Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Pentru toate gravidutele

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
10 mesaje • Pagina 1 din 1

Pentru toate gravidutele

Mesajde nicoleta pe 8 Sep 2009, ora 09:56

Fie ca Sfanta Maria sa va aiba mereu in grija Ei, dragele noastre mamici iubitoare.
Voi, acum mai mult ca oricand, aveti nevoie de protectie, pentru ca atat de aproape de inimile voastre, bat inimi sfinte si pure de bebelusi.
Astazi rugati-va si voi impreuna cu noi, la Sfanta Maria, pentru ca Ea, Mama Buna si Iubitoare sa va ajute sa treceti cu bine si peste aceasta incercare din viata voastra.
E foarte puternica rugaciunea in grup, e puternic gandul langa ganduri, asadar azi, sa incercam sa ne gandim la aducerea pe lume a bebelusilor, impreuna, cu mic si mare, cu femei si barbati, ...toti sa trimitem ganduri de bine si frumos spre voi, mamici dragi.
Va imbratisez si va doresc sanatate maxima.
Pupici pupaciosi si multe-multe @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Re: Pentru toate gravidutele

Mesajde danycrys pe 8 Sep 2009, ora 13:53

DOAMNE DRAGA MEA CE CUVINTE FRUMOASE NE SPUI CAT DE MULT TE GANDESTI LANOI SI LA BURTICUTELE NOASTRE ESTI O SCUMPA.TE PUP DULCE MULTE @};- @};- @};- @};- SI >:D< SI :* PT TINE.
danycrys

Locaţie: romania,resita
Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Sep 2009, ora 15:36

Scumpa mea, daca azi, in aceasta zi Sfanta, nu ne indreptam privirile si sufletele spre cele mai Sfinte aspecte ale vietii, atunci cand?
Daca azi, cand cinstim cu onoare Maica Sfanta, atat de Buna si de Grijulie cu noi-toti, nu asezam la loc de cinste adevaratele valori ale omenirii, si daca azi nu aratam Cerului ca apreciem tot ajutorul ce vine dinspre El, atunci suntem in aceasta lume doar niste actori care isi fac rolul si se retrag.
Ce poate fi mai frumos decat o femeie care isi doreste un prunc?
Ce poate fi mai frumos decat o mama cu pruncul in pantece?
Ce? ....Cand nici un pictor nu si-a incheiat activitatea fara a picta o mama, ...cel putin o mama....cand nici un poet nu si-a incheiat activitatea fara a compune o poezie inchinata mamei, cum sa uitam noi, azi, ca macar in zilele acestea Sfinte, sa ne rugam impreuna pentru sanatatea si binele mamelor si a pruncilor.
Fie ca toate mamicile sa aiba parte de dragostea puilor, de dragostea taticilor acestor prunci, a tuturor fiintelor din univers.
Va doresc, dragi gravidute, ca in clipele de travaliu, sa va aduceti aminte de cele mai haioase glume, de cele mai bune bancuri, ...de faptul ca va puteti baza in ajutorul Lui Dumnezeu, de cata putere aveti si de cat sunteti de importante in lume.
Pupici pupaciosi , aveti mare grija de voi!!!!!
nicoleta

Sus

Mesajde marwana pe 8 Sep 2009, ora 19:53

Nicoleta multumesc pt cuvintele frumoase si pline de adevar pe care le ai spus.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 16 Oct 2009, ora 18:47

Buna, dragi gravidute!
Scumpele mele, mi-a fost tare dor de voi, insa in fiecare zi m-am gandit la voi, la burticutele voastre sfinte, sperand ca Dumnezeu va ajuta sa treceti cu bine si prin aceasta perioada.
Chiar daca nu am avut timp sa scriu, am trimis spre sufletele voastre atat de frumoase, ganduri bune, iar Cerului i-am spus rugaciuni care v-au inclus si pe voi, pentru ca bebelusii sa vina bine, sanatosi, in ceasuri bune si vesele.
Va imbratisez si va doresc sanatate maxima si sa fiti iubite de toti cei pe care ii iubiti.
Numai bine, Dumnezeu sa va ocroteasca.
Sa nu uitati niciodata ca Sfanta Maicuta este alaturi de voi si va ajuta sa fiti bine pentru copilasii vostrii care au atata nevoie de voi.
Pupici pupaciosi pentru voi si bebelusii vostrii, cu mult drag.
Si, .... @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
nicoleta

Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Oct 2009, ora 22:27

Buna dragele mele >:D<

Cum astazi pe tot parcusul zilei, am intalnit in calea mea multe gravidute, mi-am promis ca voi scrie la acest topic ;;)
Pret de cateva minute in fata unei clinici private unde eram programata pentru niste analize...am zarit venind din toate partile femeie gravide, insa imi parea o ploaie de gravidute, nu se mai terminau...imi asteptam randul pe banca afara la aer curat....si le priveam si le analizam din cap pana in picioare si imi dadeam cu parerea in gand cam cate luni de sarcina ar avea fiecare....si m-am surprins la un moment dat zambind uneia dintre ele....era o femeie frumoasa, atat de frumoasa ( cum se spune ca sunt toate femeile insarcinate )...o bruneta cu ochi verzi, cu buzori in obraji si cu zambetul pana la urechi....s-a asezat langa mine si imi zambea....si am intrat in vorba, in asteptarea noastra pentru a intra in cabinet....si ca sa intelegeti ca lumea e atat de mica...am intrebat-o cum o cheama si mi-a raspuns "Anca"...in prima faza gandul m-a dus la nume romanesc ( eu locuind in alta tara acum ) si am intrebat-o "esti din Romania?"...si mi-a zis "da,nu pot crede ca si tu esti romanca" :') doua romance care nu se cunosc, intr-o tara straina si avand destul de multe in comun...si intram in vorba si o intreb in ce luna este si imi raspunde ca in luna a8-a si ca va avea gemeni, fata si baia ( asa ii iesise la ecografie )...si intreb ca o continuare inainte de despartire cum se vor numi bebelusii....( am uitat sa precizez, eu nu ma prezentasem, ea nu stia ca ma numesc Bianca )...si imi raspunde cu atat de multa stralucire in ochi : "pe baietel il voi numi Luca si pe fetita Bianca" :-o eram socata de coincidenta, eu ma numesc Bianca...ea se numeste Anca, pe baietelul meu il cheama Luca si pe al, care urma sa se nasca tot Luca.....si in acea clipa am simtit ca a fost un mesaj trimis de la micutul meu, si am ridicat privirea catre Ceruri si i-am spus "multumesc"..cuvant care mi se citea pe buze....
Dumnezeu ne iubeste pe fiecare, asta stiu, asta simt.....si de aceea eu IL rog pe Dumnezeu sa aiba grija de toate gravidutele din lume, sa le ajute, sa fie sanatoase, sa le dea copii sanatosi si frumosi..... [-o<
Va doresc tot binele din lume....si sper ca intr-o zi sa pot scrie la acest topic in calitate de proaspata graviduta...... >:D<
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 22 Oct 2009, ora 05:42

Ai vazut Bia cat dreptate au toti marii initiati cand ne indeamna"Asculta!"Si "Priveste!!"Nu e coincidenta doar noi cautam intotdeauna o explicatie in asta,e pur si simplu DIVIN!!! >:D< :) O:-) @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 22 Oct 2009, ora 23:57

Da, draga mea Corina, asa este ;)
"Asculta" mi s-a spus de multe si nu am ascultat, "invata" si am refuzat...."traieste" si m-am renegat si totusi in cele din urma am simtit ca am reinviat :')
Deja lucrurile pe care le consideram coincidente,acum par altceva....oricand mi se intampla ceva o iau pentru ca asa trebuia sa fie, pentru ca cineva acolo sus asa a vrut, pentru ca asa era scris undeva si s-a petrecut.....si refuz in a-mi mai adresa vreo anume intrebare, refuz sa gasesc o anume explicatie, ci incerc doar sa iau lucrurile exact cum au fost trimise..... ;;)
Si apropo de acest cuvand "Divin"....el exista cu adevarat, tocmai de aceea scriem si la acest topic, pentru ca ce li se intampla femeilor de aici, gravidutelor ;;) , e ceva divin, e ceva vent de departe, creat de mana lui Dumnezeu, e cel mai frumos cadou pe care un om il poate primi vreodata in viata..... :x
Gravidutelor........aveti grija de voi si de bebetii ce cresc in burtica voastra, Dumnezeu o sa va ajute si nu o sa lase la greu niciodata ;)
Sanatate multa.....pentru ca eu stiu ce inseamna sa iti doresti acest lucru si sa nu il poti avea...... >:D<
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde adina pe 22 Oct 2010, ora 16:17

>:D< acum am citit acest topic draga Nicoleta esti un om tare bun si cu suflet mare , iti multumim pentru aceste cuvinte minunate , te >:D< cu mare drag si iti doresc un sfarsit de saptamana minunat.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde nicoleta pe 31 Oct 2010, ora 09:46

Buna, scumpe gravidute!
Astazi, in aceasta zi plina cu frumos, bine si intelepciune, zi de duminica in care suntem mai aproape de Cer, va imbratisez cu multa caldura si trimit spre voi un ocean cu ganduri bune care sa managaie fiintele voastre dulci .
Bebelusilor vostrii din burticute le trimit melodii line care sa ii inveseleasca si sa ii ajute sa se zbenguie dar nu aspru, ci incet , doar atat cat sa simtiti ca sunt acolo.
Aveti grija de voi si zambiti, scumpe mamici, ...zambiti pentru ca cel mai sfant lucru, pruncul in pantec, il cunoasteti si il simtiti cu emotie.
Sfanta Maicuta va ocroteste si va mangaie ori de cate ori va este greu, sa nu uitati niciodata acest lucru. Fecioara Maria este Mama Sfanta si va ajuta sa aduceti pe lume sufleticile voastre dragalase care vor ganguri si vor invelesii intreaga omenire mereu.
Va pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- cu dragoste si admiratie.
nicoleta

Sus

Scrie un răspuns
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro