Sa-mi fie rusine ca pana astazi nu m-am mai uitat si la alte topicuri de pe forum......abia acum butonand pe forum am ajuns si la Emma Nicole....cu intarziere de cateva zile, dar nu a fost cu intentie rea. Nu am fost pe forum, pe topicul dedicat Emmei de ziua ei, i-am scris la Patrick si tu stii ce am incercat sa fac pentru ea si pentru tine pe 27 aprilie.
Chiar daca nu am scris aici, ai stiut ca am fost cu gandul si sufletul langa tine, si lacrimile tale au ajuns si la ochii mei, si sufletul meu a suspinat la fiecare floricica alba pe care am aruncat-o in mare pentru micuta printesa; si valurile au dus floricele in larg si lumanarile, undeva in indepartare si atunci cand nu le-am mai zarit, am inteles ca au ajuns la Emma.
Am incercat sa ii fac cadou, ceva frumos si simplu, si in special, din suflet, atat cat am putut. Am lasat doliul meu la o parte timp de cateva ore, si am zambit pentru Emma si mi-am deschis bratele si mi-am indreptat ochii catre Cer sa o vad si sa-i zic "la multi ani"
( chiar si atunci aveam in minte imaginea ei, chipul ei din acea poza inramata...stii despre care vorbesc ).

Stiu ca m-a vazut de acolo din paradisul ingerilor, stiu ca s-a bucurat si stiu ca e bine si protejata de tot ingerii si de Dumnezeu.
Cum ea e langa Patrick in Ceruri, eu sunt langa tine pe Pamant, si cum ei vor ramane pentru totdeauna impreuna intr-o lume mai buna, asa o sa ramanem si noi aici, legatura dintre doua mame, si mai ales de ingeri, nu are cum sa se destrame....si vom ramane zambitoare sa facem bine altora, pentru ca asta e de fapt scopul si prin acest bine, ne oferim o mana de ajutor si noua......sustinerea ramane in continuare, iti transmit toate gandurile mele bune, si daca am cumva, putina putere in interiorul meu, o sa rup din ea si iti voi da si tie, si asa se va strange, putin cate putin, si vom merge mai departe.
Te imbratisez din tot sufletul...iti doresc tot ce imi doresc mie

All my love sweetie

Iarta-ma ca nu a scris pe 27 aprilie

Bia mica