Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Activitatea Organizatiei EMMA in 2010

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
11 mesaje • Pagina 1 din 1

Activitatea Organizatiei EMMA in 2010

Mesajde Bianca pe 21 Ian 2011, ora 09:50

Dragi mamici, tatici si prieteni >:D<

M-am gandit sa fac si sa postez aici, un rezumat al activitatii Organizatiei EMMA, desfasurata in 2010, in speranta ca va va spori increderea in demersurile sale si ca va primi din ce in ce mai mult sprijin, pentru a atinge cele mai importante obiective: schimbarea mentalitatii si a atitudinii societatii (&cadrelor medicale) fata de drama pierderii unui copil si reducerea, pe cat posibil, a mortalitatii infantile. [-o<

Asadar, in 2010:

* Evenimentul "Ziua Parintilor de Ingeri" s-a desfasurat in 18 orase

* EMMA a organizat pentru prima oara si in Romania, evenimentul ”Ziua Internationala a comemorarii copiilor si a bebelusilor”(„Valul de lumina”), desfasurat in 15 orase

* Actiunea umanitara: „Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori” s-a desfasurat in luna decembrie, 11 orase

* Au avut loc grupuri de suport, in Bucuresti, Iasi, Sibiu, Timisoara

* Sit-ul EMMA a fost imbogatit cu articole menite sa ajute familiile indoliate

* EMMA avut nenumarate aparitii in mass-media, in scopul sensibilizarii&informarii societatii

* A depus si a sustinut la Subcomisia de Demnitate Umana, proiectul de lege, referitoare la drepturile copiilor nascuti fara viata si ale parintilor acestora.

* A fost alaturi de parintii bebelusilor pierduti in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti

* Pentru prima oara in Romania, o familie indoliata a primit sprijin, inca din spital, EMMA oferind parintilor posibilitatea de a-si crea amintiri pretioase impreuna cu copilasul lor

* A obtinut prima sponsorizare semnificativa destinata dotarii unei maternitati cu cardiotocograf (monitor fetal), o sonda vaginala pentru ecograf si mobilier pentru trei saloane, pentru gravidute. Este vorba de Maternitatea Bucur din Bucuresti (10.500 euro materializati in produsele deja mentionate, oferite de Clubul Rotary, direct maternitatii Bucur)

* Anul 2010 s-a incheiat spectaculos, EMMA obtinand pe data de 28 decembrie (pe neasteptate, in urma demersurilor unui voluntar EMMA care doreste sa ramana anonim...), prima sponsorizare destinata actiunii umanitare"Un gest din suflet", oferita de BRD-Bucuresti, respectiv 21.400 lei. Toti banii au fost folositi pentru a cumpara medicamente, alimente si imbracaminte groasa de iarna, de care au beneficiat peste 200 de copii

A participat la:

* Forumul National al Asociatiilor de Pacienti (5-7 martie)
* Conferinta Nationala a Pacientului Roman (11-13 martie )
* ONG Fest (7-9 mai)
* Ambele conferinte organizate de Ordinul Moaselor si Asistentelor din Romania (29 mai & 29 octombrie)
* Conferinta organizata de MISS Foundation din SUA- Phoenix, Arizona (2-4 septembrie)

Anul 2011 a inceput cu demararea Campaniei de sensibilizare a cadrelor medicale, sustinand luni, 17 ianuarie, primul seminar de informare, sustinut intr-o maternitate, respectiv Maternitatea Bucur.
Reactiile au fost pozitive si incurajatoare, urmand ca aceste seminarii, sa fie sustinute in cat mai multe maternitati si spitale din Romania, pe parcursul anului.

Doresc sa va multumesc, inca o data, tuturor celor care ati inteles importanta existentei, consolidarii si promovarii Organizatiei EMMA si ati sprijinit actiunile si demersurile acesteia. :x =D> @};-

Va imbratisez cu drag, va doresc un an mai bun, pe toate planurile %%- si fie ca ingerasii nostri, sa ne fie alaturi, sa ne dea putere si sa ne calauzeasca pasii pe drumul cel bun! :x O:-)

Doamne ajuta!
>:D<

Imagine
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Re: Activitatea Organizatiei EMMA in 2010

Mesajde CORINA SILVIA pe 21 Ian 2011, ora 10:17

Doamne ajuta , pentru mai departe si mai multe activitati si cati mai multi voluntari buni si inimosi !! >:D< :x :* @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 21 Ian 2011, ora 12:42

Cea mai mare realizare a organizatiei EMMA este ca exista.

