Am predat noilor voluntari o parte din "atributiile EMMA"
si vreau sa le multumesc din suflet pentru acest lucru!
Sunt convinsa ca totul se va desfasura fara probleme.
Va doresc tuturor o vara frumoasa, linistita, cu pace in suflete si in viata
!Stiu ca si tu, Bianca, urmeaza sa pleci, deasemenea, in vacanta, asa ca iti urez sa te bucuri din plin de aceasta pauza si sa iti reincarci la maxim energia consumata in acest inceput de an! Aceeasi urare tuturor celor care vor pleca in aceasta perioada in concediu!
Ana, tie iti urez succes
la examene! Bafta! Va pup
si va imbatisez
cu drag,Liliana
PS. Pentru ca pe 22 iunie 2009 este solstitiul de vara cand se sarbatoreste sarbatoarea de Sanziene v-am lasat in dar cateva rime potrivite in "Versuri dedicate Mamelor de ingeri" care evoca acest moment magic.
Dar si versuri despre... vacantaaaaaa!...
Am plecaaaaaat..... Paaaaa.....

PS - titlul initial al postului a fost : "Plec in vacanta!"
Azi, 22.08.2009, l-am modificat in "S-a terminat vacanta!" pentru a da sens mesajului postat la revenirea din vacanta.

! Si cum nu o sa am timp sa mai scriu avand foarte multe de rezolvat inainte de plecare, imi iau si eu de pe acum "la revedere"!
! ... Nu stiu cat de mult ma voi odihni dar sper totusi sa reusesc, sa ma relaxez si sa-mi reincarc "bateriile", pentru ca am maaaaare nevoie....dealtfel ca si tine, ca si Ana si ca oricine altcineva, dupa o perioada lunga de munca asidua .....
, sa ma remonteze, pentru a reveni cu forte proaspete si...de ce nu, cu idei noi legate de evolutia Organizatiei EMMA
....
...
....iar sunt "sensibiloasa".....
...sa nu mai spun....