.....
, sunt sigura de asta, trebuie doar sa crezi si sa-ti doresti din suflet.
dureros si ma durea si pe mine durerea ei dar nu puteam intelege acea durere ...nu ma gandeam niciodata ca voi afla aceasta durere iar atunci cand am aflat o am inteles toate persoanele pe care le cunosteam si stiam ca au pierdut un ingeras
si
peentru Inutz
cu drag si imi pare bine ca ai avut curajul sa iti spui povestea aici, te vei simtii mai bine cu siguranta. Iti doresc ca DD sa iti dea repede un cadou frumos asa cum meriti, un bebe frumos si sanatos. multe
si
pentru bebe mic si sa stii ca eu zic mereu ca am acolo un inger pazitor pentru mine si familia mea, eu asa imi consider ingerasul. E bine sa te gandesti la el si sa il consideri ingerul tau pazitor care va avea grija de tine si iti va trimite repede, repede un fratior sau o surioara de care sa te bucuri asa cum ai fi facut-o cu el. Alina Simona mamica unui ingeras la DD si un sufletel Mihai Alexandru aici langa mine
si
pentru ingerasii vostrii.

si

Da! Stiu ca e o contradictie dar asta e realitatea si cred ca intelegi bine ce vreau sa spun!
calda pentru tine si un brat de
, pentru Inutz...
....ESTI MAMA si asta conteaza cel mai mult....
pentru mamica iubitoare din tine, si sa nu uiti niciodata ca bebelusul tau va ramane copilul tau mereu, chiar daca nu locuiti la aceeasi adresa.
cu mult drag si i ti doresc numai bine, sper sa aflam vesti bune de la tine