Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ziua Parintilor de Ingeri, 30 mai 2010, Timisoara

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Ziua Parintilor de Ingeri, 30 mai 2010, Timisoara

Mesajde Angela pe 13 Mai 2010, ora 21:49

Ziua Parintilor de Ingeri va avea loc si in Timisoara duminica, 30 mai 2010.
Parinti, frati, surori, bunici,matusi,unchi de ingerasi.....prieteni......oameni cu suflet mare ce vreti sa cinstiti memoria copilasilor plecati prea curand dintre noi..........sunteti asteptati duminica, 30 mai 2010 ,incepand cu orele 17.30 la Biserica Ortodoxa din Piata Eforie Timisoara (bisericuta din Piata Crucii).
Se va spune o rugaciune in memoria ingerasilor nostri, vom aprinde lumanari, vom inalta balone spre cer.......si mai mult decat orice vom fi cu sufletele Acolo.....la Ei....... O:-)
Angela, mama a doua minuni, una in Cer si una pe Pamant
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Re: Ziua Parintilor de Ingeri, 30 mai 2010, Timisoara

Mesajde Angela pe 13 Mai 2010, ora 22:11

Am deschis separat acest topic ca sa putem "vorbi" aici mai multe despre organizarea ZPI in Timisoara.
Ina, multumim tare ca te-ai oferit sa aduci baloanele cu heliu. Deja ma infior la gandul inaltarii lor....cum am simtit si in 2008 si anul trecut ca sufletul se duce lin cu ele.. :-< ...tu stii....
Am primit azi de la Monica fluturasii pe mail. Dragi mamicutze, va pot trimite si voua pe mail acesti fluturasi spre a-i lista si multiplica le xerox ca sa ii distribuim in cat mai multe locuri. Trimiteti-mi doar adresele voastre pe angiflo@yahoo.com. Tricouri vor veni de la Sibiu (multu' draga Simona >:D< ),iar restul materialelor vor ajunge la Tm saptamana viitoare trimise de "furnicutzele de la centru"..... :x
Azi am fost la bisericuta din piata Crucii si am vorbit cu parintele paroh. Am cerut acordul pentru a tine Ziua Parintilor de Ingeri in curtea bisericii. Raspunsul a fost afirmativ si chiar mai mult mi-a spus ca poate tine in biserica la inceput o ruga speciala pentru O:-) nostri. Cred ca nu am gresit vorbind in numele tuturor spunand ca ne-ar bucura sa faca aceasta rugaciune........ :-?? ..........fetele,daca va deranjeaza sa spuneti...........
Si.....facem poate cumva sa ne vedem cand avem toate materialele.....mai vorbim pe aici, mai pe mail....pe telefon.....Angela, 0724519527 , 0743700325
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 13 Mai 2010, ora 22:19

Draga Angela, felicitari si multa bafta in continuare; fi draguta si trimite-mi te rog lista cu furnicutele de la voi, numele complete, pentru ecusoane; ca sa le putem pune in cutiuta "de la centru"

Pupici si noapte buna
imanea@nipne.ro
ioana_manea2003@yahoo.com
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde cristina_w pe 14 Mai 2010, ora 11:43

Dragele mele, stiu ca sunt mamicute care nu doresc foarte tare prezenta ziaristilor insa trebuie sa afle cat mai multi parinti de ingerasi de organizatia EMMa, sa stie ca nu sunt singuri si ca aici gasesc alinare pentru durerea lor. Eu am vorbit azi cu o prietena de la Pro TV Timisoara si mi-a promis ca va trimite pe cineva. Sper sa se intample asa si sa dea o stire despre aceasta zi atat de trista dar speciala pentru noi. Inainte am cerut acordul Angelei :o). Sper sa nu se supere nimeni pe mine.
Voi avea nevoie de comunicatul de presa ca sa pot sa il trimit pe mail.

Va pupic mult.
cristina_w

Locaţie: Germania
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_w pe 14 Mai 2010, ora 11:44

Clovnul ala nu are ce sa caute acolo. Sa il ignorati va rog. a fost o greseala :')
cristina_w

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 14 Mai 2010, ora 11:48

:x :* Te pupatesc Cristina draguta, e f bine ca ai vorbit cu prietena ta. Chiar e nevoie de anunt in presa scrisa. Si vorbita :) Chiar acum Bianca inregistreaza spotul pentru radio.
Si asteptam comunicatul de presa :)
Va >:D< cu mare, mare drag si =D> furnicutze harnicutze.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde marwana pe 14 Mai 2010, ora 11:57

Furnicutele mele dragi si scumpe, cat sunt de fericita ca totul se pune pe roate incet incet, tare as vrea sa fiu mult mai activa. Asa este draga Cristina, trebuie sa se afle despre noi, cu siguranta ca sunt mult mai multi parinti despre acre noi nu stim. >:D< pt Timisoara de la mine si printesa mea
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 18 Mai 2010, ora 14:13

Iata cum stau deocamdata lucrurile la Timisoara:
-locatia a ramas cea stabilita-Biserica Ortodoxa din Piata Eforie, unde se va incepe cu o ruga oficiata in memoria ingerasilor nostri de catre preotul paroh Cristian Niculescu [-o<
-de baloanele cu heliu se va ocupa mamicutza ingerasului Lukas, Cristina >:D<
-Ina, mamica ingerasei Ella Gloria, "coace" o surpriza pe care nu o poate divulga :-?
-am propus o intalnire pentru ziua de luni, 24 mai, orele 18...locatia nu a fost fixata...Cristina ne-a invitat la ea acasa in localitatea Giroc....daca raspundeti afirmativ mergem la ea,daca nu astept propuneri.... :)
-Joi, 27 mai, orele 11, impreuna cu Genny, mami de ingerasi Mara Eliza si David Simion, voi merge in emisiunea radio "In rand cu lumea" la Radio Timisoara unde timp de o ora vom vorbi despre tot ce inseamna EMMA... ;;) (multumim Adriana Dolcianu Marascu!!!)-Tricourile au venit de la Sibiu ( >:D< Simona)....pachetul cu materiale vine de la "centru"... :x ....
Asadar.........TOATE CA PE ROATE!!!!
Timisoara pupa cu drag toata familia EMMA! :x
Angela

Sus

Mesajde monicamuresan pe 19 Mai 2010, ora 13:23

=D> EXCELENT!!!
Ce echipa frumoasa sunteti acolo :x =((
Offff, nici nu stiu cum sa spun... e atat de trist =(( , dar eu stiu cat bine a facut sufletului meu Organizatia EMMA si de aceea ma bucur cand vad ca acceptati implicarea in acest eveniment :x
Sunt alaturi de voi si va >:D< cu mare drag. Va tin pumnii la emisiunea radio ;) . Sper sa reusesc sa ajung si eu intr-o emisiune (macar una).
Inca o data =D> pentru Echipa Timisoara E.M.M.A. @};- %%-
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde inaB pe 19 Mai 2010, ora 13:34

Angela si Genny,

sunt alaturi de voi miine dimineata. o sa va ascult si o sa ma rog sa fiti tari, sa puteti spune tot ce trebuie, cu calm, dincolo de lacrimile care va vor reveni in ochii, dincolo de dorul dupa cei mici.

succes!

e nevoide cuvintele voastre sa ne facem auzit dorul si durerea. dar si speranta.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde inaB pe 19 Mai 2010, ora 13:54

ERATA:

mersi Monica ca mi-ai atras atentia, voiam sa ma refer la joia de pe 27 fetele. dar in viteza, am vorbit de joia asta.

scuze...!!
ramin alaturi de voi atunci si, de ce nu, si miine ca nu ne strica un gind/o rugaciune in plus niciuneia, nu?
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Sus

Mesajde Angela pe 20 Mai 2010, ora 16:46

La Radio Timisoara spotul EMMA va fi difuzat de luni pana duminica la fiecare ora de stiri. Multumiri din suflet Adrianei Dolcianu Marascu pentru sprijinul neconditionat acordat de fiecare data. A fi OM........!!!! >:D< :x
......sa ma iertati daca voi fi f expeditiva zilele acestea.....noi suntem in "febra dintisorilor".... #:-s
:(( Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
Angela

Sus

Mesajde Angela pe 21 Mai 2010, ora 17:10

Luni, 24 mai, orele 18, intalnire EMMA la Scoala mamei junior, str. Cluj, nr.17, Timisoara.
Am ramas pe aceasta locatie desi Cristina cu mare drag ne-a invitat la ea acasa....am ramas aici deoarece este mai usor de ajuns pt mai multe mamicutze. Dar vom veni si la tine,Cris....nu scapi... ;)
Sper sa ajunga si pachetul de la Bucuresti....in celelalte orase a ajuns deja,dar aici nu.... :-? sa fie Timisoara chiar asa de departe?!... [-x
So....astept cu drag sa ne revedem...Ella, Vio, Genny, Diana, Cristina, Loredana, Ina...si Ioana, of course, gazda noastra draga..... >:D<
Pana atunci, pup si Sarbatori frumoase!
Angela

Sus

Mesajde monicamuresan pe 23 Mai 2010, ora 19:36

>:D< :x =D>
Doamne ajuta!
Ce harnicute sunteti voi >:D< =D>
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde cristina_w pe 25 Mai 2010, ora 16:09

Buna dragele mele,

Deoarece Angela are probleme cu net-ul va trimit eu o rugaminte din partea ei. Sa ne intalnim duminica la ora 17.00 ca sa aranjam putin locatia.Nu e nevoie sa mergem toate. Eu o sa merg.

Va pupic.
cristina_w

• YIM
Sus

Mesajde inaB pe 25 Mai 2010, ora 17:10

dragelor,
si eu pot vni duminica mai devreme sa ajut. la 17,oo am inteles.

ne vedem.
inaB

Sus

Mesajde cristina_w pe 25 Mai 2010, ora 18:58

Da, la 17.00
Referitor la baloane, Angela a vorbit azi cu Bianca si spunea sa luam multicolore ca se vad mai frumos si mai mult timp pe cer. Eu am luat pt Lukas acum 3 luni albastru deschis si intr-adevar se pierd repede pe cer.
Daca sunteti toate de acord sa luam multicolore va rog sa imi spuneti.
Va pup.
cristina_w

• YIM
Sus

Mesajde loredana33 pe 25 Mai 2010, ora 19:54

BUNA FETELOR SI EU POT SA VIN LA 17.VA >:D< SI NE VEDEM DUMINICA.
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde Bianca pe 26 Mai 2010, ora 05:25

'neata, dragele mele furnicute >:D<

Am vazut ca nu sunteti inca hotarate ce culori sa alegeti pentru baloane :-? , asa ca am intrat repede,repede sa va dau doua link-uri spre fotografiile din anii trecuti: primul duce catre cele facute acum doi ani, cand am inaltat baloane colorate iar al doilea catre cele de anul trecut, cand am inaltat baloane roz si bleu. Comparati imaginile....si poate va decideti mai usor :) ..

In Bucuresti vom inalta baloane colorate...parerea mea :') , este ca se remarca mai bine si se vad mai mult timp ;;) ...iar copiilor le plac culorile vii :) ...si asa cum frumos a spus Dorina de la Iasi :* ""E ca o petrecere pentru copii, in absenta lor!" =(( :x (*) <:-p

De asemenea, pentru a fi si mai vesele, pe baloane, in afara de scrierea numelor ingerasilor se mai pot desena inimioare, stelute, floricele etc, sau se pot orna cu abtibilduri ;;)

Sunteti minunate :x si va doresc sa aveti spor si sa fiti auzite [-o<
Va imbratisez, va multumesc si va pup de nu va vedeti @};- :x

Doamne ajuta!
>:D<

2008
http://www.organizatiaemma.ro/node/369

2009
http://www.organizatiaemma.ro/node/463
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca