si multe
ptr ingerasul vostru

sincera pt tine
pt
Marian
Draga Valentina, offfff, ma doare sufletul.
Ghinionul asta de a avea un copil cu malformatie cardiaca l-am avut si eu
Am trecut prin 2 operatii si am sperat pana in ultima clipa. Speranta moare ultima, iar socul de dupa dureaza o vreme... Aici, pe acest Forum am reusit sa trec peste disperarea care o aveam, peste suferinta fara margini, peste durerea acuta ca iubitu'lui mama nu mai e fizic langa mine... Durerea va ramane vesnic in sufletele noastre, dar am estompat-o cu dragostea care o am pentru Ingerasul meu. Stiu ca el e un spirit mare, ca el ma vegheaza si ma iubeste, dar imi place sa inchid ochii si sa mi-l imaginez asa cum era aici, pe pamant, cu urechiusele lui clapauge, cu privirea lui patrunzatoare, cu zambetul lui smecher
Acum el ii zambeste lui DD si tuturor Ingerasilor nostri. E linistit, e fericit, nu sufera, nu-l doare nimic. Asa este si Marian, un Ingeras gingas si scumpic, care se joaca acum, e fericit si linistit.
si 
.Nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru plecarea lui Marian. Cat de tare ma doare ca inca un ingeras s-a alaturat cetei ingerasilor nostri......Iarta-ma, dar nu mai am cuvinte acum
.Dumnezeu sa va dea putere!
!Arata-le mamei tale si matusii cat de bine si fericit esti!
azi ar fi fost ziua ta.... dar a ramas doar ziua ta in cer ... iar pt parinti o grea durere.
primeste un buchet de
si zbori usor printre
si de acolo sa veghezi la parintii tai

din suflet si multa putere.
ingeras al cerului.

!
iubiti!

din partea echipei E.M.M.A. Azi se implinesc 2 anisori de cand nepotelul tau Marian a primit in dar aripioare de ingeras.

Marian! Aripiorele sa isi gaseasca zborul catre frumos si liniste.