Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

O zi pe saptamana in culoarea ingerilor

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
13 mesaje • Pagina 1 din 1

O zi pe saptamana in culoarea ingerilor

Mesajde Suchardine pe 26 Noi 2009, ora 09:36

Feteloooooooooor, iar am o idee! ;))
Fetelor, ce-ar fi ca o data pe saptamana, sa alegem o culoare si fiecare dintre noi sa o imbracam in memoria ingerasilor?
De exemplu, joia viitoare sa ne imbracam in roz pentru fetitele-ingerasi, joia cealalta in albastru sau bleu pentru baieteii-ingerasi si cealalta joi in alb, pentru ingerasii despre care nu stim ce-au fost.
Si in acea zi, sa purtam in piept insigna E.M.M.A.: "A-ti aminti este dureros, a uita este imposibil!" Ori daca vi se pare prea evident sa o puneti in piept, sa o punem undeva la geanta, la rucsac...
Ma gandesc ca tot se apropie Sarbatorile si asta sa fie modul nostru de a ne gandi la ei... Adica sa vorbim aici, pe Forum, si in acea zi, toate sa ne imbracam in aceeasi culoare... :')
Cum vi se pare?
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: O zi pe saptamana in culoarea ingerilor

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 26 Noi 2009, ora 14:37

Felicitari pentru ideea ta, Suchardine! E o idee minunata.Totusi nu stiu de ce ai ales ziua de joi. Pentru ca ti-a venit ideea azi (joi) ? Din cate am citit eu, ziua ingerilor e lunea.
Eu inca nu ma simt sa port alta culoare decat negru.Inainte nu-mi placea deloc aceasta culoare.Nu aveam nimic negru.Acum insa.........Sper si ma rog, sa am puterea sa merg mai departe si sa reusesc sa imbrac si culorile mele preferate, roz si verde.
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Suchardine pe 26 Noi 2009, ora 14:46

Draga Lumi, am ales joia la intamplare... Daca doriti voi alta zi, nu am nimic impotriva! Am ales ziua de joi doar ca exemplu, atata tot.
Poate ca alaturandu-te noua, in aceasta actiune de suflet, vei renunta draga noastra, macar pentru o zi la negru. Sunt sigura ca iubita ta Romina va fi fericita sa te vada imbracata in roz.
Dar e doar parerea mea... Tu faci cum crezi si cum simti...
Te pup cu tot dragul meu...
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Bianca_C pe 26 Noi 2009, ora 15:48

Draga Ana >:D<
Azi dimineata cand am citit mesajul postat de tine, m-am simtit mai vesela, fiind vorba de culori, si cum ai ales ziua de joi, pentru ca astazi e joi :p , am ales ca astazi sa fiu imbracata in bleu in memoria baietelului meu si al tuturor ingerasilor baieti, de acolo din Ceruri......si ma simt bine, poate chiar mai aproape de el....si ca si tine, sper ca macar asa sa renunt la negru....o nonculoare care imi marcheaza fiecare zi....pentru ca imi place si atat :') , neavand nicio alta semnificatie......
Thanks for the idea!!! ;)
Pupici multi si dulci, din suflet ....Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 26 Noi 2009, ora 17:02

Draga Ana, esti geniala, de unde iti vin atatea idei Dumnezeule mare :-
O alta idee nemaipomenita, dar foarte greu de indeplinit de mamicile "mai proaspete" de ingerasi; imi este mie greu, dar lor .....
Te >:D< , te :*
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Dec 2009, ora 23:35

Maine e joi.... ;)
Nu uitati sa va imbracati in culoarea ingerasului vostru....roz sau bleu..... :')
Eu n-am uitat, continui sa port joia ceva bleu, oricat de mic ar fi...m-as bucura sa o faceti si voi, pentru ingerasii vostri, in memoria lor si cu gandul la ei :x
Somnic usor si vise placute!!! >:D<
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Ian 2010, ora 13:40

Buna, dragele mele, dragii mei!
Maine este joi...in ce culoare ne imbracam?
Stiti ca mari intelepti indieni au ajuns la concluzia ca joi este ziua cu cel mai mult noroc, cu cele mai multe sanse de reusite, este ziua cea mai buna pentru a face incercari, pentru a da examene, pentru a incepe ceva mai delicat sau mai greu.
Daca e sau nu, doar Cerul stie sigur. Eu oricum am simtit ca in fiecare joi imi merge foarte bine.
Asadar maine propun sa ne imbracam in rosu, voi ce parere aveti?
Sau in nuante de albastru, de la albastru spre verde-culoarea marii, pana la albastrul cerului, aceste nuante sunt la moda in acest an.
Cum spuneti voi, eu astept pareri.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Bianca_C pe 26 Feb 2010, ora 17:07

Nu am uitat nici de ziua de joi ( ca asa ramasese ;)) )...ieri am purtat culoarea ingerasului meu, bleu ( de fapt a fost in mai spre albastru putin :p ) si in amintirea lui Sharon ( era culoarea ei preferata )....
Dumezeu sa aibe grija de sufletele voastre, acolo...Sus, in Imparatia Lui.... [-o<
Eu pot doar sa va iubesc si atat :x
Din suflet, Bia :*
Bianca_C

Sus

Mesajde nicoleta pe 3 Mar 2010, ora 22:28

Buna, scumpele mele!
Cred ca in aceasta saptamana culorile rosu si alb vor domina garderoba noastra, a tuturor.
Norisorii pamantului vor duce spre ingerasele noastre, parfumul florilor albe si rosii, iar stelutele vor licarii in alb si rosu, pentru zambetele fetitelor din Cer.
Va imbratisez si trimit spre voi zambete alb-rosulii.... ;)
nicoleta

Sus

Mesajde Bianca_C pe 3 Mar 2010, ora 22:33

Da Nico ;;)
Maine e o alta zi de joi, in care voi renunta la culoarea bleu in favoarea albului, stiu ca Patrick nu se va supara, ba din contra :x , mai ales ca albul inseamna renastere, puritate, lumina si pace....
Asta va doresc si voua, dragele mele >:D<
O noapte linistita, cu drag, Bia @};- @};- @};-
Bianca_C

Sus

Mesajde nicoleta pe 3 Mar 2010, ora 22:38

Buna, Bia draga!
Maine voi imbraca si eu hainute albe. Deci asa ramane, alb, da sefa? ;)
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Apoi draga mea-draga, nici Ana mea nu se va supara, chiar cred ca alb ar fi fost preferata ei, ca si a bunicii mele Ana pe care o voi adora mereu chiar si in Cer si dincolo de El.
O noapte faina, cu vise vesele ...frumoase de numa...no!!!!
nicoleta

Sus

Mesajde Bianca_C pe 3 Mar 2010, ora 22:43

Nu cred ca se va supara nimeni, pentru mine albul inseamna un intreg, inseamna ceva mult prea pretios, si cum Patrick, pentru sufletul meu este si va fi o comoara, voi incerca, ca de acum incolo cate zile voi mai avea sa ii incununez memoria cu lucruri frumoase, stiu ca lui i-ar placea...sa ii demontrez pentru a mia oara cat de mult il iubesc si ca nu exista zi, sau saptamana in care sa nu-l port in gand si in suflet....
Deci, maine e ziua de alb :') ( e adevarat ca acest alb il putem combina cu putin bleu sau roz ).....
Multumesc scumpica mea Nico, si tie asemenea, o noapte linistita, in care ingerii sa coboare si sa iti mangaie sufletul....
Cu mare drag si admiratie, Bia :x :*
Bianca_C

Sus

Mesajde Bianca_C pe 22 Apr 2010, ora 22:57

Astazi a fost o zi de joi si cum mai de mult se decisese ca fiecare zi de joi sa ne imbracam in culorile bleu sau roz, eu n-am uitat, m-am tinut de promisiune....am purtat culoarea ingerului meu ( de fapt a ingerilor baietei )...saptamana viitoare e randul fetitelor.. :x

Mi-am procurat doua baticele micute, unul roz pal si unul bleu foarte deschis,si in fiecare joi il asez cu multa grija la mana.... :') ( in memoria copiilor nostri )

Bia :*
Bianca_C

Sus

Scrie un răspuns
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro