Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Premiul "Erin Brockovich" pentru Corina si Ancuta

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
25 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Premiul "Erin Brockovich" pentru Corina si Ancuta

Mesajde Bianca pe 21 Apr 2010, ora 08:51

In urma cu cateva saptamani, in urma unei discutii avute cu editorul revistei Avantaje, pe tema unei colaborari cu EMMA ;) , am aflat de un concurs aflat in desfasurare, pe pagina online, a revistei, concurs in urma caruia vor sa descopere femei puternice, femei care isi fac singure dreptate, in ciuda piedicilor si greutatilor intampinate.

Gandul m-a dus imediat la mamica noastra luptatoare, Corina Silvia si am propus-o drept candidata ;;)! Asa ca, am rugat-o pe Corina sa le trimita o scrisoare, in care sa-si spuna povestea si se pare ca i-a impresionat si pe ei, cel putin la fel de mult cum m-a impresionat si pe mine(cu siguranta, si pe voi!), fiindca... A CASTIGAAAAAAAAAAAAT!!! <:-p <:-p <:-p

Vai, n-aveti idee cat m-am bucurat cand am aflat acest lucru :x :D/ <:-p !!!!

Felicitari, mamica luptatoare @};- ! Meriti cu prisosinta, aceasta recunoastere >:D< (*) =D>

Premierea ;;) (care va fi filmata de cei de la Zone Reality - cei care au adus in Romania serialul cu adevarata Erin Brockovich, in urma caruia s-a nascut ideea acestui concurs), va avea loc....marti, 20 aprilie, la 18.30!

Corina va participa impreuna cu frumoasa ei, Ancuta :x , datorita careia, Corina, a devenit o luptatoare =D> ..., pe langa lupta zilnica, avuta de ani de zile, pentru Ancuta, adaugandu-se acum si cea prin care doreste sa-i faca dreptate ingerasului ei, Matei Daniel O:-) @};- (*)

Evenimentul va avea loc marti, 20 aprilie, de la 18.30, la "Cafepedia" (Strada Pictor Arthur Verona 2- in zona Romana - pe straduta din stanga fostului magazin Eva- actual Diverta).....si ar fi minunat daca ati putea veni si voi..., sa le cunoastem, sa le imbratisam, sa le fim alaturi, Corinei si Ancutei >:D< @};- (*)

Asadar....va asteptam ;;) !
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Re: Premiul "Erin Brockovich" pentru Corina si Ancuta

Mesajde MIHAELA 76 pe 21 Apr 2010, ora 08:57

Felicitari pentru Corina, Ancuta si pentru tine Bianca, care ne acorzi atat de multa incredere si ne dai curaj si speranta.
>:D< :x :* @};-
Mihaela, mamica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde Bianca pe 21 Apr 2010, ora 09:24

Ioana Grigore pe 15 Apr 2010, ora 11:35
Felicitari Corina Silvia =D> & Bianca pentru ideea geniala =D>

Va pupacesc dulce >:D< :* :x
Daniela Ginju pe 15 Apr 2010, ora 13:12

Felicitari Corinei si multumiri Biancai pentru ideea Geniala.
Incerc sa vin si eu daca reusesc pe 20 alaturi de Corina.
Pe 22 aprilie vin sigur.
cristina_iancu pe 15 Apr 2010, ora 15:06

:D/ :D/ :D/ Yeee!Felicitari Corina >:D< :D/ :D/ :D/
Pe 20 am sa fiu si eu prezenta ;;)
CORINA SILVIA pe 15 Apr 2010, ora 15:59

Multumesc si ...ma simt foarte ,foarte coplesita si emotionata ....
Nu am trimis povestea ...cu intentia de a castiga ..Ieri cand m-a sunat d-na redactor de la revista Avantaje,am fost socata ..apoi placut surprinsa ,apoi emotionata .Nu credeam ca ma mai poate surprinde ceva in viata ...si socata ..si emotiona...Si toate sentimentele la un loc ...
Acum plang ,pentru ca m-a emotionat ,sustinerea voastra ,si va astept cu drag ,oricine poate veni!!
Am acceptat sa-mi scriu povestea numai pentru a-i putea multumi Biancai ,si pe alte forumuri ,numai pentru a putea vorbi un pic si de minunata organizatie EMMA!!

