Imi imaginez cata durere simte si azi sufletul tau si am venit aici in casuta voastra sa te
, sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si nu esti singura. Zbor lin drag ingeras, zbor lin Andrei Catalin

, sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si nu esti singura.

Andrei Catalin!

, Mihaela si sunt alaturi de tine si nu numai eu, ci toata echipa E.M.M.A.. Stim ca dorul doare mai tare astazi si ca sufletul tau plange dupa minunea pe care, acum 4 ani, ai adus-o pe lume. Acum
Andrei Catalin este un Inger frumos al cerului, dar este si va fi mereu alaturi de tine. Iti simte dragostea, te iubeste si te ocroteste de acolo de sus.
Andrei Catalin, zbor lin printre Ingeri si stele!
cu toata caldura sufletului.

, Mihaela si sunt alaturi de tine si nu numai eu, ci intraga echipa E.M.M.A.. Astazi se implinesc 4 ani de cand baietelul tau iubit Andrei Catalin
s-a alaturat Ingerasilor. O zi grea pentru tine, o zi in care stim ca dorul doare mai tare si lacrimile curg.....am fost si suntem cu sufletele alaturi de tine si ne rugam la DD sa iti dea putere. Speram ca ai simtit astazi
noastre si gandurile noastre bune si ca ti-au adus macar un strop de alinare.
este mereu langa tine, te iubeste si te ocroteste de acolo din cer.
Valentin!
plina de iubirea Ta.

azi iti suntem alaturi te imbratisam strans si iti dorim multa ptuere. Zbor lin ingerasului tau Andrei Catalin

azi la 4 ani de cand Valentin a venit pe lume, cu tot sufletul iti suntem alaturi, noi, intreaga echipa E.M.M.A. ne dorim sa sti ca nu esti singura

Draga Mihaela, azi, cand Ingerasul Valentin a implinit 4 anisori angelici
, echipa E.M.M.A. iti trimite calde imbratisari, ganduri bune si multa liniste sufleteasca.
si
. Zbor lin si Lumina vesnica!

Zilele trec, anii trec, iar Ingerasul Valentin a implinit 5 anisori angelici

Dragul nostru Ingeras, Andrei Catalin, astazi este ziua ta de nastere. Ai fi implinit 7 anisori daca ai fi ramas fizic, langa parintii tai
Gandurile echipei E.M.M.A. s-au indreptat spre tine, Ingeras gingas

7 anisori angelici
Atat ai sarbatorit tu, Ingeras gingas, Andrei Catalin
Iar mamicii tale, ii dorim multa liniste sufletasca 
..... impreuna cu fratiorul tau, Andrei Catalin, sa aveti grija de familia voastra!
pentru voi !
si

Andrei Catalin, care a omplinit 8 anisori ceresti