Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Un gest din suflet- cadoul EMMA de sarbatori, Bucuresti 2009

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
152 mesaje • Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

Un gest din suflet- cadoul EMMA de sarbatori, Bucuresti 2009

Mesajde Bianca pe 26 Noi 2009, ora 08:26

Dragele mele, dragii mei >:D< , am extrrrrrrem de putin timp la dispozitie dar am intrat atat cat sa va salut; sa va spun ca ma gandesc la voi in fiecare zi; ca mi-e ciuda ca nu apuc sa va scriu asa si atat cat imi doresc ~X( ; ca va multumesc din suflet (lui Suchardine in mod special, pentru mobilizarea voastra...actiune in care se poate spune ca a devenit "profi' " ;;) ) pentru sustinerea in cadrul concursului initiat si organizat de "Charity Gift", sustinere in urma careia am si castigat <:-p SI am mai intrat sa va anunt ca, in sfarsit #:-s , am gasit locul in care vom merge anul acesta, pentru a darui unor copii amarati, un mic pachetel, un cadou, in onoarea si amintirea copilasilor nostri O:-) :x !

Detalii despre unde vom merge si despre numarul, varsta si necesitatile copiilor, le puteti afla aici
: viewtopic.php?f=6&t=1177&p=16319#p16319,
Despre ziua, ora si locul unde ne vom intalni si de unde vom pleca impreuna, cititi, va rog, aici: viewtopic.php?f=6&t=1177&st=0&sk=t&sd=a&start=100#p16944

Este o poveste incredibila si sunt convinsa ca nu intamplator am ajuns sa o cunosc pe aceasta doamna, intr-un context in care nu ma asteptam sa gasesc raspunsul la intrebarea care mi-am tot pus-o in ultima vreme: Unde mergem anul acesta cu pachetelele? Pe scurt: in comuna Rosu (la iesirea din Militari)!

Rugamintea mea este sa nu cumparati inca lucrusoare sau orice altceva, pana nu stim mai multe despre ei. Haideti sa facem acest gest intr-un mod cat mai organizat (ca doar suntem o Organizatie ;) !) , asfel incat sa fie o reusita din toate punctele de vedere :D !

Cele/cei care nu stiu despre ce este vorba, pot sa-si faca o idee, intrand pe: viewtopic.php?f=6&t=228&st=0&sk=t&sd=a.
de asemenea puteti vedea si fotografii, care sunt postate sub titlul "Un gest din suflet", pe: http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/galerie

Mai sunt si alte topicuri despre aceeasi actiune, organizata anul trecut nu numai in Bucuresti ci si in Arad, Timisoara si Oradea....sper ca nu am omis vreun oras
....daca da, imi cer scuze....graba e de vina....Oricum, topicurile se gasesc tot aici, in "Evenimente", asa ca puteti naviga, cerceta, admira si...de ce nu,..urma...exemplul ;;) !

Steluta draga... Sibiul a dat tonul, Bucurestiul... tine isonul :D ! Este minunat ca ai preluat initiativa de a organiza si in Sibiu, aceasta actiune, care sper sa devina o traditie, precum Ziua Mamelor de Ingeri...in toata tara @};- ( ...ar fi minunat, nu-i asa (*) ? ) Si bravo tie ca te mobilizezi si organizezi lunar intalnirile cu mamicile de ingeri din Sibiu si din imprejurimi =D> ! Esti o voluntara de nadejde si o mamica, ai carei ingerasi (si nu numai ;;) ) sunt cu siguranta foarte mandri de tine :x !... Meriti cu prisosinta premiul pentru care sper sa te voteze toti sustinatorii EMMA %%- !!! Asadar, dragi prieteni, votati-o pe Steluta, pentru felul in care a daruieste... stralucire celor din jurul ei (*) !!! Rupeti 2 minute din timpul vostru si votati-o chiar acum! Cum? Unde? Cititi aici: viewtopic.php?f=22&t=1169 Intr-un fel, si acest gest al vostru, ar fi...un gest din suflet..... pentru care va multumesc :x !

Offf, de cate ori dau cate un nume ma gandesc cu groaza ca as putea supara pe careva, care asteapta aceleasi aprecieri :-s .... Imi cer iertare :') ...Credeti-ma pe cuvant, ca am aceeasi admiratie si aceeasi recunostinta pentru fiecare persoana in parte, care a inteles scopurile Organizatiei EMMA si care se implica, mai mult sau mai putin, intr-un fel sau altul, in demersurile ei si va multumesc din suflet, Voua - tuturor sustinatorilor @};- !!!

Motivul din cauza caruia am atat de putin timp, este acela ca lucrez la un proiect maaaaaare si foaaaaarte important pentru EMMA dar despre care va voi spune mai multe, atunci cand va fi gata ...de prezentare ;) !
V-am trezit curiozitatea? ... Credeti-ma ca merita asteptarea ;;) !!!
Tineti pumnii si rugati-va sa iasa bine [-o< !!!

Gata...trebui sa fug la treaba......offff, ce dooooor imi este sa va scriu :-< >:D< !
Va imbratisez cu drag si va pup de nu va vedeti ;)) !
Aveti grija de sufletele voastre @};- !
Doamne ajuta!

:h
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Re: Un gest din suflet- cadoul EMMA de sarbatori, Bucuresti 2009

Mesajde marwana pe 26 Noi 2009, ora 10:06

Asteptam acest mesaj cu sufletul la gura. Stiam ca se va organiza si atat i mi doream sa particip, de acum stii ca voi fi si eu prezenta. Abia astept vestile noi. >:D<
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Suchardine pe 26 Noi 2009, ora 11:33

Si eu abia astept. <:-p <:-p <:-p
Mai ales cand stiu cu cata emotie am pregatit pachetelele anul trecut pentru copilasi.
Abia astept sa revina Bi cu detalii! ;)
Va pupacesc Suchardineste! :*
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Bianca_C pe 26 Noi 2009, ora 15:12

Aici sunt si eu si spun prezent, de departe, e adevarat.....insa dupa ce am citit mesajul postat de Bianca aici, i-am marturisit printr-un sms, ca vreau sa fiu langa voi, ca vreau sa va ajut...sa fac si eu un gest din suflet de sarbatori... ;;)
Din pacate prezenta mea fizica acolo, nu va fi posibila, oricat am incercat sa dau lucrurile peste cap nu am cum sa ajung in tara nici daca m-as transforma intr-o pasare cu aripi puternice.....nu am cum si imi pare nespus de rau....
Insa, zilele acestea ma voi gandi exact ce o sa fac, ori va trimit un pachet din partea mea, ori o suma de bani, apeland astfel, bineinteles la una dintre mamici care vrea sa ma ajute, cu banii trimisi de mine sa cumpere exact ce au nevoie acesti copii....
Ma mult nu pot, chiar nu stiu, insa macar atat lucru pot face in prag de sarbatori, sa aduc putina bucurie si fericire pe chipul si in sufletul unor copii...asa ma linisteste, si stiu ca daca o sa reusesc sa fiu langa voi, ne vom simti si mai apropiate....
In clipa e fata astept detaliile din partea Biancai, si apoi voi decide care dinre variante aleg...pachetul trimis de aici sau banutii.....
Oricare dintre acestea doua, eu raman langa voi, si multumesc anticipat tuturor celor care ni se alatura....
Multam Bi...pentru tot ce faci!!!!!
Va trimit o >:D< din tot sufletul, un :* dulce si un "Va iubesc!"....
Bia :x
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 26 Noi 2009, ora 16:57

Draga Bianca, raspund si eu prezent la ... 'Un gest din suflet'.
Abia acum am intrat si eu pe link-urile prezentate de tine, inca nu am reusit sa descopar tot, dar nu ma las batuta ;)
Astept cu nerabdare mai multe detalii
>:D< >:D< >:D< :* :* :*
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Nicoleta M pe 26 Noi 2009, ora 20:11

Astept si eu mai multe detalii si cu draga inima si bucurie in suflet vreau sa contribui la un gest frumos de sarbatori. Ar fi fost primul Craciun al Biencutei... of =(( , macar sa pot aduce un mic zambet pe fetisoarele altor copilasi dragalasi.
Si ma gandesc sa imi mobilizez si colegii de birou - am avut o discutie pe tema asta cu ceva timp in urma ...
Nicoleta M

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 26 Noi 2009, ora 21:02

Foarte binevenit mesajul tau, Bianca !
Mai intai - FELICITARI pentru premiul EMMA !

