Luna asta s-au implinit patru ani de la moartea cantaretei Laura Stoica.Vestea tragica a mortii artistei, ce ne-a incantat atatia ani cu melodia "Un actor grabit", a luat prin surprindere milioane de romani.
Evenimentul a fost cu atat mai tragic cu cat artista era insarcinata cu primul copil in luna a treia. In accident, alaturi de artista, a murit si logodnicul sau, Cristian Margescu.
Va las si voua cateva cuvinte ale artistei din presa vremii:“Sunt fericita. Copilul se va naste in septembrie, iar pana la venirea lui pe lume sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Este felul in care vreau sa-i urez bun venit primului meu copil.” , a declarat atunci viitoarea mamica cu ochii stralucind de bucuria minunii pe care o traia, pe care voi o cunoasteti.
In varsta de 38 de ani, Laura Stoica era insarcinata. Stiu de la mama ei, ca Laura a aflat marea veste de Craciun. Vreau sa va spun voua dragi mame de Inger un lucru in premiera despre Laura: a ales tocmai ziua de 1 Martie pentru a marturisi ca va fi mama in semn de schimbare pentru toate acele femei care isi doresc un copil, dar si-au pierdut speranta ca l-ar putea avea.
Tot in acel tragic an cei doi logodindu-se de Dragobete, nunta urmand sa aiba loc in cursul anului 2006.
Cate evenimente in viata unui om!? Tot atatea pe cata drama si tragic au existat!? Ce suflet nobil Laura!? De ce un asa sfarsit tragic pentru un inceput asa de frumos si de promitator? Isi gasise marea dragoste – Cristi – omul pe care l-a asteptat o viata …o viata asa de scurta si curmata prematur!
Sa nu o uitam pe Laura! Sa o pastram in sufletele noastre…sa pastram un gand si un moment si pentru ea! Sa le aprindem o lumanare ei si Ingerului ei! Sa le inchinam o rugaciune!
S-a grabit sa plece! S-a grabit sa ia cu ea tot ce a iubit mai mult in asta lume!
Pentru mine luna martie – are parfumul ei, are glasul ei, are cantecul ei, are zambetul ei, are sufletul ei …are tot ce a fost ea. Pentru mine martie inseamna – Laura Stoica.
Alaturi de voi,
Daniela