, am extrrrrrrem de putin timp la dispozitie dar am intrat atat cat sa va salut; sa va spun ca ma gandesc la voi in fiecare zi; ca mi-e ciuda ca nu apuc sa va scriu asa si atat cat imi doresc
; ca va multumesc din suflet (lui Suchardine in mod special, pentru mobilizarea voastra...actiune in care se poate spune ca a devenit "profi' "
) pentru sustinerea in cadrul concursului initiat si organizat de "Charity Gift", sustinere in urma careia am si castigat
SI am mai intrat sa va anunt ca, in sfarsit
, am gasit locul in care vom merge anul acesta, pentru a darui unor copii amarati, un mic pachetel, un cadou, in onoarea si amintirea copilasilor nostri
!Detalii despre unde vom merge si despre numarul, varsta si necesitatile copiilor, le puteti afla aici: viewtopic.php?f=6&t=1177&p=16319#p16319,
Despre ziua, ora si locul unde ne vom intalni si de unde vom pleca impreuna, cititi, va rog, aici: viewtopic.php?f=6&t=1177&st=0&sk=t&sd=a&start=100#p16944
Este o poveste incredibila si sunt convinsa ca nu intamplator am ajuns sa o cunosc pe aceasta doamna, intr-un context in care nu ma asteptam sa gasesc raspunsul la intrebarea care mi-am tot pus-o in ultima vreme: Unde mergem anul acesta cu pachetelele? Pe scurt: in comuna Rosu (la iesirea din Militari)!
Rugamintea mea este sa nu cumparati inca lucrusoare sau orice altceva, pana nu stim mai multe despre ei. Haideti sa facem acest gest intr-un mod cat mai organizat (ca doar suntem o Organizatie
!) , asfel incat sa fie o reusita din toate punctele de vedere
!Cele/cei care nu stiu despre ce este vorba, pot sa-si faca o idee, intrand pe: viewtopic.php?f=6&t=228&st=0&sk=t&sd=a.
de asemenea puteti vedea si fotografii, care sunt postate sub titlul "Un gest din suflet", pe: http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/galerie
Mai sunt si alte topicuri despre aceeasi actiune, organizata anul trecut nu numai in Bucuresti ci si in Arad, Timisoara si Oradea....sper ca nu am omis vreun oras
....daca da, imi cer scuze....graba e de vina....Oricum, topicurile se gasesc tot aici, in "Evenimente", asa ca puteti naviga, cerceta, admira si...de ce nu,..urma...exemplul
!Steluta draga... Sibiul a dat tonul, Bucurestiul... tine isonul
! Este minunat ca ai preluat initiativa de a organiza si in Sibiu, aceasta actiune, care sper sa devina o traditie, precum Ziua Mamelor de Ingeri...in toata tara
( ...ar fi minunat, nu-i asa
? ) Si bravo tie ca te mobilizezi si organizezi lunar intalnirile cu mamicile de ingeri din Sibiu si din imprejurimi
! Esti o voluntara de nadejde si o mamica, ai carei ingerasi (si nu numai
) sunt cu siguranta foarte mandri de tine
!... Meriti cu prisosinta premiul pentru care sper sa te voteze toti sustinatorii EMMA
!!! Asadar, dragi prieteni, votati-o pe Steluta, pentru felul in care a daruieste... stralucire celor din jurul ei
!!! Rupeti 2 minute din timpul vostru si votati-o chiar acum! Cum? Unde? Cititi aici: viewtopic.php?f=22&t=1169 Intr-un fel, si acest gest al vostru, ar fi...un gest din suflet..... pentru care va multumesc
!Offf, de cate ori dau cate un nume ma gandesc cu groaza ca as putea supara pe careva, care asteapta aceleasi aprecieri
.... Imi cer iertare
...Credeti-ma pe cuvant, ca am aceeasi admiratie si aceeasi recunostinta pentru fiecare persoana in parte, care a inteles scopurile Organizatiei EMMA si care se implica, mai mult sau mai putin, intr-un fel sau altul, in demersurile ei si va multumesc din suflet, Voua - tuturor sustinatorilor
!!!Motivul din cauza caruia am atat de putin timp, este acela ca lucrez la un proiect maaaaaare si foaaaaarte important pentru EMMA dar despre care va voi spune mai multe, atunci cand va fi gata ...de prezentare
!V-am trezit curiozitatea? ... Credeti-ma ca merita asteptarea
!!! Tineti pumnii si rugati-va sa iasa bine
!!!Gata...trebui sa fug la treaba......offff, ce dooooor imi este sa va scriu
!Va imbratisez cu drag si va pup de nu va vedeti
!Aveti grija de sufletele voastre
!Doamne ajuta!

, macar sa pot aduce un mic zambet pe fetisoarele altor copilasi dragalasi.
!) a facut sa o intalnesc pe doamna Mia Scarlat la lansarea cartii lui Anatol Basarab (parapsihologul care a scris un articol, special pentru sit-ul EMMA-
, servetele umede, biberon, suzeta, jucarioara, ceva de imbracat etc
), care contin diverse obiecte: posetute, "bijuterii", manusi, deodorante....)
, sunt binevenite si va rog sa le impartasiti aici, pentru a ...inspira si...incita