Ceea ce pot spune acum despre aceasta actiune inceputa in decembrie anul trecut este ca sentimentul pe care l-am trait in acea zi a fost mult deasupra altor evenimente asemanatoare la care am mai participat. A fost ceva... MAGIC !
Am povestit undeva in detaliu tot traseul si emotia resimtita atunci.
Aici aveti link-ul spre povestea acelei zile.
viewtopic.php?f=6&t=228&st=0&sk=t&sd=a&start=60#p6090

Anul trecut am avut o camera de filmat la noi, insa sotul meu fiind "cameraman incepator" nu a scos niste cadre care sa poate fi vizionate public :') - altfel ar fi fost si mai sugestive.Totusi sunt multe fotografii postate de Ana in zona Evenimente - galeria foto.

Asa cum noi ne-am mobilizat in Bucuresti au reusit acelasi lucru foarte multe mamici din multe orase din tara - aproape in toate orasele care au organizat anul acesta "Ziua mamelor de ingeri" - in acestea au luat fiinta adevarate "celule " EMMA initiate si organizate cu drag de mamici de ingeri - reprezentante EMMA.

Va fi frumos si anul acesta - sunt sigura de acest lucru !
Asteptam detalii !

Cu drag, Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 26 Noi 2009, ora 23:42

Asteptam momentul si asteptam locatia si varsta copiilor.
Intradevar , anul trecut asa cum a spus si Liliana a fost o zi de neuitat in viata mea si mult, mult tare ma bucurat reactia acelor copilasi.Of Doamne si cati copii mai sunt in asemenea situatii si cat de mult mi-as dori sa putem sa ne adunam cat mai multi si sa putem oferi cat mai multor persoane acea clipa de bucurie imensa din preajma sarbatorilor si nu numai.
Pana atunci , asteptam cat mai multi voluntari sa ne spuna ca vor fi alaturi de noi.
Cate mamici de ingeri pot acum sa faca un mic cadou pentru un alt inger care e aici pe pamant si se va bucura daca mosul din partea organizatiei EMMA va ajunge si la el.Daca a-ti sti ca multi din acesti copii nici macar nu stiu de Mos Craciun sau scriu si se roaga in tacere , poate vine si la ei cineva sa le faca un mic cadou macar de sarbatori.
Nu pot sa va redau in cuvinte cat de emotionant a fost anul trecut momentul in care am daruit primul cadou unei fetite care avea varsta pe care ar fi trebuit sa o aiba scumpa mea Ioana, a fost ceva extrem de emotionant fetita radea iar eu am izbucnit in lacrimi, in lacrimi de bucurie, suferinta, durere, amintire...toate la un loc.Dar dupa acea intalnire , parca pluteam de fericire, ma simteam atat de implinita si atat de fericita ca am reusit sa aducem macar pentru o zi zambetul pe fata acelor copii sarmani.
Astept cu nerabdare ziua in care alti copii vor zambi datorita noua, datorita acelor oameni cu suflet care vor face "Un gest din suflet".
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 29 Noi 2009, ora 22:58

Dragele mele, dragii mei, >:D< am revenit cu detalii despre varstele copiiilor la care vom merge si despre ce ar avea nevoie.

Intai insa, vreau sa va povestesc un picut despre ei...

Intamplarea (sau poate nu :-? !) a facut sa o intalnesc pe doamna Mia Scarlat la lansarea cartii lui Anatol Basarab (parapsihologul care a scris un articol, special pentru sit-ul EMMA- http://www.organizatiaemma.ro/resurse/parapsihologie), la care am participat saptamana trecuta, ocazie cu care am aflat ca o parte din banii obtinuti in urma vanzarilor, vor fi donati Asociatiei “Mia's children”. Mai multe detalii despre acest frumos parteneriat, puteti citi pe: http://www.jurnalul.ro/stire-pagina-de- ... 27993.html

Ce inseamna “Mia's children”? Doamna Mia, impreuna cu sotul ei, Constantin Scarlat, au adunat in casa lor, 27 de copii de care au grija in permanenta !!! In afara de ei, mai au grija de alti 9 copii, care traiesc cu familiile lor dar in niste conditii absolut insolubre si, de asemenea mai vin zilnic in casa lor, alti 11 copii, la program de scoala, învăţandu-i să picteze, să interpreteze roluri în piese de teatru, să cânte (cand am sunat, sa intreb ce au nevoie, mi-au cantat "Mos Craciun cu plete dalbe" :x !) !
In pozele atasate, puteti vedea o parte dintre acesti copilasi, iar daca doriti sa vedeti si o secventa video cu ei, intrati pe: http://www.roportal.ro/discutii/ftopic65922.html

In total, doamna Mia si sotul acesteia, au grija de 47 de copii, cu varste cuprinse intre 2 luni si 19 ani =D> !!! Fara cuvinte, nu-i asa ?!?

Am intrebat, de ce ar avea nevoie in mod special, ce le lipseste si iata ce am aflat:

E nevoie de medicamente: antibiotice (ospamox, amoxicilina), antitermice (NUROFEN, PANADOL), sirop de tuse productiva si neproductiva (PROSPAN), unguent pentru piele (NIDOFLOR), vitamine

Manusi, fulare, caciuli, dresuri, sosete - aduce, pentru 5 copii (vedeti lista de mai jos), Mirela Marginean
Papuci de casa
Un ceas de perete si un ceas desteptator - cumpara Daniela Violeta
O veioza (pentru camera fetelor) - cumpara Marwana
Brad de plastic & luminite si globuri - cumpara Alina Ene
Carti (de colorat, povesti, poezii, fabule, romane, de cultura generala, dictionare) - cumpara Suchardine...dar e loc de mult mai multe ;)
Harta Romaniei - cumpara Suchardine, Familia Decu
Cd-uri cu muzica pentru copii si DVD-uri cu desene animate, filme, documentare( putem duce si copii, dupa ce avem noi acasa !) - cumpara Daniela Ganju

Carti, CD-uri si DVD-uri putem cumpara cat mai multe, numai sa nu fie la fel.
Trebuie postate mesaje cu cartile/DVD-urile care au fost deja cumparate/copiate, pentru a nu duce aceleasi, ca cele postate in lista de mai jos:

Lista cu DVD-urile deja existente:

Aladin si lampa fermecata
Alba ca zapada
Alice in tara minunilor
Anastasia
Anna si Regele
Aventuri in adancurio
Cocosatul de la Notre Dame
Contele de Monte Cristo
Fetita cu chibituri
Fitness pt. copii
Galileo
Hercule
Marco Polo
Mozart si prieteni
Pocahontas
Robin Hood
Scooby Doo
Sims ala Grim 3,4,6
Tool and Puddle
Vrajitorul din Oz
DVD-uri si CD-uri oferite de Daniela Ganju

DVD-uri
Cei trei muschetari
Degetica
Mica Sirena
Pinochio
Simsala Grim:- Tom Degetel
- Lupul si cei sapte iezi
- Motanul incaltat
- Scufita rosie

(Aladin si lampa fermecata)- dublura, deci se pastreaza la rezerve.... ;)

CD-uri:
Povesti (Lebedele, Aleodor Imparat, Printul fermecat, etc)
Suflet de copil- Cantecele copilariei

Si pentru ca sunt foaaarte multe DVD-uri oferite de Beatris si Andrei Neacsu @};- , trec aici link-ul catre mesajul in care este postata lista: viewtopic.php?f=6&t=1177&st=0&sk=t&sd=a&start=60#p16584

******************************************************************************************************
Dedesubt, sunt ideile mele :') in privinta cadourilor si nu sunt absolut necesare dar cred ca ar fi binevenite si cred ca s-ar bucura daca ar primi, de exemplu:

Pentru bebelusul de 2 luni, cu siguranta ar prinde bine pampersi, alifie pentru poponeata :) , servetele umede, biberon, suzeta, jucarioara, ceva de imbracat etc

Pentru cei mici: papusi, masinute si/sau jucarii inteligente (cuburi de construit, lego, alfabet magnetic), plastilina etc

Pentru mici si mari: jocuri gen: “Cine stie castiga”, “Nu te supara frate”,” Domino”, “Monopoly” ...(stiu ca exista un joc care are vreo 5 sau 6 jocuri intr-unul...e ceva cu o mini-masa de biliard!?!), puzzle....In general, jocuri la care ar putea participa mai multi!), carti de joc, table etc

Pentru fetele si baietii de varste mai mari : un produs cosmetic (deodorant sau gel de dus, crema de corp, crema de maini, sampon, apa de toaleta, spuma de ras, sapun, gel de par, perie, pieptene) pus eventual intr-o gentuta de cosmetice.

Pentru fete ar merge dresuri, fular, caciula/basc, manusi, o pereche de cercelusi sau o bratara; clame si elastice de prins parul, un jurnal ;) etc (se gasesc reviste ca Bolero, Glamour etc sau revista Hannah Montana (care a generat o adevarata isterie in randul tinerilor @-) ), care contin diverse obiecte: posetute, "bijuterii", manusi, deodorante....)

Pentru baieti ar merge sosete, curea de pantaloni, fular, caciula, manusi, rucsac, lanterna de buzunar, unghiera, portmoneu (cu 1 leu in el ;) ) etc

Cu imbracamintea e mai greu de nimerit dar n-ar prinde rau, nici asa ceva (pulover, pijama, helanca, maieu etc)

Evident ca nu trebuie sa fie ceva scump, ceva pretentios...acum se gasesc toooot felul de lucruri dragute, la preturi foarte accesibile... ;)

Si bineinteles dulciuri (cozonac, chec, biscuiti, bomboane, ciocolata, napolitane, acadele), fructe si sucuri ...si de ce nu, sampanie fara alcool, pentru copii :D !

Orice alte idei de cadouri *-:) , sunt binevenite si va rog sa le impartasiti aici, pentru a ...inspira si...incita ;) !!!

In urma sedintei de lucru, s-a stabilit cuantumul fiecarui pachetel: 30 ron
Mai multe detalii despre ce s-a discutat in legatura cu aceasta actiune, puteti citi (chiar va rog ;;) !) pe a doua pagina a acestui topic, intr-unul dintre mesajele postate de Suchardine:
viewtopic.php?f=6&t=1177&st=0&sk=t&sd=a&start=20#p16458

Sambata, 12 decembrie, ne vom intalni, cu voie buna si cu cadouri cu tot :D , la ora 10.00, in parcarea supermarket-ului PLUS, situat in Crangasi, langa satia de metrou Crangasi (M1), Metrorex (iesirea din spatele cofetariei TipTop).
ATENTIE: este vorba de iesirea de metrou din spatele cofetariei TipTop, NU cea de la Soseaua Crangasi
Se poate ajunge si cu Tramvaiul 41, care opreste in fata la TipTop.

Cititi, va rog, detaliile despre locul in care ne vom intalni si de unde vom pleca impreuna, pe
: viewtopic.php?f=6&t=1177&start=100#p16944

Pana acum si-au anuntat prezenta cu masina :D :
- Vlad Berchimis, care s-a oferit sa vina pro-bono, in calitate de fotograf =D>
- Bianca Brad
- Alina Ene
- Daniela Ganju
- Ioana Grigore
- Iuliana Marciuc
- Beatris si Andrei Neacsu
- Cristina Neamtu
- Corina Parsean
- Daniela-Violeta
- posibil Cristina Iancu, Marwana si Mirela Mraginean
Daca mai poate cineva sa mearga cu masina, va rog sa scrieti in continuare! Vom stabili apoi cum ne impartim!

