Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Un Inger grabit…

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
4 mesaje • Pagina 1 din 1

Un Inger grabit…

Mesajde Daniela-Violeta pe 17 Mar 2010, ora 21:57

Luna asta s-au implinit patru ani de la moartea cantaretei Laura Stoica.Vestea tragica a mortii artistei, ce ne-a incantat atatia ani cu melodia "Un actor grabit", a luat prin surprindere milioane de romani.
Evenimentul a fost cu atat mai tragic cu cat artista era insarcinata cu primul copil in luna a treia. In accident, alaturi de artista, a murit si logodnicul sau, Cristian Margescu.
Va las si voua cateva cuvinte ale artistei din presa vremii:“Sunt fericita. Copilul se va naste in septembrie, iar pana la venirea lui pe lume sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Este felul in care vreau sa-i urez bun venit primului meu copil.” , a declarat atunci viitoarea mamica cu ochii stralucind de bucuria minunii pe care o traia, pe care voi o cunoasteti.
In varsta de 38 de ani, Laura Stoica era insarcinata. Stiu de la mama ei, ca Laura a aflat marea veste de Craciun. Vreau sa va spun voua dragi mame de Inger un lucru in premiera despre Laura: a ales tocmai ziua de 1 Martie pentru a marturisi ca va fi mama in semn de schimbare pentru toate acele femei care isi doresc un copil, dar si-au pierdut speranta ca l-ar putea avea.
Tot in acel tragic an cei doi logodindu-se de Dragobete, nunta urmand sa aiba loc in cursul anului 2006.
Cate evenimente in viata unui om!? Tot atatea pe cata drama si tragic au existat!? Ce suflet nobil Laura!? De ce un asa sfarsit tragic pentru un inceput asa de frumos si de promitator? Isi gasise marea dragoste – Cristi – omul pe care l-a asteptat o viata …o viata asa de scurta si curmata prematur!
Sa nu o uitam pe Laura! Sa o pastram in sufletele noastre…sa pastram un gand si un moment si pentru ea! Sa le aprindem o lumanare ei si Ingerului ei! Sa le inchinam o rugaciune!
S-a grabit sa plece! S-a grabit sa ia cu ea tot ce a iubit mai mult in asta lume!
Pentru mine luna martie – are parfumul ei, are glasul ei, are cantecul ei, are zambetul ei, are sufletul ei …are tot ce a fost ea. Pentru mine martie inseamna – Laura Stoica.

Alaturi de voi,
Daniela
Daniela-Violeta

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Un Inger grabit…

Mesajde CORINA SILVIA pe 17 Mar 2010, ora 23:43

Sunt alaturi de familie!!Intotdeauna am admirat-o ,a fost si este si va fi una dintre marii cantareti cu foarte mult bun simt ,fara sa se dea in spectacol facadu-di doar cu mare dragoste meseria!!Era de o modestie si sinceritate nemaipomenite!Eu una nu am regasit-o in revistele de scandal !!
Buna si frumoasa laura ,cel putin esti fericita si implinita in ceruri ,sunteti toti o familie !! >:D< :x :x :x @};- @};- O:-) [-o< :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde onutza pe 18 Mar 2010, ora 10:13

Buna dragele mele .Ma [-o< si eu pt acesta familie plecata mult prea devreme dintre noi.O admiram ff mult pe Laura ,a fost ,este si va fi una dintre cele mei deosebite cantarete ,cu o voce nemaipomenita,unica .Imi pare rau pt copilasul ei sa nu am mai putut fi adus pe lume,si mai ales pt finalul tragic al acestei familii.Ei sunt acum impreuna la DD si stiu ca sunt fff fericiti.Ii :* dulce pe toti trei si le trimit un brat de @};- @};- @};- .
Dumnezeu Sa-i odihneasca.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde khristina_77 pe 18 Mar 2010, ora 15:21

Aveti dreptate, o femeie deosebita, un artist deosebit :(( :(( :((
E atat de trist... probabil ca iubirea profunda care-i unea l-a facut pe DD sa inteleaga ca
nu-i poate desparti.
Sa ne rugam pentru frumoasa familie plecata, dar si pentru cei care-i plang, pentru cei ramasi in urma lor.
khristina_77

Locaţie: bucuresti
Sus

Scrie un răspuns
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro