Dragilor, imi vine sa pocnesc de bucurie! Pentru ca tot ce e legat de E.M.M.A., imi da aripi, ma face sa zbor... Ati avut vreodata senzatia asta???
Zilele trecute am primit de la Greierasul Consecvent (alias Liliana
) un mail in care ne anunta despre existenta unui eveniment.Asa cum stiti, luna decembrie abunda in evenimente de acest gen, insa anul acesta s-a alocat un loc special si ONG-urilor.
Piata de Craciun va avea loc in perioada 4-6 decembrie. Si desi am aparut pe ultima suta de centimetri si nici nu visam ca vom mai prinde vreun stand la acest eveniment, iata ca imposibilul a devenit posibil si o alta fundatie a renuntat la stand si am putut astfel sa avem si noi un locsor.
O sa fie taaaaaaaaaaare frumos! Multa veselie, atmosfera de Craciun si ne dorim sa fim si noi prezenti.
Numai ca a aparut o problemutza
: Piata de Craciun are loc in perioada 4-6 decembrie iar eu pe 4 sunt la Sibiu, iar pe 6 in comisia de votare.
Ar putea careva (eventual mai multe chiar) sa veniti sa ne dati o mana de ajutor, si sa stati la Standul E.M.M.A. unde vom avea si noi cateva produse de vanzare?
Fiindca daca nu se va oferi nimeni, din pacate vom fi nevoite sa renuntam fiindca si Bianca este prinsa tot intr-un proiect E.M.M.A.
Contez insa pe implicarea voastra si pe faptul ca n-o sa ne lasati la greu, nu-i asa?
Va atasez mai jos programul evenimentului, cu specificatia ca in ziua de joi cineva trebuie sa vina sa organizeze standul mai devreme.
Citez din mailul primit: "Joi dupa amiaza incepand cu ora 14 vor veni asociatiile participante cu produsele si pentru a-si aranja standurile. Joi seara intre 18-21 va fi o deschidere neoficiala in care noi incercam sa invitam persoanele foarte importante pe care fiecare asociatie le are."
Piata de Craciun (http://www.piatadecraciun.org)
4 – 6 Decembrie 2009
Vineri, 4.12.2009: intre orele 18.00 -21.00
Sâmbătă şi Dumincă, 5/6.12.2009: între orele 10.00 – 16.00
Adresa:
Str. Secerişului nr. 15, sect. 4
Aproape de Orăşelul Copiilor,
Staţia de metrou Constantin Brâncoveanu (dupa statie, a doua strada la stanga cum veniti pe Soseaua Oltenitei, dinspre City Mall)
Vedeti harta in atasament sau mai detaliata, aici: http://www.bucuresti.com.ro/locatii/Aso ... jate/5043/
Eu pot ajunge vineri pe seara si pot sta si sambata. Poata cineva sa vina joi si vineri pana vin eu de la Sibiu si duminica???
Ar fi minunat!
Va pupacesc cu drag!
Sper ca raspunsurile voastre sa fie pozitive!
Ar fi o excelenta metoda de promovare E.M.M.A. Vânzarea produselor se face pentru susţinerea proiectelor sociale. Produsele sunt făcute de mână şi din inimă. Lumânări, felicitări, iesle, decoraţiuni şi multe altele au fost confecţionate de beneficiarii proiectelor sociale sau de voluntari ai asociaţiilor participante.
P.S. Cred ca ar trebui sa aducem niste globulete si beteala de acasa pentru a ne impodobi standul de Sarbatoare.

Liliana

... si iata cum stau lucrurile:
!
)...si am avut si succes, trezind interesul celor de acolo dar si vanzand deja cateva cani, felicitari si un magnet
, care ,dupa servici, a venit in mare viteza, sa ma mai prinda "pe pozitii"....si m-a prins...si bine a facut
si s-a familiarizat cu locul, urmand sa-mi tina locul maine, impreuna cu