, am aflat de un concurs aflat in desfasurare, pe pagina online, a revistei, concurs in urma caruia vor sa descopere femei puternice, femei care isi fac singure dreptate, in ciuda piedicilor si greutatilor intampinate.Gandul m-a dus imediat la mamica noastra luptatoare, Corina Silvia si am propus-o drept candidata
! Asa ca, am rugat-o pe Corina sa le trimita o scrisoare, in care sa-si spuna povestea si se pare ca i-a impresionat si pe ei, cel putin la fel de mult cum m-a impresionat si pe mine(cu siguranta, si pe voi!), fiindca... A CASTIGAAAAAAAAAAAAT!!!

Vai, n-aveti idee cat m-am bucurat cand am aflat acest lucru
!!!!Felicitari, mamica luptatoare
! Meriti cu prisosinta, aceasta recunoastere

Premierea
(care va fi filmata de cei de la Zone Reality - cei care au adus in Romania serialul cu adevarata Erin Brockovich, in urma caruia s-a nascut ideea acestui concurs), va avea loc....marti, 20 aprilie, la 18.30!Corina va participa impreuna cu frumoasa ei, Ancuta
, datorita careia, Corina, a devenit o luptatoare
..., pe langa lupta zilnica, avuta de ani de zile, pentru Ancuta, adaugandu-se acum si cea prin care doreste sa-i faca dreptate ingerasului ei, Matei Daniel

Evenimentul va avea loc marti, 20 aprilie, de la 18.30, la "Cafepedia" (Strada Pictor Arthur Verona 2- in zona Romana - pe straduta din stanga fostului magazin Eva- actual Diverta).....si ar fi minunat daca ati putea veni si voi..., sa le cunoastem, sa le imbratisam, sa le fim alaturi, Corinei si Ancutei

Asadar....va asteptam
!

....nu stiu cum mi-a scapat aceasta veste si azi cand am aflat mi-a fost prea teama sa intreb
.Va
!
Angela, Cristina si Daniela, au venit si ele, dornice sa le cunoasca pe Corina si Ancuta, dar si ca sa le fie alaturi...
,trebuie sa mai spun ceva
: uitandu-ma inca o data la poza de grup, pentru care ne-am strans fara sa stabilim care, unde sta (mai putin Ancuta, pe care am pus-o in mijloc
(nici in ce culori sa ne imbracam, nu am stabilit inainte de eveniment!)
( la aceste sentimente lucrez din greu, va rog sa ma credeti ca nu mi-e usor...).