organizarea pentru Ziua Mamelor de Ingeri ar purcede astfel ( voi scrie aici, cateva sugestii ce apartin unui om care stie cu ce "se mananca" aceasta treaba ).....Ar fi frumos si omeneste, ca in aceasta zi, atat de speciala pentru copiii nostri si pentru sufletele noastre de parinti, sa chemam un preot care sa tina o mica slujba in memoria acestor ingerasi ( si mi-ar mai placea ca Tatal Nostru sa il spunem cu totii impreuna, inceput de preot
), nu v-ar incanta ideea?!...in alte orase la Ziua Mamelor de Ingeri au fost prezenti preoti, cum si anul acesta se va intampla ( daca mi-aduc eu bine aminte, intr-un oras din Moldova )...Sa organizam si sa aranjam un stand ( la locul evenimentului ) care sa puna in vanzare tricouri E.M.M.A, sepci, insigne, batistute si bratari cu numele ingerasilor ( cu siguranta lumea care va fi prezenta acolo va cumpara, daca nu detin deja, dar de ce sa nu incercam, poate iese si sa stabilim o persoana responsabila cu acest stand in ziua de 30 mai ).
Uitasem de listele cu numele ingerasilor,care o sa ne fie de folos cand incepem sa scriem balonasele, ne trebuie liste ( actualizate ), o lista cu numele baieteilor pentru balonasele albastre si o lista cu numele fetitelor pentru balonasele roz ( ma refer la toti ingerasii pe care ii avem pe Forum, nu doar din Bucuresti )...
Aaa, din cate stiu eu, exista o CARTE DE IMPRESII a Organizatiei E.M.M.A, ar fi frumos sa o avem la eveniment, si cineva, unul dintre noi, sa se concentreze exact pe acest lucru, sa mearga la fiecare invitat in parte si sa-l roage sa lase un mesaj, pentru un parinte, pentru un inger, pentru E.M.M.A, astfel vom avea o amintire scrisa, frumoasa din aceasta zi de 30 mai....ce spuneti, v-ar placea?
Sa nu uit, avem nevoie de acel banner, mare, pe care eu l-am vazut anul trecut agatat pe stadion si de acel covoras ( verde, din material ) unde sa aranjam frumos lumanarile in forma de inimioare, cu numele E.M.M.A, ingerasii si floricele...
Incerc sa imi aduc aminte de anul trecut, de ce am vazut ca au facut mamicile pe stadion, ca nu cumva sa pierd vreo idee care poate fi importanta in organizarea acestui eveniment, pe care eu il vad ca unul complet, unde sa fim, fiecare la randul nostru, multumiti pentru munca depusa, care pana la urma nu ne va dobori, caci doar vorbim de proprii prunci
Eu ma ofer, de pe acum, sa cumpar lumanari ( roz si albastre, cateva pungi ), ingerasi micuti ( figurine ), floricele ( plus restul de lucruri sau ustensile folositoare: foarfeca, markere rosii si albastre si de rezerva, sfoara, pungi de gunoi ), cateva baxuri de apa plata si minerala ( gandindu-ma ca o sa fie cald si la cat o sa alergam pe acolo avem nevoie sa ne hidratam
)....Voi incerca sa am la mine, cate o amintire pentru fiecare in parte ( mamica, tatic sau bunic ), un cadou micut dar din suflet, pe care il voi darui cu tot dragul, in semn de recunostinta si de admiratie pentru toti acesti parinti care isi iubesc ingerasii si dragostea lor nu are margini....sper sa fie o surpriza placuta
Mi-ar placea ca locul unde se va decide organizarea evenimentului, sa fie plin, arhi-plin, sa nu avem loc sa ne miscam unu' de altu'...ce frumos, nu?!, sa avem alaturi de noi atat de multi oameni cu suflet
Astept si alte idei, imi mai pun si eu mintea la contributie intre timp si daca gresesc cu ceva, corectati-ma ( sunt parca intrata in priza
, si fac diferite lucruri ce tin de job-urile mele si deodata imi vine o idee, iau agenda si o scriu ca nu cumva sa o uit )...asta v-as ruga si pe voi sa faceti, orice idee aveti, scrieti-o aici...va astept cu drag....Va doresc un week end minunat
Cu tot dragul, Bia...

si ma bucur ca existati.