Doamne ajuta ,sa iasa totul bine ..De ieri ma rog incontinuu ,Lui Dumnezeu ,ingerilor mei pazitori ,minunatului meu fiu din ceruri sa ma ajute sa nu lesin de emotii !! ;)) @-)
Si sa-mi dea doar putine emotii constructive!!!
Va mbratisez cu drag si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti ,pentru Organizatia EMMA !!Doamne Ajuta!! >:D< >:D< :x :x
alina ene pe 15 Apr 2010, ora 19:40

Corina, Bianca nici nu ma gandesc sa va las singure. Vin si eu alaturi de ''echipa'' marti la 18.30. ...... si in plus, abia astept sa o cunosc pe Ancuta.
Pup
marwana pe 15 Apr 2010, ora 22:30

Bravo Corina, si pt faptul ca ai castigat dar in secial pentru ca esti o mama puternica, tu ai dat putere multora dintre noi. >:D< =D>
Bianca_C pe 16 Apr 2010, ora 11:05

Felicitari si din partea mea, dragele mele...Corina si Bi.
Stiam ca esti o femeie puternica, ca esti un exemplu pentru oricine, asa ca meriti pe deplin tot ce aceasta revista ti-a oferit.
Din pacate eu nu pot sa fiu acolo, langa voi, insa voi ramane cu gandul si sufletul langa toate...dragele mele mamici.
Bravo =D> inca odata.
corina_odolean pe 16 Apr 2010, ora 15:38

Corina, draga mea mamica puternica felicitari si din partea mea.
Meritai acest premiu cu varf si indesat.
Esti un exemplu demn de urmat pentru multi, iar tu si fetita ta sunteti niste luptatoare. Felicitari la amndoua =D> =D> =D> .
Va pup dulce pe amandoua.
Corina - mamica ingerasului IUSTIN
steluta pe 19 Apr 2010, ora 15:30

Vaiiiiiiiii...ce rusine imi este :') ....nu stiu cum mi-a scapat aceasta veste si azi cand am aflat mi-a fost prea teama sa intreb ;) si sa zic ca..... nu stiu despre ce e vorba, dar am intrat fuga fuguta sa vad si eu despre ce e vorba asa ca.....
<:-p Felicitari Corina @};- @};- @};- , nici nu se putea sa fie o persoana mai potrivita ca tine, de o mie de ori felicitari =D> =D> tie cat si Ancutei, fetita ta @};- , care ti-a dat forta necesara sa lupti.
As fi vrut sa fiu si eu langa voi, dar..... o sa ma gandesc intens la voi
Te imbratisez cu mare, mare drag de la Sibiu
Steluta (*)
Daniela Ginju pe 20 Apr 2010, ora 23:31

Chiar daca este o ora tarzie, nu puteam sa pleca la nani fara sa va povestesc pe scurt despre aceasta zi deosebita in care am foast alaturi de Corina si de fetita ei scumpa Ancuta la marea premiera.
Alaturi de Corina au fost prezente Bianca, Cristina , Angela si eu.
A fost o seara plina de emotii, a fost inmanat marele premiu Corinei care, inca odata ne-a marturisit pe scurt prin cate poate sa treaca o mama pentru copilul ei.
Ancuta cu emotii in glas ne-a spus soptit "Va rog sa aveti grija de copii vostri".
Am socializat cu persoanele prezente, am inmanat fluturasii despre Organizatia EMMA si declaratiile 230 pentru cei 2%.
Bianca a vorbit despre organizatie precum si despre intalnirea parintilor de ingeri de pe 30 mai.
A fost o seara superba, plin de emotii si de povestiri adevarate traite de multe mame.
FELICITARI Corina inca o data si multa putere pe mai departe.
Te imbratisez cu drag,
Daniela Ginju
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Bianca_C pe 21 Apr 2010, ora 00:31

Multumim, draga noastra, Daniela :*
Ce mult ma bucur pentru Corina si pentru micuta ei, merita pe deplin acest premiu, o spun din tot sufletul si cu toata sinceritatea.
Pacat ca nu am fost si eu acasa, acolo, aproape de voi si de ea, insa stiu sigur ca toate gandurile mele au ajuns la sufletul ei :x
Ma bucur ca s-a gasit si o alta varianta, unde s-a putut vorbi despre E.M.M.A, unde oamenii au auzit despre evenimentul din 30 mai =D>
Sa auzim de bine, din suflet un :* si o noapte linistita.
Bia ;)
Mamica ingerasului Luca Patrick...

Bianca_C
Ioana Grigore pe 21 Apr 2010, ora 09:11

:(( :(( :(( cat de rau imi pare ca nu am putut sa ajung ...
Dar ma bucur sa aud ca totul a iesit bine, ca a fost o ocazie in plus sa se AUDA despre E.M.M.A. si despre obiectivele ei.
Inca o data FELICITARI Corina & Ancuta ;) :x si nu in ultimul rand =D> Bianca
@};- @};- @};-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
onutza pe 21 Apr 2010, ora 09:15
Felicitari dragele mele,Corina,Ancuta,Bianca.... =D> suntem fff mandre de voi si ne bucuram ca totul a decurs excelent,altfel oricum nu se putea.Am fost alaturi de voi si regret ca nu am putut fi si eu prezenta :( .Va >:D< :* .

O >:D< din suflet pentru suflete.
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 21 Apr 2010, ora 09:27

Draga Bianca, ai reusit cumva, pana la urma ;)
Pupici dulci >:D<
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde adina pe 21 Apr 2010, ora 09:40

Felicitari Corinei Felicitari Acutei , felicitari Biancai , sunteti minunate toate si va >:D< cu mareee drag sunt aici alaturi de voi la bine si la greu va :* .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 21 Apr 2010, ora 09:54

Sunt atat de emotionata ...inca ..
VA sarutam amandoua pe toate mamicile care au venit si au fost alaturi de noi aseara ,si pe Bianca ...si va spunem ca a fost o seara minunata ..ca-n seara Ajunului de Mos Craciun ...

Am ascultat cu sufletul strans de durere fiecare poveste trista ,a fiecarei femei ,care a invins pana la urma ..s-a ridicat in picioare si a spus "Ajunge ,pana aici !"

O ,cat am povestit eu ,aveam niste emotii mari ,si ii multumesc Biancai pentru ca efectiv m-a tinut de mana si m-a mangaiat cand lacrimile se incapatanau sa apara !!
Am incercat sa fiu puternica ,am incercat sa fiu cat mai succinta , am incercat sa spun ceva prin povestea mea ...sper din tot sufletul sa fii ajuns la inimile celorlalte femei ,care nu au avut atatea probleme ,dar care au avut rabdarea sa ma asculte pana la capat .

Multumesc mamicilor ,harnicute furnicute care au fost alaturi de mine ,care si-au rupt din timpul lor atat de pretios pentru a fii alaturi si a ma sustine ..le multumesc si celor care mi-au transmis pirn Bianca toata sustinerea lor ,nu le numesc pentru a nu face greaseala de a omite pe vreuna si nu as dori acest lucru ,la ora asta sunt foarte obosita ..pentru ca am avut atatea emotii ,nici cand am ajuns la cumnata mea acasa nu m-am putut odihni .

Iertati-ma ca am fost atat de zgarcita in relatari ,voi reveni ,cand ma voi reamprospata .. ;)

Va imbratisez cu drag ,pentru voi ,toata dragostea si aprecierea mea ...Pentru Bianca o vie recunostinta si este una dintre frumoasele si nepretuitele mele intamplari care mi-au marcat viata !!

>:D< :x @};- @};- :*

Pentru ingerii nostrii ,pe care i-am simtit alaturi toata seara ,in numele carora am vorbit ,toata dragostea mea ,frumosilor ,scumpilor va multumesc !! O:-) [-o< [-o< :* :*
Ataşamente
i199873958_23662_3.gif
i199873958_23662_3.gif (69.21 ) Vizualizat de 7448 ori
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 21 Apr 2010, ora 10:14

Dragele mele >:D< , dupa cum vedeti, am deschis un topic nou, dedicat special evenimentului in cadrul caruia, Corina si Ancuta, au primit premiul "Erin Brockovich"- Eroine Anonime", oferit de revista "Avantaje" si postul tv "Zone Reality", organizatorii concursului cu acelasi nume (*) !

Am copiat aici si mesajele voastre, astfel incat sa se faca distinctia clara intre subiecte...mai ales ca topicul despre premiul eroinelor noastre, merita sa iasa in evidenta :x !

Asa cum a scris si Daniela, seara a fost foarte frumoasa: plina de emotie si caldura iar Corina si Ancuta, au fost castigatoarele serii, primind premiul cel mare <:-p

Am cunoscut femei incercate greu de viata dar care nu s-au lasat doborate de durere si au mers mai departe, devenind adevarate modele pentru cele/cei din jurul lor *-:)

In ciuda emotiilor, Corina a vorbit foarte frumos, impresionand intreaga adunare, cu povestea ei iar la sfarsit a vorbit si frumusica de Ancuta ;;) , care a spus doar cateva cuvinte dar incarcate cu multa intelepciune...asa cum ma si asteptam, dupa descrierile facute in timp de Corina, aici pe Forum :) !

Abia asteptam sa le cunosc si ma bucur enorm ca s-a ivit aceasta ocazie, nu numai pentru a le putea imbratisa la propriu (nu doar virtual), ci mai ales pentru ca, atat Corina cat si Ancuta, merita cu prisosinta acest premiu =D> ...si cred ca ingerasul Daniel Matei a facut posibil acest lucru, astfel incat mamica si surioara lui...dar si taticul si fratiorul lui, sa simta Iubirea lui... O:-) :x

Mamicutele-furnicutele :D Angela, Cristina si Daniela, au venit si ele, dornice sa le cunoasca pe Corina si Ancuta, dar si ca sa le fie alaturi... >:D< ;;) @};- :x

Si toate 6 impreuna, ne-am strans pentru a face fotografia de grup, pe care am atasat-o, din care cred ca reiese legatura invizibila, dar atat de puternica, care ne leaga, datorita ingerasilor nostri, lucru de altfel valabil pentru toate mamele si toti tatii de ingerasi O:-) =(( :x ....

Draga Corina, draga Ancuta >:D< :x ...asa cum am spus si aseara, as fi preferat sa nu fie cazul sa primiti acest premiu, si chiar daca am inima stransa, gandindu-ma la ceea ce sta la baza lui, aleg sa ma uit la partea plina a paharului, si sa va felicit pentru puterea, curajul si intelepciunea de care ati dat si dati dovada, amandoua..... @};- (*) !

Va multumesc pentru mesajele si gandurile de sustinere adresate Corinei si va doresc tuturor sa fiti eroine si eroi, transformand durerea in Iubire, acceptand ceea ce nu puteti schimba si schimband ceea ce va sta in putere!

Doamne ajuta!
>:D< :x @};-
Ataşamente
20.4.'10.JPG
Angela_Ema, Corina Silvia, Ancuta, Cristina Iancu, BB, Daniela Ginju
20.4.'10 (5).JPG
Eroinele noastre: Corina si Ancuta
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Apr 2010, ora 10:37

Minunat, absolut minunat :x

Nu stiu daca ma puteti intelege, insa undeva in interiorul meu, simt o liniste si o bucurie fara margini, vazand ca o mamica ( "de-a nostra, de pe Forum") a fost aleasa ca Mama Eroina.... =D>

Am citit fiecare mesaj al Corinei, de cand a devenit membru al acestui Forum, mesaje dedicate ingerasului ei, mesaje scrise din tot sufletul la celelalte topic-uri, intotdeauna mi-au facut atat de bine cuvintele ei, stiam ca vin din adancuri, stiam ca sunt sincere, stiam ca am avut sansa sa cunosc o femeie minunata....si m-am multumit chiar si cu partea de virtual, caci distanta dintre noi e atat de mare, insa sufletele noastre sunt atat de aproape, incat, in orice pas facut catre viitor, suntem mereu impreuna ;;)

Uitandu-ma la poze, mi-am dat seama ce relatii s-au nascut intre noi, cele de aici, de prietenie, de omenie, de devotament, de recunostinta, de respect si admiratie, si acest lucru ma face extrem de fericita, dand dovada ca suntem oameni cu suflet.

Dragele mele, cele care ati fost ieri alaturi de Corina si Ancuta, cele care din diferite motive nu ati reusit sa ajungeti...as vrea sa va spus, ca toate sunteti eroine, chiar cred in acest cuvant si in intelesul lui...

Va doresc tot binele din lume, de la suflet pentru suflet.
All my love :x
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde monicamuresan pe 21 Apr 2010, ora 10:45

>:D< :x =(( Inca o data, pe merit si cu toata sinceritatea si bucuria in suflet: FELICITARI! @};- FELICITARI CORINA & ANCUTA, BIANCA & ECHIPA E.M.M.A. @};-
Sunt fericita pentru premiul castigat, ca am vazut pozele cu voi, ca sunteti in sufletul meu si ma ajutati atat de mult :x , dar sunt trista ca sunt departe de voi, ca nu pot fi si fizic aproape de voi =(( . Si sunt trista cand vad ce putine mamici de Inger se implica efectiv in mediatizarea Organizatiei EMMA =(( . Initial am vrut sa intru sa trimit un mesaj plin de bucurie, dar pentru ca lacrimile care imi curg acum pe obraji sunt si de bucurie... dar si de tristete, trebuie sa spun asta: imi doream atat de mult sa o cunosc pe Corina si pe Ancuta, sa fiu alaturi de ele intr-o asemenea seara speciala, sa le arat cat sunt de mandra de ele si cat ma bucur pentru ele... dar sunt mult prea departe de Bucuresti :(( .
O asemenea ocazie, de a fi alaturi de Corina, alaturi de Bianca, o ocazie in care sa arati oamenilor ca o Mama de Inger nu trebuie sa fie nebuna, sa stea inchisa in casa, sa nu vrea sa mai vada pe nimeni, sa nu mai poate socializa... aceasta ocazie a fost aseara, la acea premiere binemeritata a Corinei si fetitei ei. Ingerii nostri ne-au aratat din nou puterea lor, dorinta lor, bucuria lor... pacat ca noi ne lasam prada vietii de zi cu zi, uitand parca (din nou) de sufletul nostru, de partea spirituala.
Nu in ultimul rand vreau sa le multumesc Angelei, Danielei si Cristinei, care inca o data au fost la inaltime si au fost alaturi de Bianca, demonstrand importanta Organizatie E.M.M.A. pentru ele si ca au inteles cat de important este sa fi la locul potrivit, la timpul potrivit. =D>
Cu sinceritatea caracteristica, imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar, sper sa intelegeti importanta sustinerii acestei Organizatii.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Bianca pe 21 Apr 2010, ora 11:09

heeeeeei, ce raspunsuri frumoase >:D< :x ...m-am logat din nou, special ca sa spun asta, pentru ca ele vin in intampinarea a ceea ce imi doresc pentru "membrii" EMMA (si nu numai): spiritul de solidaritate care este precum vantul pentru panzele unei corabii: te ajuta sa mergi cu atat mai departe, cu cat este mai puternic .... (*)

Si, cum eu sunt obsedata de armonie /:) ,trebuie sa mai spun ceva B-) : uitandu-ma inca o data la poza de grup, pentru care ne-am strans fara sa stabilim care, unde sta (mai putin Ancuta, pe care am pus-o in mijloc ;;) ), mi-a sarit in ochi, simetria in care s-au asezat culorile hainelor noastre!.... :-o (nici in ce culori sa ne imbracam, nu am stabilit inainte de eveniment!)

Sa fie o intamplare, sau sa fie forma prin care s-a manifestat energia pozitiva, nascuta din Iubire :x ?

Doamne ajuta si....vant la pupa ;) !

B, cu drag.....va pupa ;))

>:D< :x
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde monicamuresan pe 21 Apr 2010, ora 11:42

:') Acum ca am citit mesajul postat de Bianca si am recitit mesajul postat de mine, simt ca trebuie sa mai scriu ceva: am simtit si simt ca sunt trista si suparata, dar aceste sentimente ne sunt atat de cunoscute noua, incat sunt convinsa ca ma intelegeti :(
Octavian Paler spunea urmatorul lucru:" Cand sunt suparat, am Dreptul sa fiu suparat / Dar nu am dreptul sa fiu si rau." Sunt doar suparata, nu sunt rea [-x ( la aceste sentimente lucrez din greu, va rog sa ma credeti ca nu mi-e usor...).
Bianca e atat de plina de entuziasm si bunatate, incat efectiv e molipsitoare ;)) . Acum sunt cu zambetul pe buze si vreau sa va >:D< si :* pe toate ;)
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde marwana pe 21 Apr 2010, ora 14:02

Of ce mi ar fi placut sa fiu si eu prezenta acolo fizic, sufletul meu si gandurile bune au fost alaturi de voi, va >:D< , ma bucur ca ai fost tu castigatoarea, ma bucur ca langa tine au fost mamicile dar si Bi, mamica mamicilor de ingeri.
Va >:D< si va :*
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 21 Apr 2010, ora 19:08

