"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
professional speech editor site au booker t washington and dubois essay free medical billing business plan template medical research papers essay on how will you make india proud what makes you a good friend essay help writing family christmas letter popular paper editing for hire for school title dissertation angela merkel popular report writing site for university nursing resume new grad top personal essay writers site us academic writer service gb essay on importance of children day meditation and psychotherapy research paper social studies essay topics pay to get philosophy cover letter esl essay ghostwriters for hire au pay for my earth science book review creating a resume using microsoft word popular course work editing websites for university we do your essay com a tale of 2 citys essay stanford filmbay 381 html reference how to write sample how to write a briefing paper examples thomas malthus essay on human suffering essays about euthanasia small sandwich shop business plan free teneric digital women key resume action words best resume career changers ernest hemingway biography essay write good essay literary analysis online essay marker esl cv editor services for university best thesis ghostwriter sites usa cheap phd course work ideas book everything homework know need science cheap research paper writer for hire for college cheap dissertation proposal ghostwriting services au thesis written on summerhill school how to write the college essay essay on there is no shortcut to success help writing a letter asking for donations thesis presentation format world studies extended essay essay biotechnology in future writing elementary school book report welder job resume how to write ontology platoon leader book report top dissertation chapter writers service for college esl bibliography editing websites us romeo and juliet light and dark essay frankenstein good vs evil essay cv writing service review resume screening process gas station cashier resume samples thesis on insurance marketing creating a strong resume headline cover letter it professional skill critical thinking editing service online cover letter for quality assurance job biodegradation of phenol thesis essay wann ist ein mann ein mann top cv writing website us university of washington college admission essay custom thesis statement proofreading service sample resume for teacher assistants cheap college article sample do my music thesis entry level investigator cover letter satire rhetorical essay persuasive essays against animal testing help with my reflective essay on shakespeare cheap dissertation proofreading service for phd simple aircraft maintenance resume how to start a essay on character analysis esl personal statement proofreading for hire uk drosophila research papers essay unity definition esl admission paper writers service uk essay questions on shakespeare39s sonnets write me best critical essay on lincoln apa format of writing thesis engineering action verbs resume fresh graduate resume no work experience best dissertation introduction editing sites for university popular school essay writers website for phd