au fost alaturi de noi. A picurat un pic, foarte putin, apoi a fost soare . A si un lucru foarte interesant ..in timpul slujbei, Bogdanel al meu mi-a spus: " mami uita-te sus pe cer"...si ce credeti.... printre cerul plin de nori a aparut o inima...o inima ca cea de pe site.Exact inima din poze.
in timpul slujbei, au deschis portile cerului sa ne poata auzi... Am facut si poze . O sa le postam sa vedeti ce superba era inima.
Romina va fi iarasi in Brasov.
pe toate dragele mele.. A fost o zi plina de incarcatura emotionala.
eu ce as putea sa mai spun ...........adica as vrea sa spun multe astazi am avut si inca mai am emotii ,mai multe decat anul trecut.
nostrii au avut grija de noi si timpul a fost bun nu a plouat ba din contra dupa slujba tinuta de preot a iesit soarele si s-a oprit si vantul si sau putut aprinde din nou lumanarile care au ars aproape in intregime si au fost multe,multe lumanarele pentru toti ingerasii noastri.
,
si
care au participat la eveniment si au fost foarte emotionanti si indurerati dar in acelasi timp "bucurosi" nu stiu daca e cel mai potrivit cuvand dar ne-au multumit ca le-am dat ocazia sa isi poata comemora ingerasii in aceasta zi si in acest fel dar au putut sa scrie pe baloane mesaje pentru
lor.
si
cu mare drag

Daniela Ginju scrie:Multumim Liliana, sunt superbe fotografiile si....multeeeeeeeee.
A-ti imortalizat toate momentele.Felicitari.
Tecu mare drag
deosebit
doar ca este acolo in ceruri si nu aici pe pamant.
Va
cu mare drag.
)
, Ingerasul tau iubit si drag.
Foarte frumos , bravo , acest evenimet a fost unic pentru noi si foarte frumos va
cu mare drag si felicitari.