sa vina la intalniri.
. Va asteptam cu mic cu mare, pe toti cei care doriti sa va alaturati in calitate de voluntari EMMA, luni, 15 iunie 2009, incepand cu ora 18.00 la restaurantul Livada cu visini, acelasi in care se organizeaza si intalnirile lunare.
Nu e nevoie sa fiti pregatiti cu nimic special. Daca aveti buna-dispozitie, optimism, curaj, chef de lucru din cand in cand
si multa dedicatie, inseamna ca ati indeplinit deja o parte din conditii. Avem nevoie de oameni inimosi, care sa preia o parte din atributiile EMMA. Nu sarcini maaaaari sau greleeeeeee ci putine si usoare... Aduceti-va cu voi doar o agenda si un pix...
Abia astept sa ne vedem si la o altfel de intalnire EMMA!
Va
cu drag!Pana acum si-au anuntat prezenta:
Bianca
Ana (Suchardine)
Liliana
Cristina Iancu
Cristina Neamtu
Marwana
Amiuta
Marinela
Si acum, referitor la intalnirea de lucru, din Bucuresti:
Va avea loc saptamana viitoare: luni, 15 iunie, incepand cu 17.30 la restaurantul LIVADA CU VISINI, situat pe strada GRIGORE ALEXANDRESCU NR.77, SECTOR 1, care se afla in zona ZONA DOROBANTI - PIATA VICTORIEI (puncte de reper: Restaurantul Perla, Restaurantul Sangria, Ambasada Turciei)
Resturantul se afla in zona "triunghiului" : PIATA DOROBANTI, PIATA ROMANA, PIATA VICTORIEI
STATIA DE MASINA: PERLA- autobuzele: 301, 131, 331
STATIA DE METROU: STEFAN CEL MARE /STADIONUL DINAMO
STATIII DE TRAMVAI (nr.34): GRIGORE ALEXANDRESCU sau LA PERLA
In atentia celor care vin cu masina: strada Grigore Alexandrescu este cu sens unic, cu intrare de pe Caderea Bastiliei. E un pic dificil cu parcarea dar va descurcati voi !
Va rog sa confirmati pana cel mai tarziu, duminica seara!
Pentru orice informatii suplimentare va stau la dispozitie.
Numarul meu de telefon este 0727 - 121.148.
Ana

Vad eu cum o pacalesc pe tanti dr stomatolog sa ma lase sa vin la timp la intalnire
Buna dimineata! Abia m-am trezit de putin timp... Acum sunt la
...
!
Ar fi bine ca pe viitor sa fie mai multe mamici care sa aiba curajul sa spuna: ma alatur si eu voua!