Dragele mele Corinuta si Ancuta , frumuselelor , draga Corina aceasta minunata fetita iti seamana parca ati fi gemene , vreau sa va feleicit pe tine si pe fiica ta , apoi pe Bianca familia EMMA tot respectul pentru voi dragele mele >:D< FELICITARI.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Apr 2010, ora 22:22

Bi, inainte sa postezi mesajul referitor la poze si la cum erati imbracate :') , mai uitam la poze si imi spuneam, uite ce culori, uite ce simetrie, si daca s-ar fi vorbit nu le iesea asa ;))
Apoi ai postat tu, acelasi lucru..gand la gand :p

Tot citeam titlul...si mi-adusesem aminte ca in urma cu o saptamana si putin, am vazut pentru a nu stiu cata oara "Erin Brockovich", poate sa fie o coincidenta, sau poate nu si ulterior vad ca, draga noastra Corina va primi un premiu cu acest nume.... :')

Asa ca, banuiesc, ....sau mai bine spus, imi confirm pentru a nu stiu cata oara ca nimic NU E INTAMPLATOR IN VIATA!!!!

All my love for all of you :x
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 21 Apr 2010, ora 22:26

Si eu m-am uitat acum la poza de grup !!Chiar ce frumos ne-am asezat ;)) cred ca ne-au indrumat scumpii nostrii !! ;)
Oricum in timp ce vorbeam ,in timp ce faceam fotografii ,ma rugam la ingerasii nostrii si ii invitam sa fie alturi de noi !!

La un moment dat in timp ce vorbeam ,am avut iar acea senzatie de desprindere de corpul meu ..parca ma indepartam putin lasand locul unei alte persoane ..parca nu ma mai recunosteam ..auzeam ce spun dar parca nu eram eu ..Ii multumesc scumpului meu ingeras ,ca m-a ajutat sa spun ceva logic ,concret ..Cand o mai luam pe campii atunci sigur eram eu ;))

Nu ma asteptam sa ma rascoleasca atat de tare ,incat sa nu-mi mai pot stapani lacrimile !!Imi parea rau ca a trebuit sa ma opresc de vreo trei ori pentru a-mi reprima acea durere si tristete ce-mi sfasia sufletul in acele momente !! 8-|

Ce sa va spun ..Dupa o frumoasa prezentare facuta de redactorul -sef al revistei Avantaje Daniela Palade Teodorescu , aceasta a inceput sa spuna fiecare premiata impreuna cu o scurta prezentare a povestii fiecareia ,chiar daca nu se afla in sala !!M-a impresionat respectul care l-a aratat pentru fiecare femeie in parte !!Este o femeie deosebita !!
Cine era de fata ,ca si mine de altfel ,era invitata sa-si spuna povestea ...mai pe scurt !!Si apoi felicitata si premiata .Ascultate cu rabdare de Bianca ,de d-na avocat _imi scapa numele ,scuze - de d-na Teodorescu ,si facandu-se anumite aprecieri ,comentarii juridice ....Cateva povestiri spuse de Bianca ,intarind ceea ce simtea si acea d-na !!Superb ..Ne-am simtit chiar eroine anonime ..scoase din anonimat ..dand un chip povestilor noastre ..gasind intelegere ,compasiune si mai ales apreciere !!

Ancuta a fost la inaltime ,dorind ca in finalul povestiriii mele sa spuna si ea cateva cuvinte !!A multumit pentru premiul acordat si le-a urat sanatate ,si fiecare sa aiba grija de copii lor !!Eram surpirnsa placut si atat de mandra ,-cat mai putea sa incapa !!!- de scumpa mea !!

A fost atat de activa ,de voioasa ,tinand cont ce era treaza de dimineata ,isi mai facuse o parte din teme pentru la scl ,apoi a fost la scl patru ore ,si apoi un lung drum pana la bucuresti ...O priveam cu teama la inceput ,pentru ca extenuarea fizica ii da dureri de cap ,plus vremea de fara ,inorata care de asemenea ii da dureri de cap ...Si sigur le avea ..pentru ca-i aparusera cearcanele !!O intrebam :'Mami ti-e bine ?" Si ma asigura ca da ,cu toata convingerea ...

Dupa terminarea ceremoniilor ,am stat un pic sa socializam si noi ...Am fost foarte emotionata cand veneau la noi cate cineva sine felicita ..Imi spunea ce fetita frumoasa am si curajoasa ...Ne imbratisam ca si cum am fi fost cunostinte vechi si dragi!!

Apropo de imbartisare ,la inceput nu am putut decat sa o salut pe Bianca de la distanta ,dar cand am pasit langa ea in fata ,pe canapea ,nu ma mai saturam sa o imbratisez si ea pe mine ...M-am simtit minunat ...Foarte fericita !!Asa cum am mai spus sus ,ca in seara de Ajun , a fost un cadou nepretuit ,pentru ca in sfarsit am cunoscut-o personal pe acumpa noastra Bianca !!Nu ma invidiati !!Are sigur pentru fiecare dintre voi o astfel de imbartisare ...asta am simtit atunci ..ca -n sufletul ei mare ,asa cum spune pe site ,poate imbratisa pe fiecare in parte cu aceeasi iubire !! >:D<

Ne-am despartit cu greu ,adica ne-am despartit pentru ca plecase toata lumea si cei de acolo incepuse sa stranga ;)) Altfel cine stie cat am mai fii stat ...Mai bine punea intalnirea pe la doua ..ca sa putem pleca si noi pe la zece ..cum am plecat de altfel ,dar nu ne-am prea saturat de vb !!
Si mamicile ,Doamne ,le multumesc din suflet pentru efortul facut ,Daniela ,Angela si Cristina =D> :* Sunteti minunate ,si de aceea merge treaba ,ca sunteti voi insiva ..de fiecare zi niste femei adevarate ,care bineantele au facut parte din "gasca vesela "care a plecat ultima !! :)

CAnd am ajuns acasa la cumnata mea,Ancutza , era epuizata dar foarte -foarte fericita !!Adormind cu greu ,inainte scotocind si topaind plina de incantare cand mai scotea cate ceva din punga de cadou ,daruita de Bianca !!Exclamand "Uite mami ,ce frumoooos !!OOOOO,dar nu trebuia!!!"

Eu nu prea am putut dormi ..Imi priveam printesa si o mangaiam si ma gandeam ca visul meu s-a implinit ..acela de a-mi face puiul cunoscut ..pe ea si povestea ei ...De a o cunoaste si altcineva ..cat este de luptatoare ,cat de mult s-a indarjit sa traiasca ,cat de mult iubeste oamenii ,cat de mult iubeste VIATA !!

Iti multumesc Bianca din suflet ca i-ai facut Ancutei cel mai mare "DAR " de cativa ani incoace !!Ii multumesc si d-nei Teodorescu ca ne-a premiat si ne-a daruit o seara superba ,tratandu-ne cu foarte mare atentie pe fiecare in parte , le multumesc si celor care au fost acolo ,a fost o onoare pentru mine sa le cunosc pe fiecare in parte !! =D>
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde cassyan pe 21 Apr 2010, ora 22:37

Şi eu vreau doar să vă strâng în braţe. >:D< ( S-ar putea să aveţi loc amândouă ;) )

@};- @};- @};- pentru cea mai dragă Mămică
@};- @};- @};- @};- @};- pentru cea mai frumoasă Domnişoară
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde monicamuresan pe 22 Apr 2010, ora 08:06

>:D< :x O mareee imbratisare pentru voi, Corina si Ancuta :x , un buchet imens de @};- , multa sanatate si putere sa mergeti mai departe. Jos palaria in fata voastra =D> .
Va >:D< cu mare, mare drag si va multumesc ca faceti parte din sufletul meu. :x
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde Elli pe 22 Apr 2010, ora 10:52

Felicitari Corina si Ancuta!
Am citit pe site-ul Avantaje povestea ta si am ramas fara cuvinte. =D> =D> =D>
Multa sanatate >:D<
http://www.avantaje.ro/Relatii/Social-V ... 26/1348174
http://www.avantaje.ro/forum/viewtopic. ... c&start=30
Elli

Sus

Mesajde onutza pe 22 Apr 2010, ora 11:04

O poza de grup extraordinara,va >:D< si va :* .Multe =D> pt voi dragele mele ati fost minunate.Cu drag,Oana.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
25 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro