Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

S-a terminat vacanta !

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
16 mesaje • Pagina 1 din 1

S-a terminat vacanta !

Mesajde Liliana pe 18 Iun 2009, ora 20:39

Am intrat acum pe forum pentru a va lasa un ultim mesaj de ramas bun inainte de a pleca in vacanta ! <:-p
Am predat noilor voluntari o parte din "atributiile EMMA" #:-s si vreau sa le multumesc din suflet pentru acest lucru! :x Sunt convinsa ca totul se va desfasura fara probleme. ;;)
Va doresc tuturor o vara frumoasa, linistita, cu pace in suflete si in viata (*) !
Stiu ca si tu, Bianca, urmeaza sa pleci, deasemenea, in vacanta, asa ca iti urez sa te bucuri din plin de aceasta pauza si sa iti reincarci la maxim energia consumata in acest inceput de an! Aceeasi urare tuturor celor care vor pleca in aceasta perioada in concediu!
Ana, tie iti urez succes %%- la examene! Bafta!

Va pup :* si va imbatisez >:D< cu drag,
Liliana

PS. Pentru ca pe 22 iunie 2009 este solstitiul de vara cand se sarbatoreste sarbatoarea de Sanziene v-am lasat in dar cateva rime potrivite in "Versuri dedicate Mamelor de ingeri" care evoca acest moment magic.
Dar si versuri despre... vacantaaaaaa!... ;)

Am plecaaaaaat..... Paaaaa..... :h

PS - titlul initial al postului a fost : "Plec in vacanta!"
Azi, 22.08.2009, l-am modificat in "S-a terminat vacanta!" pentru a da sens mesajului postat la revenirea din vacanta.
Ultima oară modificat de Liliana pe 22 Aug 2009, ora 17:18, modificat de 2 ori în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Plec in vacanta !

Mesajde Daniela Ginju pe 18 Iun 2009, ora 22:27

:h Pa, pa
VACANTA PLACUTA.
Te asteptam cu drag .
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 19 Iun 2009, ora 05:07

Asa e, draga Liliana, si eu voi pleca in vacanta....sambata....adica maine :D ! Si cum nu o sa am timp sa mai scriu avand foarte multe de rezolvat inainte de plecare, imi iau si eu de pe acum "la revedere"!

...se vede cat de stresata sunt daca m-am trezit la nici 5 dimineata, mintea mea e deja "turata" si m-am asezat iar la leptop [-( ! ... Nu stiu cat de mult ma voi odihni dar sper totusi sa reusesc, sa ma relaxez si sa-mi reincarc "bateriile", pentru ca am maaaaare nevoie....dealtfel ca si tine, ca si Ana si ca oricine altcineva, dupa o perioada lunga de munca asidua .....

Nu stiu nici cat am sa rezist tentatiei de a intra pe net dar voi incerca sa ma detasez putin si sper ca schimbarea de loc si ceva mai mult somn decat in ultimele zile, in care am dormit iar doar 2-3 ore pe noapte @-) , sa ma remonteze, pentru a reveni cu forte proaspete si...de ce nu, cu idei noi legate de evolutia Organizatiei EMMA *-:) ....

....imi este insa un pic teama de faptul ca nemaifiind atat de prinsa cu EMMA, ma vor cotropi iar gandurile chinuitoare si dorul rascolitor dupa Emma mea..... :-< ...

Ei, dar hai sa inchei mesajul intr-un ton optimist, urandu-va dragi sustinatoare, multa relaxare ...nu de alta dar o sa aveti nevoie pentru urmatoarea "runda" cu si pentru EMMA ;) , iar voua dragi mamici de ingerasi va doresc o vara frumoasa, linistita, care sa va aduca pace in sufletele voastre atat de incercate si sper sa va regasesc pe toate....cat mai bine :x

Va multumesc dragi voluntari vechi si noi, pentru daruirea cu care va implicati, avand credinta ca EMMA aduce alinare celor care se lupta zi de zi cu durerea si cu dorul, in urma plecarii copilasilor lor .... @};-

Va imbratisez, va doresc tot ce-i mai bun si....pe curand!
V-am pupat si am plecat si eu....paaaaaa :h !

PS- Tineti pumnii pentru Suchardina noastra, care in curand va avea un examen important si are nevoie de multa bafta!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Angela pe 19 Iun 2009, ora 20:12

Draga Liliana, iti doresc din tot sufletul sa ai o vacanta minunata,sa te odihnesti si sa petreci clipe minunate alaturi de cei dragi! >:D<
Desigur este o vacanta binemeritata si probabil mult asteptata...iar acum ca a sosit bucura-te din plin de ea si te asteptam sa ne povestesti cum a fost! Have fun!!!!! Te >:D< cu mare drag!

Draga Bianca, n-am mai vorbit de ceva timp,dar iti marturisesc sincer ca nu exista zi in care sa nu ma gandesc la tine...si daca fiecare gand al meu ar putea sa-ti aduca macar cate un pupic incarcat cu toata dragostea ce ti-o port....si n-o spun doar asa....stii tu....cand inima simte :x ....cuvintele palesc......Ei,uite ca devin "sensibiloasa" (cum imi spune Vlad ca sunt de cand il port pe bebe ;) )....si de fapt vroiam sa iti urez o vacanta magica si de care sa profiti din plin! Sa ai parte de clipe frumoase alaturi de cei dragi, sa incarci bateriile si sa faci tot ce vei simti ca face bine sufletului tau! Eheeeeeeeeeeei....uite ca si bebe din burtica da semne acum in timp ce iti scriu....asadar vrea si el sa iti transmita ceva....probabil multumiri pentru ca acum inima mamicii lui este un pic mai vindecata si mai pregatita sa iubeasca.... :) ....iar sunt "sensibiloasa".....
So.........have fun......si .......pupici lui Luca! >:D<

Draga Suchardine,...si tu meriti o vacanta atat de mult asteptata....stiu insa ca treci prin febra dosarelor si mai apoi a examenelor.... #:-s ....dar va fi bine,sunt sigura de asta....nu are cum sa fie altfel pentru ca noi toate iti vom tine pumnii....cat despre "pilele" puse acolo Sus de atatia ingerasi O:-) ...sa nu mai spun.... ;)
Te pupacesc tare si sper sa ne auzim in curand. >:D<
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde simona bas pe 19 Iun 2009, ora 20:26

DISTRACTIE PLACUTA FETELOR...EU NU AM CONCEDIU VARA ASTA...AM 2 EXAMENE PUTERNICE...!MOR DE FRICA...!!!! :-ss :-ss :-ss DE ACUM MA APUC DE INVATAT...POATE REUSESC SA LE TREC...PANA ATUNCI...DISTRATI-VA SI PT MINE..!!!EU ANUL ASTA ..VOI SARI PESTE CONCEDIU...!!!!
VA PUP DULCE...!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 19 Iun 2009, ora 21:33

Bianca, draga mea , vacanta placuta si tie si celui mic va doresc multa veselie si multa multa distractie.Sa va bucurati din plin de zilele petrecute impreuna in familie in vacanta.
Te pup si te asteptam cu drag.
Suchardine, iti doresc multa, multa bafta si dupa........., meriti din plin o vacanta pentru relaxare .
Va imbratisez cu drag, >:D< >:D< si multi pupici :* :*
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Suchardine pe 7 Iul 2009, ora 19:00

:-o :-o Nu-mi vine sa cred!
Mi-ati scris aici atatea cuvinte frumoase si eu n-am vazut!!!!!!!!
Abia acum am intrat absolut intamplator... Va rog sa ma iertati!
Da, am fost in vacanta! O vacanta de cosmar pe care nu v-o doresc, o vacanta plina de stres, de lacrimi, de intens zbucium sufletesc, de ganduri contorsionate, de framantari interioare intense incat am reusit "performanta" sa enervez o multime de lume din jurul meu, insa VA JUR, VA JUR ca am avut motive intemeiate... O sa-mi spuneti ca nimic nu scuza faptul ca mi-am revarsat nervii pe cei din jur. A fost un conglomerat de intamplari pe plan personal care m-au afectat si care nu numai ca nu m-au lasat sa invat linistita pentru examenul pe care-l voi avea pe 15 iulie (in mai putin de o saptamana) dar mi-au si accentuat starea de nervozitate cauzata de examenul acesta foarte important pt mine, fiindca daca-l ratez, cu regret trebuie sa va parasesc! Sunt mai hotarata ca oricand sa parasesc Bucurestiul, chiar si Romania...
Va rog credeti-ma, rareori izbucnesc, rareori imi strig durerea, niciodata nu ma pun pe mine pe primul plan, insa simt ca de data asta sunt aproape de a ingenunchea... Nu stiti, nu aveti idee cat de mult bine imi fac mesajele voastre de sustinere, mailurile, telefoanele... Va multumesc inca si inca o data! Sunt foarte norocoasa ca v-am intalnit si ca am avut asa o experienta frumoasa cu voi! Sunteti prieteni dragi pe care nu-i voi putea uita usor!
Va rog, din suflet va rog, nu-mi scrieti cuvinte de incurajare! Nu asta astept! Daca am insemnat ceva, candva sau daca insemn ceva pentru voi toti, va rog mult, din suflet, de data asta pentru mine, nu pentru Silvia, Lucian, Andu, Miruna... sa spuneti o rugaciune mica pentru mine! Am nevoie de rugaciunile voastre!
Va iubesc!
Si iertati-ma! Iertati-ma daca v-am gresit! Dumnezeu e sus si EL STIE ca nu am gresit intentionat! Sunt atat de... om!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Marinela pe 7 Iul 2009, ora 22:57

Draga mea Ana, acolo unde cred ca esti tu acum ar trebui sa fie liniste si nici macar conexiune internet n-ar trebui sa ai (daca esti cumva la tara...) Ar trebui sa te trezesti in zori si sa te culci o data cu gainile. :) Tu esti nervoasa poate din prea mult zbucium, nervii tai sunt din cauza agitatiei, a tensiunii, nu pentru ca ai avea fite.
E tarziu, am vazut ca ne-ai scris si iata, ma impleticesc printre cuvinte. randurile tale exprima intr-adevar un mare stres. si asta pt ca in functie de examenul acesta ti se va decide viitorul. Dar pana la urma tot tu esti cea care vei sti ce trebuie sa faci, incotro sa te indrepti.Am dat atatea examene si eu, am parasit chiar Romania, as parasi si maine Bucurestiul, macar pt o saptamana...
Ma rog pt tine si Il las pe D-zeu sa te ocroteasca, sa faca el cum e mai bine!
Marinela

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde simona bas pe 8 Iul 2009, ora 07:10

Draga mea Dumnezeu rasplateste oamenii pt sufletul tau...asa ca daca nota 11 nu s-a inventat inca... se va invita pt tine!!! [-o< [-o< [-o<
%%- de la mine si O:-) sa ai noroc!!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde nicoleta pe 10 Iul 2009, ora 13:17

Buna, Ana noastra draga!
Sa ai parte de sanatate si mult succes in tot ce intreprinzi.
Dumnezeu sa te ajute, scumpo, ca sa iti gasesti si tu un loc in care sa fi multumita si linistita. Sti...vine o vreme in care daca nu ne punem pe primul loc, daca nu luptam intru o cauza puternica, vom ramane in afara linistii, in afara sigurantei. Si, ...daca tu nu te zbati pentru tine, nu o va mai face nimeni. Asadar, lupta cu tarie ca sa iti fie bine, te rog mult de tot.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Miercuri, 15, iti voi tine pumnii, iar din rugaciunile mele, tu nu lipsesti niciodata.
Stiu scumpa mea, ...stiu ca atunci cand o alta persoana se roaga pentru tine, inseamna mult, acolo-in Cerul pur.
Asta voi face, pentru binele tau, ma voi ruga, ...sper ca Cerul te va aseza acolo unde tu iti doresti.
Milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- , cu dragoste, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Re: Gata vacanta !

Mesajde Liliana pe 22 Aug 2009, ora 16:01

Dupa o vacanta luuuunga si frumoasa ma intorc in mijlocul vostru sa va imbratisez pe toate de bun gasit!
Pentru ca multe s-au intamplat cat am lipsit am spicuit printre mesaje, am vorbit cu Ana la telefon si, astfel, am aflat noutatile - unele pline de bucurie, altele pline de tristete.

