, mamica ingerasului Luca Ioan, Alina (Agapie), in memoria lui si in calitate de voluntar EMMA, a muncit precum o furnicuta
si a adunat pentru voi si pentru toate cele care isi doresc sa ramana insarcinate, un tabel cu analizele necesare, laboaratoarele unde se pot face si tarifele respective. Tabelul il gasiti pe link-ul: http://www.organizatiaemma.ro/node/390Cu aceasta ocazie, doresc sa lansez o rugaminte: Alina fiind in Bucuresti, a putut strange aceste informatii despre cabinetele din capitala. Cum insa gravidute sunt in toata tara
, si cum EMMA doreste ca toate mamicile sa fie bine informate si sa se bucure de copilasi sanatosi si frumosi
, ar fi minunat sa facem si alte tabele, cu date despre laboratoarele si clinicile din alte orase!De aceea, vreau sa va rog, sa va informati in orasul in care locuiti, despre locurile unde se pot face analizele (si tarifele), trecute in tabelul afisat acum pe sit-ul EMMA/Resurse/despre sarcina/analize necesare, sa le salvati intr-un document si sa i le trimiteti Alinei, care le va centraliza, pentru a fi postate pe site. De asemenea, orice alte informatii utile, despre controale, analize, clinici si laboraoare, sunt binevenite!
Ar fi un lucru minunat, sa ne unim fortele si, pas cu pas, sa venim in intampinarea mamelor din Romania si a romancutelor din strainatate, care cauta astfel de informatii
, oferindu-le un start bun si sanse mai mari, de a aduce pe lume, puiti sanatosi
!Multumim Alina, multumim tuturor voluntarilor implicati in tot ceea ce inseamna EMMA!

ingerasilor....

Chiar avem nevoie de ajutorul vostru cu privire la informatii despre analize.....
)- ca ar trebui sa incerc sa insirui din analizele facute de mine pana acum, in speranta ca pot fi cat de cat concludente si pt alte mamici. Ieri citeam de proaspata gravidutza mady, pt care ma bucur din suflet si ii urez de pe acum sarcina usoara, si am vazut ca avea aceeasi nelamurtire ref la analizele de inceput sarcina. Dar cum am avut o perioada nebuna si desi va citesc des, de scris s-a intamplat tot mai rar ... am tot amanat momentul listutei de analize.
.