, ....si eu imi doresc sa nu fi fost nevoita sa scrii aici....nu ca "mama de inger"
..... dar ma bucur totusi ca ai facut-o, in speranta ca aici vei gasi sprijinul emotional de care ai nevoie, pentru a depasi pierderea ta...........
.
, cu multa caldura....

alaturi de o portie imensa de pupici pupaciosi, cu mare drag , Nicoleta
si suntem apropiate de varsta...tu esti mai micuta cu 2 ani fata de mine si stiu ce zici, stiu ce simti, stiu ce ganduri iti trec prin minte... dar gandeste pozitiv pana in ultima clipa, gandeste-te la tine si la bebele tau care o sa ajunga intr-o lume mai buna, langa micutul meu Patrick si langa printesa Biancai, Emma si langa toti ingerasii din Ceruri, ingerasi frumosi si nevinovati.....el va fi primit cu bratele deschise de catre copilasii nostri si noi te primim aici, langa multe mamici pe care le doare...si care au pierdut un suflet drag si mult dorit si prea mult iubit....insa se pare ca Dumnezeu i-a iubit mai mult decat noi si i-a vrut aproape de El
si au devenit ingeri frumosi cu aripi puternice si albe.

....Cuvintele sunt tare saracacioase in astfel de clipe,dar sa stii ca noi, parintii de ingeri,iti suntem aproape si intelegem exact cat iti e de greu.....Eu am avut o experienta asemanatoare in 2006 cand bebe din burtica s-a dus la ingerasi tot la 8 saptamani....a fost greu,dar uite ca viata ne-a purtat mai departe pe drumul ei si nu am renuntat la a spera ca va fi bine si ne vom tine in brate puiul viu si sanatos.....Dumnezeu iti va da puterea fiecarui pas de a merge mai departe!
Angela

pentru sufletul tau frumos.
cu dragoste si i ti dorim un sfarsit de saptamana minunat.
cu dragoste de la Nicoleta.

ti-o trimit din suflet, aceste
le trimit pentru sufletul tau.
cu mult drag si aprindem lumanarele pt ingerasul tau mic,
pt 

Pentru tine din toata inima o calda imbratisare !!