Am aflat noutatile privind mamicile cu burtici - va felicit pe toate pentru optimismul cu care ati primit din nou in trupul vostru scantei sfinte de viata si va urez sa va bucurati de copilasi sanatosi si voinici, asa cum va doriti.
Mamelor care deja isi tin in brate bebelusii le doresc sa traiasca toata viata in aceasta fericire !

Totodata, din pacate, am vazut ca in randurile mamelor de ingeri ai familiei EMMA s-au mai alaturat alte suflete triste.
Imi pare tare rau, dragi noi mamici de ingerasi.. imi pare rau ca ati cunoscut acest dureros destin...
Sper ca prezenta pe acest forum sa va aduca blande transformari ale suferintei voastre in speranta, incredere si pace.
Aduc un adanc omagiu tuturor ingerasilor vostri si imi exprim din nou admiratia si respectul fata de drumul vostru atat de incercat din aceasta viata.

Va imbratisez pe toate si va aduc totodata un strop de optimism caruia i-am dat forma, culoare, parfum, rima si melodie - in versuri...
Este doar o picatura de balsam...

Cu drag,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Re: S-a terminat vacanta !

Mesajde Marinela pe 22 Aug 2009, ora 18:21

Bine ai revenit, draga Liliana! eu chiar ti-am simtit lipsa. Nu-i vorba, ca nici eu, din pacate, nu am fost prezenta pe Forum in ultima vreme, dar oricum, macar sa citesc ce s-a mai intamplat, tot am deschis in fiecare seara.
Sper ca te-ai odihnit si, de ce nu, ca te-ai distrat!
Te imbratisez cu drag.
Marinela

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Liliana pe 22 Aug 2009, ora 18:34

Oh, Marinela, si eu v-am simtit lipsa, iar de-o saptamana am inceput sa citesc din mesajele postate cat am lipsit.
Au trecut atatea zile de comemorare ale atator ingerasi in acest rastimp si as fi vrut sa-i scriu fiecarei mamici in parte cate un cuvant cald, insa nu le-as fi putut cuprinde pe toate in aceasta dupa-amiaza.
De aceea am trimis imbratisarea mea tuturor, cu drag, si cu intreaga mea compasiune in primul meu mesaj de dupa vacanta.
Mi-a fost dor de voi!
Liliana
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 26 Aug 2009, ora 19:55

Bianca, ne este dor de tine!
Te asteptam sa revii din vacanta!
Multe s-au intamplat in acest timp in care noi am lipsit.
Avem noi vesti bune despre "Burtici" , avem - din pacate - noi mame de ingeri sosite in randurile EMMA cu speranta ca aici vor fi intelese, primite cu drag, ascultate, mangaiate - ceea ce se intampla intradevar. :x

Sunt multe de povestit! Nici eu nu am aflat inca totul.
Sunt si vesti care se lasa asteptate... ;)
Am citit intr-un mesaj ca si tu l-ai sarbatorit pe Luca in aceasta vacanta - La multi ani, voinicului!

Intr-un cuvant : te asteptam cu bratele deschise >:D< !

Alaturi de toate mamicile, alaturi de EMMA,
Liliana
Liliana

Sus

Mesajde Suchardine pe 26 Aug 2009, ora 20:05

Mesaj de la Bianca:
"Draga Liliana, draga Suchardine, dragi mamici, am "revenit" din "vacanta" dar abia saptamana viitoare voi putea reveni pe Forum! Si mie mi-e dor de voi... Va imbratisez, va pup cu mult drag si va trimit cele mai bune si mai calde ganduri! Pe curand!"
;)
Si de la mine 2 pupici: muaaaaaaaaaaaaaah! :* Muaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
:*
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Aug 2009, ora 22:07

Draga Bianca, draga Ana, draga Liliana, si noua ne e dor de voi.
Daca as putea as prefera sa suport dorul de voi dar sa va cadorisesc cu inca o vacanta dulce ca voi...
Pupici pupaciosi alaturi de multa sanatate.
Va doresc tuturor sa aveti parte de un an frumos si de multe vacante vesele.
No, ...eu....cu mult drag.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Scrie un răspuns
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro