"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Azi te vor insoti gandurile si imbratisarile echipei E.M.M.A. Stim ca este o zi grea pentru tine, Luca implineste 4 anisori de cand DD a trimis aripioare pentru el. Suntem alaturi de tine, Loredana, azi nu vei fi singura.
Zbor lin ingeras drag, zbor lin Luca
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Loredana azi este ziua baietelului tau Mihnea -Vitalie, echipa E.M.M.A. iti trimite imbratisari stranse care sa iti aline sufletul plin de dor. Suntem alaturi de tine.
Zbor lin inger drag, zbor lin Mihnea -Vitalie
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga Noastra azi este ziua in care Mihnea si-a primit aripioarele de ingeras ... Vrem sa sti ca suntem cu gandul alaturi de tine si iti trimitem imbratisarea noastra Zbor lin Mihnea!!!
Loredana draga noastra azi baitelul tau Luca implineste 5 anisori angelici. Echipa E.M.M.A este alaturi de tine, iti trimitem imbratisari stranse si ne rugam la ingerasi sa iti trimita putere, liniste si alinare.
Zbor lin drag ingeras, zbor lin Luca
Draga nostra azi echipa E.M.M.A te poarta in gand. Se implinesc 11 ani de cand puiul tau Mihnea -Vitalie a fost chemat de ingeri. Suntem cu sufletul alaturi de tine.
Zbor lin inger drag, zbor lin Mihnea -Vitalie
To the guy inquiring about airblaster ninja suit merino wool, buy merino wool thermals, smartwool 150 long sleeve, merino mesh base layer, icebreaker merino wool base layer women's, merino wool midweight base layer, merino 150 base layer, woolen thermal wear, smartwool union suit, merino wool baselayers, meriwool 400g, base merino, omniwool heavyweight base layer, ebay merino wool base layer, first lite merino wool base layer, wool ski base layer, softest merino wool base layer, smartwool base layer mens sale, best merino wool underwear for hunting, merino mid layers, I suggest this dig this for mens base layer for eizniz, sherpa merino wool thermals, best 100 merino wool base layer, merino 250 baselayer crew, smartwool 150 base layer bottoms, icebreaker merino 200 oasis, smartwool long underwear sale, smartwool base layer sizing, 250 merino wool base layer, best merino wool base layer for snowboarding, montane merino base layer, craft merino wool base layer, icebreaker bodyfit 260, merino wool long underwear sale, mens merino wool base layer set, smartwool long johns, merino hunting base layer, findra merino base layer, helly hansen merino wool base layer womens, mens merino 250 base layer, also. See More Top Outdoor Clothing Website 721_eb0