Restul realizarilor sunt FOARTE bine venite, sa dea Domnul cat mai multe.

FELICITARI Organizatia EMMA si multumim.

=D> =D> =D>
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde marwana pe 21 Ian 2011, ora 15:33

Doamne ajuta ca anul acesta sa atingem cat mai multe din obiectivele noastre.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 23 Ian 2011, ora 22:43

Ma [-o< si sper din tot sufletul ca 2011 sa fie un an si mai bun decat 2010, un an in care multi parinti care au trecut prin acesta mare suferinta a pierderii a tot ce le este mai drag , sa-si gaseasca linistea si pacea sufleteasca aici.

Si bineanteles - sa reusim sa ne facem auziti cat mai mult.., sa schimbam ceva in mentalitatea celor care muncesc in Maternitatile din Romania.

Oricum Bianca fara ajutorl tau si al micutei EMMA, nimic din toate acestea nu ar fi posibile.

Multumim, EMMA, multumim BIANCA. ^:)^

>:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 24 Ian 2011, ora 10:57

>:D< Bianca, mii de >:D< si multumiri pentru tot ce ai facut pentru noi, parintii de Ingeri. Datorita Organizatiei E.M.M.A. am reusit sa-mi gasesc un nou sens al vietii, pentru ca pierderea propriului copil mi-a ingropat sensul vietii.
Sunt hotarata sa raman un voluntar activ, sa contribui cat pot de mult la realizarea obiectivelor E.M.M.A., in memoria Ingerasilor nostri scumpi si dragi.
[-o< Doamne ajuta!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 24 Ian 2011, ora 11:07

Mii de >:D< Bianca si mii de multumiri.Fara tine si fara ingerasa ta EMMA nu cred ca am fi ajuns aici.
DOAMNE AJUTA [-o< pe mai departe.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde IOANA-RALUCA pe 25 Ian 2011, ora 10:50

EMMA,Bianca felicitari din toata inima pentru aceste mari realizari din anul care s-a incheiat .Mii de multumiri pentru tot ceea ce faci si ai facut pentru noi,pentru parintii de ingeri.
Desi cred ca am mai spus-o ,aici ,pe acest site am gasit cea mai mare intelegere......am gasit cel mai bun psiholog........in perioada cea mai grea din viata mea.
Vreau sa stii ca ceea ce ai facut ,ce faci este atat de benefic petru sufletele noastre greu incercate.....aici gasesti acea alinare si liniste de care ai nevoi in momentele in care simti ca nu mai poti sa mergi mai departe.
Pentru toate astea vreau sa-ti multumesc din inima si ma rog la Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus.

Cu toata dragostea si admiratia ^:)^ ,

Raluca
IOANA-RALUCA

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 25 Ian 2011, ora 14:44

EMMA a realizat multe si in anul in care s-a incheiat....si cu siguranta multe alte obiective se vor atinge pas cu pas....cu multa vointa, rabdare si devotament. =D>
Sa nu uitam insa ca EMMA a atins din prima clipa a existentei ei cel mai maret vis:
a adus mangaiere in sufletele atator parinti de ingerasi!!!!!!!!!! ^:)^
Multumim Emma, multumim Bianca, multumim EMMA.... >:D<
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Ioana D pe 2 Feb 2011, ora 19:43

Felicitari Bianca, si multumim EMMA pentru tot ceea ce face, si mai ales pentru ca e alaturi de sufletele noastre. Si noi suntem alaturi de EMMA!
>:D<
Ioana
Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Ioana D

Sus

Mesajde marialivia1 pe 28 Apr 2011, ora 21:19

Multumesc si eu,Bianca si EMMA, pentru ca existati si m-ati primit si pe mine, alaturi.Pentru mine, a cunoste sufletele calde si persoanele deosebite de AICI, a fost deosebit de important si va multumesc.
marialivia1

• YIM
Sus

Scrie un răspuns
11 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro