Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Un alt inger a plecat dintre noi

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
3 mesaje • Pagina 1 din 1

Un alt inger a plecat dintre noi

Mesajde Suchardine pe 3 Noi 2008, ora 21:56

Dragele mele, sigur va intrebati ce caut eu sa postez in acest loc, in care se afla povestile micutilor vostri. Ei bine, as vrea sa va relatez o intamplare care m-a cutremurat. Ieri, duminica, 2 nov. 2008, stateam de vorba pe messenger cu Alina Nicut, mamica lui Andu, a carui poveste o gasiti la noi pe site, la pagina cu Salvati copiii. Din vorba in vorba, Alina mi-a spus ca sambata, o prietena de-a ei, pe nume Oana si-a pierdut fetita. Pe scurt: are un baiat mare deja dar si-a dorit nespus de mult si al doilea copil. Si a ramas insarcinata. Cu o fetita. O fetita care se dezvolta absolut normal dar care nefiind aspirata cum trebuie la nastere, s-a stins imediat. Mamica este foarte marcata de ce s-a intamplat fiindca i-au aratat fetita si a putut s-o tina in brate, insa cand a cerut-o acasa, i s-a spus foarte simplu ca "este avorton fiindca are 2250 grame si nu 2500" si va fi pusa intr-un sac si dusa la crematoriu. ????!!!! Pe deasupra, sotul ei nu lasa aproape nicio prietena sa vina la mamica de inger fiindca "ii face rau". Sedata fiind de catre medici si luata acasa de sotul ei acesta a spus "ca acum se simte mai bine fiindca doarme si este mai bine asa si nu vrea sa-i prelungeasca suferinta".
Am fost uimita, indurerata, intristata, revoltata... Pe de-o parte de atitudinea medicilor (asta se intampla in Romania, la o maternitate din Bucuresti, saptamana trecuta), pe de alta parte de faptul ca oamenii inca nu-si cunosc drepturile si inca nu inteleg ca interzicandu-i unei mame sa-si ia fetita acasa, ii provoci de fapt o suferinta pe termen lung.
Va las pe voi sa comentati. Am incercat in toate felurile posibile sa o fac pe Alina sa o determina pe mamica sa-si ia copilul acasa sau macar sa-i faca o fotografie pe care s-o pastreze dar se pare ca n-a reusit fiindca altfel m-ar fi anuntat. Astazi trebuia sa i se faca autopsia fetitei.
Unele dintre voi ma cunoasteti si stiti ca nu am trecut printr-o drama ca a voastra si ca ma implic cu tot sufletul in tot ceea ce tine de Organizatia EMMA. Ei bine, daca pana acum munceam cu drag, de acum inainte voi munci cu inversunare si ambitie ca sa ne atingem scopurile, pentru ca nicio mama de inger sa nu mai treaca prin drame asemanatoare cu a voastra sau cu a Oanei.
O @};- si o [-o< pentru O:-) Oanei. Dormi in pace pui mic! Cand mamica ta isi va mai reveni putin, sper sa ni se alature!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Un alt inger a plecat dintre noi

Mesajde nicoleta pe 3 Noi 2008, ora 23:10

Buna, draga mea.
Este cutremuratoare drama acestei mamici.
Este plina tara asta de sadici, macar acum cand se tot dezbate dreptul omului sa se cheme televiziunile imediat de catre rude, presa, nu va lasati dragilor in grija medicilor fara un plan de atac in cazul in care sunteti tratati neomeneste.
Se duce lumea in orasele mari sa nasca crezand ca acolo vor da de profesionisti iar in locul acestora apar niste sadici.
In special in cazurile in care aveti rude sau cunoscuti ce trebuie sa devina parinti, stati in preajma lor cand le vine sorocul si avertizati medicul ca la poarta este media, poate isi vor face treaba daca sta camera de filmat pe ei.
Off, mamica draga, daca ne vizitezi iti va face bine cate un cuvant cald pe care aici cu siguranta il vei gasi.
Ne ramane sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa fereasca mamele de nenorociri, ca ele au asa suflet frumos daca vor sa fie mame de prunci sanatosi, daca vor sa-i iubeasca si sa ii ocroteasca.
.
Numai bine, Nicoleta.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Re: Un alt inger a plecat dintre noi

Mesajde CORINA SILVIA pe 14 Mar 2010, ora 18:04

Chiar daca ,povestea este un pic mai veche ,cred ca pentru mamica respectiva durerea este imensa ,inca si de neconsolat daca nu a facut nimic sa aiba o amintire ...Eu nu o udec pe ea ,era socata ..indurerata ,dar ar fi putut ca cineva apropiat sa faca lucrul asta .Dar noi nu suntem defel educati asa..Daca fugim cu toti si ne ascundem de oamenii care au suferit o asemenea tragedie,asta nu inseamna ca totul e in ordine si trece !!Am o cunostinta care nu m-am mai intalnit cu ea din vara ,pentru ca mi -a spus prin alte persoane ca nu stie cum sa procedeze si ce sa spuna si ca prefera sa mai treaca timpul ... :( :-< :-? Adica ,daca nu o sa mor intre timp sau sa o iau razna pentru ca m-as fi bazat pe sprijnul ei ,atunci poate ne vom mai revedea peste cateva secole ;)
Sper din tot sufletul ,sa se infiinteze in cel mai scurt timp cate un cabinet de suport in toate maternitatile ,pentru parintii de ingerasi!! O:-) [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns
3 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro