si multe

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
iar pentru ingerasul tau ma voi
neincetat sa gaseasca pacea si
.
,
si
pentru tine si ingeras
si pentru micutul tau mii de
si 
si tu faceai asta in fiecare zi.....eroul meu, curajosul meu.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian

si nu cred ca voi putea trece de acest soc. sau poate nu vreau...tot orizontul meu s-a facut bucati, toata viata mea este un negru absolut, iar viitorul il vad precum groapa puiului meu... un hau adanc.

pt tine
pt un
erou

si iti spun bine ai venit intre noi mamele de ingeras care iti vor alina putin din durere, aici vei fi tot timpul bine inteleasa aici vei putea plange nimeni nu te va condamna , stim toate prin ce treci , vreau sa te gandesti la ingerasul tau cum a trait el , pentru ca la Dumnezeu nu ii place sa vada cand copii sufera , deaia la facut ingeras draga mea stiu ca este o durere imensa , vei invata sa traiesti cu ea
iar el va fi mereu in sufletul si in inima ta , mult curaj draga mamica si gandestete ca acolo unde este scumpul tau multi ar vrea sa fie , bunul Dumnezeu sa te intareasca si sa ti dea putere sa mergi maideparte te
mamica indurerata, iar scumpului tau multe
si zbor lin printre stele 

Un Ingeras superb
Sufletul meu este alaturi de sufletul tau, mamica puternica si curajoasa. Ai tot respectul meu. Sa ai puterea sa lupti alaturi de copilul tau 13 ani, meriti tot respectul si admiratia mea. Imi pare rau, atat de rau... imi pare rau cand finalul e asa trist... Dar sunt alaturi de tine, incerc sa te sustin, as vrea sa te asigur ca aici, alaturi de noi vei gasi intelegere, alinare, incurajare.
,
si
pentru Ingerasul tau mult iubit Adita