O sa fie frumos, o sa fie o atmosfera speciala, veti vedea!Daca exista persoane care nu au etichete color pentru cadouri, va rog sa scrieti aici de care aveti nevoie si vi le aduc sambata!Abia astept!
Sufleteste sunt foarte pregatita, fizic nu prea ma simt bine. Ma doare gaaaatuuuuul!
Si pe Cristina Iancu la fel!
Ne-am imbolnavit prin empatie!
Sa ne tineti pumnii sa ne facem bine pana sambata, desi nu prea cred (cel putin in cazul meu)
!

.
.
!
si ai rabdare cu el.....dar si cu tine insati...asa cum si el trebuie sa aiba cu el insusi, cu tine si cum amandoi trebuie sa aveti grija de... voi, ca si cuplu!
. Va doresc din tot sufletul sa deveniti mai uniti dupa aceasta cumplita pierdere si sa va puteti bucura din nou de ...voi si de viata...asa cum este ea (sau cum ne-o facem noi
), cu bune si cu rele...
...La cati Oameni de suflet s-au adunat, fii sigura ca este loc indeajuns pentru cine doreste sa ne insoteasca asa ca...Cine mai doreste? Cine mai pofteste?
...sau frumos spus: pentru oricine crede in EMMA 
, dar...trebuie
: pretul unui tricou este de 25 RON
.
.......SPER SA-I FIE BUNE HAINUTELE ACELUI BAIETEL SI SA SE BUCURE SI ANDREIUTUL MEU DEACOLO DE SUS DIN CERURI PRIN BUCURIA ACELUI COPILAS.......