Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Asa apar ingerasii

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1

Asa apar ingerasii

Mesajde khristina_77 pe 22 Ian 2010, ora 12:59

Buna,
Numele meu este Cristina, sunt mamica ingerasei Diana Gabriela, plecata la DD anul acesta pe 12.11.
Mereu m-am intrebat cu ce am gresit, de ce bebita mea era bolnava. Sederea mea in spital cu Dia timp de o luna mi-a aratat ca nu era un caz la 1000 cum spuneau medicii. Au fost atunci multi copilasi cu inimioara bolnava, ba mai mult decat atat, 80% dintre copilasii nascuti aveau probleme de sanatate(mai mici sau mai grave). Noi mamele ziceam ca aceste probleme se datoreaza stilului nostru nebun de viata, efectului de sera si mancarii proaste.
Pe mine aceste raspunsuri nu m-au multumit asa ca impreuna cu cativa prieteni am cautat raspunsuri pe internet...si am gasit pe Google aceste filmulete(poate unele dintre voi le stiti): Zeitgeist Addendum(cam propagandist) si Imaginea de Ansamblu(The Big Picture 1:28:15). Personal vi-l recomand pe cel de-al doilea...e interesant...
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti.
Multumesc
khristina_77

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Asa apar ingerasii

Mesajde adina pe 24 Ian 2010, ora 16:29

Draga mea am intrat acolo dar era ceva in engleza, pune te rog linkul unde sa pot intra.
In privinta cu copilasi nostri si despre sanatatea lor , sa stii ca Dumnezeu le da un destin la fiecare de cand se formeaza in burtica noastra , asa ca poti sa manci sanatos sa faci ce vrei daca destinul lor e asa nu putem schimba nimic , stiu altele care beau, fumeaza si copii nu au nimic , noi uite ce am patit asa ca draga mea Dumnezeu este cu destinul nostru .te >:D< si multa putere,.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde khristina_77 pe 24 Ian 2010, ora 20:25

Iubita mea, s-ar putea sa ai dreptate, dar eu cred ca DD ne da sufletele, corpul lor e in grija organismului nostru, in prima faza, apoi in grija medicilor. Parerea mea e ca Cel de sus nu are timp sa creeze destine, ne trimite sufletele pe pamant sa traim cum stim noi mai bine, asta cred ca e trebita lui, restul depinde atat de noi, cat si de circumstante, de oamenii din jur, de caracterul nostru.
Eu, sincer nu cred ca DD ne-a luat copilasii, el ne-a trimis acele sufletele minunate, sa ne bucuram de ele, doar mediul nenorocit in care traim i-a imbolnavit....
Nu mai pot sta acum, dar maine o sa-ti trimit si linkul.
O seara minunata sa ai....
khristina_77

Sus

Mesajde khristina_77 pe 25 Ian 2010, ora 19:52

Buna Adina,
Ti-am promis sa-ti dau cateva detalii. Pe Google bagi www.depindedenoi.ro si imediat o sa-ti dea filmul Zeitgeist Addendum, iar undeva lateral stanga ai cautare si acolo treci:"The Big Picture". Al doilea e cel despre care vorbesc, dar ambele sunt subtitrate.
Vb dupa ce-l vezi.
khristina_77

Sus

Mesajde khristina_77 pe 27 Ian 2010, ora 11:30

Ciudat e ca nimeni nu are niciun fel de reactie...Nimic... nu spune nimeni" prostii" sau interesant, putin plauzibil...nimic...nici furie...nici resemnare...
Stiu ca tragediile prin care am trecut toate ne-au inmuiat, dar nici nu putem renunta la tot cat inca mai suntem aici si poate mai schimbam ceva, macar in viata noastra, daca nu si in a celorlalti. Sunt atatea chestii interesante pe site-ul acela. Nu aveti nicio parere, nici macar vis-a-vis de formele ciudate de gripa, nici macar de intrebarea cu substrat" nu cumva ati fost "racita" in primul trimestru de sarcina", etc.
khristina_77

Sus

Mesajde monicamuresan pe 27 Ian 2010, ora 11:56

Buna Cristina, recunosc, nu mi-am facut timp sa intru pe acele link-uri.(de la serviciu nu-mi pot permite ;) ) iar cand ajung acasa imi doresc sa-mi umplu sufletul cu bunatate si liniste sufleteasca. Stiu ca intrand acolo vor urma din nou o serie de "ce ce-uri" si parca sunt prea fragila pentru asta. Dar voi intra, stiu sigur acest lucru. De scris nu am scris la acest topic tocmai din aceasta cauza... sa nu fiu "pe langa" subiect. Dar, inainte sa vad link-urile, eu chiar am fost racita in primul trimestru de sarcina :( , dar nu am luat nici un medicament. Asa-i ca sunt pe langa subiect? Promit sa revin cu parerea mea.
O zi frumoasa iti doresc :x
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 16 Feb 2010, ora 14:08

Draga Crsitina am incercat si eu sa urmaresc din documentare..Da conspiratii exista,nu spun ca suntem mici si nu putem face nimic ,asa cum s-a spus si in unul din ele poti face foarte multe sa spui si tu la oricine si oriunde ceea ce vezi,nu la tv pentru ca ele nu vor spune niciodata asa ceva!!
Dar noi nu facem nimic in "conspiratia "medicala..Asta pentru care majoritatea copiilor nostri au murit din neglijenta si nepasare..Ar trebui intai sa incepem sa fecam ceva de aici ,ca fiecare parinte sa faca cel putin o reclamatie ,chiar daca nu are un caz solid ,chiar daca nu poate demonstra ,sa-i ingropam in hartii pe cei care s-ar ocupa de anchetarea cazurilor ,pentru a-i trezi cu adevarat ,si a vedea ca este o situatie de criza!!Ce sa mai spunem de cospiratia la nivel planetar..Ea exista de mult timp..
Noi suntem supusi unor experimente ,copii nostrii aia care scapa in maternitate si ies vii de acolo ...Iar noua ne este frica sa luam atitudine..Daca se intampla ceva..daca nu ma mai primeste sau imi face si mai rau?!! nimeni nu ia atitudine sau aproape nimeni ,in afara de organizatia Emma ,care se zbate sa scoata niste legi ,sau sa aduca in discutie pe la diferite posturi ,eu nu am vazut nimic pana acum ..Doar cateva vorbe la stiri ,in 20 de secunde...Nici o campanie ..nici un demnitar nu ia masuri!! x( :-?
Nu intereseaza pe nimeni..
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde khristina_77 pe 16 Feb 2010, ora 16:25

Corina, ai dreptate, nimeni nu face nimic, dar cum spuneam hai sa incepem cu noi, cu lucrurile marunte...sa nu mai plecam capul in fata oricui doar pentru ca asa am fost invatati, sa invatam sa alegem singuri ce mancam, cum vrem sa traim, sa nu acceptam orice raspuns...sa raspandim orice lucru adevarat aflat...sa incercam sa fim mai uniti si mai buni in fiecare zi.
EU CHIAR CRED CA SE FACE PRIMAVARA DOAR CU O SINGURA FLOARE!!!
khristina_77

Sus

Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro