pentru inima ta iubitoare de copii.
cu mult drag si te
dulce
pt
tai
Buna seara draga mea! Iti ofer si eu o imbratisare calduroasa. Am ales pentru tine, pentru incurajare, si pentru a merge mai departe un fragment din Invatamintele Sfantului Parinte Teofan. Sper sa te faca sa te simti un pic mai bine dupa ce le vei citi, eu am gasit carticica asta pe net dupa ce am pierdut-o pe Denisa, in momentul cand aveam cea mai mare nevoie de Biserica, iar eu eram data la o parte, nu aveam voie inauntrul ei (nu trecusera cele 40 de zile)...
si
pentru

cu drag scumpa mea.

, multe-multe

pt toti ingerasii
...glumeam....eu, no!!!
.pupici pt toate mamicile de ingerasi
.
Scumpa mea, nu te descuraja. Stiu ca este greu, dar trebuie sa mergi inainte. Si eu, ca si tine, sunt la fel de speriata. In sarcina, dupa cum bine stii in corpul nostru se produc niste schimbari extraordinare. Si e posibil ca unele sa nu fie tocmai benefice atat pentru noi cat si pentru bebe. Tot citind si documentandu-ma in lunile astea de cand am pierdut-o pe Denisa, am tot citit ca se poate sa nu se stie niciodata cauza exacta a mortii unui bebelus in pantecul mamei sale. Cum de asemenea, la pierderile de sarcina recurente este posibil sa fie probleme diferite ce au dus la pierderea sarcinii. Off, stiu ca nu suna incurajator deloc statisticile astea, nici mie nu mi-au placut, dar trebuie sa le iau de bune.
Ce usor este pentru ei sa spuna asta, dar pentru noi....ramane locul acela gol din suflet, si o lacrima ce este mereu prezenta mereu acolo in coltul ochiului pentru ingerasul iubit caruia nu i-a fost dat sa vada lumea asta. Trebuie sa mergeti mai departe, mai incearca sa consulti niste doctori, sa afli mai multe pareri. Stiu ca este frustrant, dar atat cat putem trebuie sa aflam niste raspunsuri.
Sa ai incredere in Doamne, Doamne, ca totul o sa fie bine pana la urma. Te imbratisez cu drag. 

cu mult drag