Aceste cadouri sunt gandite ca un gest facut in memoria copiilor nostri dar poate participa oricine, nu numai parintii de ingeri (*) !

Ar fi frumos daca am pastra ideea originala (vezi: viewtopic.php?f=6&t=228&start=0), aceea de a impacheta lucrusoarele in cutii de pantofi, ambalate in hartie cu motiv de Craciun sau, mai simplu, ornate cu abtibilduri si legate cu o panglica de cadou....

In afara de asta, puteti lipi pe pachetel, o eticheta, pe care o puteti descarca de aici: http://www.organizatiaemma.ro/node/364

Eu am strans o gramada de cutii de pantofi, special pentru aceasta actiune, asa ca, daca nu aveti, va dau eu :D !

Tinand cont de faptul ca este un numar destul de mare de copii amarati, sper din tot sufletul, sa se stranga cat mai multe mamici dar si tatici de ingeri si chiar si prieteni ai acestora, precum si sustinatori EMMA, astfel ca toti cei de pe lista de mai jos, sa primeasca un mic dar si,in acelasi timp, prin acest frumos gest din suflet, sa onoram memoria copilasilor plecati mult prea curand de langa noi..... @};-

Mai jos gasiti lista cu numele si varstele copiilor, urmand acum sa stabilim, cine, carui copil va darui ceva, astfel incat fiecare dintre ei, sa primeasca un pachetel.

Pentru a evita orice incurcatura, rugamintea mea este sa scrieti aici, numele copilului/copiilor pentru care veti face pachetel/e!

Va multumesc pentru participare @};- si......abia astept sa mergem impreuna sa-i cunoastem pe....Mia's children >:D< !!!

Doamne ajuta!

Copiii care stau impreuna cu Mia si Constantin Scarlat (27)

Nume si prenume Varsta Data nasterii

1. Petrusel Valentina - 1 an - 20.10.2008 - Marwana
2. Ilie Costin - 3 ani - 16.07.2006 - Alina Ene
3. Tudose Liliana - 3 ani - 08.08.2006 - Nicoleta M.
4. Mario-Robert Constantin - 3 ani - 28.09.2006 - Elli
5. Paduraru Monica - 5 ani - 27.11.2004 - Angela Vasile
6. Paduraru Ionut - 5 ani - 26.01.2004 - Corina Pirsean
7. lie Matei - 5 ani - 24.09.2004 - Ioana Grigore
8. Constantin Dan - 6 ani - 08.01.2003 - Bianca_C
9. Ilie Adrian - 7 ani - 09.01.2002 - Mihaela Balica
10. Stroe Constantin - 7 ani - 10.12.2002 - Mirela Marginean
11. Nita Adrian - 7 ani - 07.11.2002 - Mihaela Balica
12.Ilie Gabriela - 8 ani - 18.09.2001 - Daniela Ganju
13.Ilie Mihaela - 8 ani - 07.08.2001 - Daniela Ganju
14. Sotir Rivaldo - 8 ani - 18.06.2001 - Mirela Marginean
15. Irod Denisa - 10 ani - 20.06.1999 - Cristina Iancu
16. Ilie Andreea - 10 ani - 01.12.1999 - Cristina Neamtu
17. Pana Roxana - 10 ani - 13.10.1999 - Suchardine
18. Ilie Nicoleta - 12 ani - 13.08.1997 - Bianca Brad
19. Ilie Ionut - 13 ani - 28.06.1996 - Liliana Nicolae
20.Constantin Andreea - 14 ani - 29.12.1995 - Mariana Gazdac
21. Ilie Sorin - 14 ani - 13.05.1995 - Liliana Nicolae
22. Stroe Nicoleta - 17 ani - 30.08.1992 - Suchardine
23. Ionescu Aurel - 19 ani - 13.05.1990 -Emil Cristescu (taticul Natashei)
24. Stroe Gelu - 19 ani - 30.07.1990 - Monica Muresanu
25. Ilie Florentin - 19 ani - 09.12.1990 - Ralukut
26. Stroe Bogdan - 19 ani - 31.08.1990 - Ralukut
27. Stroe Claudia - 19 ani - 31.08.1990 - Monica Muresanu

Copiii care vin zilnic la program (11)

1. Stroe Daniel - 6 ani - 26.10.2003 - Luminita Craiu
2. Ilie Stefan 8 ani - 05.12.2001 - Georgeta Soare
3. Stroe David - 8 ani - 27.10.2001 - Mirela Marginean
4. Ilie Dan - 10 ani - 25.06.1999 - Iuliana Marciuc
5. Ilie Maria - 13 ani - 15.03.1996 - Suchardine
6. Dobre Andreea - 14 ani - 28.10.1995 - Mirela Marginean
7. Stroe Estera - 16 ani - 28.10.1993 - Mirela Marginean
8. Olteanu Raluca - 19 ani - 31.10.1990- Iuliana Marciuc
9. Mihai Marius - 19 ani - 18.03.1990 - Roxana Pletea
10. Constantin Mihaela 19 ani - 09.03.1990 - Daniela-Violeta
11. Ionescu Marinela - 19 ani - 07.07.1990 - Alina Ene

Copiii asistati (9)

1. Niculae Mario - 2 luni - 16.09.2009 - Nicoleta M
2. Stancu Catalin - 4 ani - 04.04.2005 - Ioana Grigore
3. Ilie Gabriel 5 ani - 14.07.2004 - Daniela-Violeta
4. Stancu Ionut - 6 ani - 24.09.2003 - Beatris si Andrei Neacsu
5. Mirauta Samuel - 12 ani - 08.01.1997 - Familia Spataru
6. Mirauta Estera - 14 ani - 14.07.1995 - Gianina Bocanet
7. Ciocanaru Andreea - 16 ani - 09.04.1993 - Roxana Iliescu
8. Achim Ana Maria - 16 ani - 07.09.1993 - Malvina Cervenschi
9. Mirauta Daniela - 17 ani - 24.10.1992 - Liliana Nicolae
Ataşamente
Mia's children 3.jpg
Mia's children 2.jpg
Mia's children 1.jpg
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Liliana pe 29 Noi 2009, ora 23:56

Lista mi-a trecut prin mana, ca sa zic asa... ;)
Sunt multi copii si nu pot sa nu-mi pun intrebarea, retoric : cum, Doamne, reusesc cei doi soti sa faca fata unui numar atat de mare de copii ?!
Este admirabil.... iata unde sunt minunile... sub ochii nostri !

Unde exista iubire, daruire, suflet pentru suflete, altruism, dragoste nemasurata, acolo Dumnezeu pune pe masa atat cat trebuie si indruma si pasii altor semeni catre ei spre a le oferi sprijin !
Uneori noi, cei care avem unul sau doi copii, ne plangem ca nu avem una-alta pentru ei.
Ni se pare ca nu avem suficient cat ne-am dori pentru ei.
Iata ca acolo unde resursele sunt atat de putine, dramuite cu mare grija intre atat de multe suflete, tocmai acolo grija zilei de maine este mangaiata de atentia Celui pe care in curand il vom primi in casele noastre, renascut...

In luna decembrie ne amintim de Pruncul Safnt ce se tot naste din nou, de 2000 de ani iar si iar, pentru a nu uita de copiii care n-au... pentru a ne aminti ca in ieslea umila, saracacioasa, printre pastori si oile lor, s-a nascut Iubirea curata !

Cu iubire curata sa luam si noi un strop din ceea ce avem si sa ducem in fata copiilor acestia de la Mia's Children, asa cum magii au dus tamaie, smirna si aur Pruncului Sfant.
Copilul Iisus ne aminteste de toti copiii lumii care ne asteapta in "ieslea" lor....

Unii vor putea oferi "aur", altii "tamaie", iar altii "smirna"....
Fiecare dar va avea rostul sau... Si cel scump si cel simplu....
De fiecare gest este nevoie.

>:D< Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde marwana pe 30 Noi 2009, ora 11:14

Am vazut listuta pusa de Bi si as vrea sa daruies cadoul pt prima fetita Petrusel Valentina - 1 an - 20.10.2008, asta neinsemnand ca ea va fi singura
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 30 Noi 2009, ora 11:32

Vad ca s-a inceput lista cu organizarea cadourilor.
Eu voi face 2 cadouri pentru :
12.Ilie Gabriela - 8 ani - 18.09.2001
13.Ilie Mihaela - 8 ani - 07.08.2001
si bineinteles, dulciuri,
O alta intrebare as avea.Am de la baietelul meu foarte multe DVD cu desene animate si el mi-a spus ca ar dori sa le doneze acestor copii.
Se poate daca ele nu sunt in tipla(nu sunt noi).Ele sunt in buna stare .
Ultima oară modificat de Daniela Ginju pe 30 Noi 2009, ora 11:34, modificat 1 dată în total.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Suchardine pe 30 Noi 2009, ora 11:33

Eu iau cadou pentru Stroe Nicoleta de 17 ani, pentru simplul motiv ca are aceeasi zi de nastere cu a mea! :x
Imagine
Suchardine

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 30 Noi 2009, ora 13:19

Intrebare: cadourile pot fi si pentru ceilalti copii: copii care vin zilnic la program si copii asistati?
Eu as vrea sa-i fac un cadou copilasului: Stancu Catalin - 4 ani - 04.04.2005, mai ales pentru ca este nascut in aceeasi zi cu UBITA mea :((
Daca nu se poate, atunci ma re-orientez ;)
Scumpa mea Ana, esti nascuta in ziua in care UBITA mea si-a luat zborul.... cate coincidente ...
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Suchardine pe 30 Noi 2009, ora 13:22

Da, stiu... =(( am si scris asta... de acum o sa ma gandesc de ziua mea la Romina, ca la ingerasul care ma vegheaza de ziua mea!
Te pup!
Imagine
Suchardine

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 30 Noi 2009, ora 13:27

>:D<
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Suchardine pe 30 Noi 2009, ora 13:29

P.S. Da, poti cumpara daruri si pentru copiii asistati, numai ca aceia nu vor fi prezenti din cate am inteles, ci numai cei din casa. O sa le duca darurile doamna Mia.
:x >:D<
Imagine
Suchardine

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 30 Noi 2009, ora 13:40

Mersic Ana,
A, si am uitat, pot sa ajut si eu si cu masina in acea zi, doar daca nu pica in weekend, atunci cand sunt super busy cu piciul meu ;)
Ma mai inscriu pe lista si pentru nr. 7. din lista: lie Matei - 5 ani - 24.09.2004
>:D<
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Suchardine pe 30 Noi 2009, ora 14:21

Bianca nu poate scrie azi pe Forum si m-a rugat pe mine sa va transmit ceva:

pe tarabele de ziare se gasesc reviste ca Bolero (8 lei) care contin si cate o bratarica si un deodorant (eu chiar am sa iau pentru Nicoleta asa ceva)
Mai sunt revistele Marie Claire, Hannah Montana (care a generat o adevarata isterie in randul tinerilor @-) ), Cosmopolitan, toate acestea continand diverse obiecte: posetute, bijuterii (zdranganele cum le spun eu), manusi, deodorante... ce mai, o incantare pentru adolescente...

Stiu ca dorinta voastra de a darui este mare, iar daca aveti posibilitatea sa luati si cate doi copii (unul mic si unul mare) ar fi minunat! Sau unde sunt frati, poate ar trebui sa fie luat acelasi fel de cadou ca sa nu se simta frustrati.
Si cred ca trebuie sa ne mai gandim la un aspect: daca o sa luam mai intai toti copiii mici, cei mari vor ramane pe dinafara, asa ca trebuie sa inclinam cumva balanta... asa ar fi corect, nu? ;))
Va pupacesc. :*
Imagine
Suchardine

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
152 mesaje • Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro