Fetelor, ce-ar fi ca o data pe saptamana, sa alegem o culoare si fiecare dintre noi sa o imbracam in memoria ingerasilor?
De exemplu, joia viitoare sa ne imbracam in roz pentru fetitele-ingerasi, joia cealalta in albastru sau bleu pentru baieteii-ingerasi si cealalta joi in alb, pentru ingerasii despre care nu stim ce-au fost.
Si in acea zi, sa purtam in piept insigna E.M.M.A.: "A-ti aminti este dureros, a uita este imposibil!" Ori daca vi se pare prea evident sa o puneti in piept, sa o punem undeva la geanta, la rucsac...
Ma gandesc ca tot se apropie Sarbatorile si asta sa fie modul nostru de a ne gandi la ei... Adica sa vorbim aici, pe Forum, si in acea zi, toate sa ne imbracam in aceeasi culoare...
Cum vi se pare?

, am ales ca astazi sa fiu imbracata in bleu in memoria baietelului meu si al tuturor ingerasilor baieti, de acolo din Ceruri......si ma simt bine, poate chiar mai aproape de el....si ca si tine, sper ca macar asa sa renunt la negru....o nonculoare care imi marcheaza fiecare zi....pentru ca imi place si atat