: sa aduceti, care aveti pe acasa: foarfeci, lipici si scotch, in caz ca mai avem nevoie de aranjat ceva
...mai exact, cutiile de carton(in care vom pune dulciurile si fructele), pe care cred ca ar fi frumos sa le "cosmetizam" putin, cu hartie de cadou (ideal, cu model de Craciun
), ca sa nu arate ca ajutoarele pentru sinistrati
...o sa fie o zi de neuitat
!
Corina, Liliana, Mihaela, Monica
, a ta, a Rominei...a familiei voastre
, iar noi stim ca vei fi cu gandul si cu sufletul alaturi de noi
, cum a fost
?...parca simt un freamat si parca vad ceata de ingerasi zglobii, care se bucura si abia asteapta ziua de maine
!

(dar de acelea bune).
, dar am inceput demararea campaniei "Un gest din suflet"-Dej
cu mare drag si astept poze 
(Marica Mihaela si scumpa mea Lumi) ; dar si cu ajutorul prietenei mele Beatris; atasez cateva poze, fara mine, ca deja m-ati vazut

; dar traiesc cu speranta ca Ubita se bucura de aceste cadouri de acolo de sus .......
!Bravo
.
si n-am apucat sa impachetez.... si ma uit cu groaza la ceas
....o sa fiu zombi maine
...si se pare ca nu numai eu
:
, si alte detalii, sunt postate aici: viewtopic.php?f=6&t=1177&st=0&sk=t&sd=a&start=100#p16944
!
! Hai...culcarea acum
!
Erau atat de frumosi, de mititei, de curati si de cumintei ca-ti venea sa-i mananci pe toti ori sa-i iei acasa...
Si tot ca aperitiv, va postez si cateva poze in premiera.

).
) fara de care ar fi fost mai greut sa ajung si unora dintre colegii de la servici care m au ajutat foarte mult, E.F.G Retail Services: Departamentul Miss&Strategy si External , Andreea Necula, Elena Poting, Alexandra Cartan, Ana Maria Tudor, Bogdan Mocanu, Alex George Alexuc, Iuliana Petre, Mihai Marian Ghita, Adrian Ulescu, Simona Scripcariu, Livia Toma, fara voi nu am fi reusit sa aducem atatea zambete pe fetele copiilor de la dna Mia.
Dragile mele !!! Plang, imi curg lacrimile siroi pe obraz, dar acum sunt lacrimi de bucurie.
Ati adus zambete si veselie acelor copii.
). Sa nu mai stergi pozele cu tine, ok? Abia astept sa vad si filmuletele la TV.
si va
pe toate si toti
mamici, tatici de ingerasi si prieteni ai EMMA. Eu sunt inca incarcata cu emotii...A fost o zi magica azi cu veselie, cu cadouri, cu mos, zapada...si ce e cel mai important lucru am facut niste copilasi foarte fericiti...Nu am cuvinte sa descriu tot ceea ce am simtit si inca simt in continuare. Pot sa va spun ca imi dau jos palaria in fata doamnei Mia si a copilasilor pe care aceasta ii are in grija...

, s-a simtit iubit, a simtit ca cineva s-a gandit la el atunci cand si-a primit cadoul, si ca sa vada toata lumea ca pe el nimeni nu l-a uitat, a simtit nevoia sa-l ridice in aer cu manutele lui....."asta e cadoul pentru mine!!!".......pacat ca nu am fost acolo sa i-l inmanez eu, insa stiu ca voi mi-ati tinut locul si pentru asta multumesc
, toate parca au mers ca pe roate.....
l-am rugat pe puiul meu sa fie langa acest micut, asa cum as fi rugat pe oricine altcineva sa aibe grija de copilul meu......