calde si o
trimit catre ingerul tau sa-l lumineze si sa se joace impreuna cu el.
Si mie imi pare rau ca ne cunoastem in astfel de imprejurari.Aici vei gasi tot ce ai nevoie, asa cum am gasit si eu atunci cand am pierdut-o pe iubita noastra ROMINA IOANA, in urma cu 3 luni.Aici iti este inteleasa durerea din suflet lasata de pierderea micutului tau MATEI.
.Ma rog pentru tine, mamica indurerata sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe!
..............................
De acum esti parte din poveste, din pacate... Imi pare tare rau...
sincera de la mine, i mi pare rau ca a trebuit sa ni te alaturi, aici vei gasi un strop de alinare, noi toate i ti intelegem durerea, am simtit tristetea si golul din suflet. Inca nu stim de ce am fost alese pt misiunea de a simti tot ce simtim prin pierderea puiutilor nostri atat de doriti dar stiu ca asta ne face mai puternice. Si tu draga mamica de ingeras Matei Odin vei deveni mai puternica.
sincere pt
Matei Odin

Te imbratisez si eu cu mult mult drag Oana
Il doare ca o vede pe mami trista, cand el este fericit...

iar pt Matei Odin multe 

Aici vei gasi dragoste, intelegere, compasiune; vei gasi macar o parte din raspunsuri la intrebarile tale ....
si multa
ingerasului MATEI
SI SUNT ALATURI DE TINE.MA
CA BAIETELUL TAU MATEI SA FIE FERICIT ALATURI DE CEILALTI INGERASI.STIU CA ESTE FOARTE GREU DAR DUMNEZEU O SA AIBE GRIJA DE TINE.MULTE
PENTRU MATEI.
si iti urez bun venit pe acest sait si mi pare nespus de rau pentru tine.
pentru ingerasul tau

pentru sufletul tau greu incercat si foarte trist.

pentru tine.
si 
cu mult drag mamica de ingeras
pt
tau scump