degeaba ...
Va pupacesc si abia astept sa ne vedem

degeaba ...

Ioi ce frumusel arata!
Grozava treaba ati facut fetelor
si va
!

Cam cate ai nevoie? Pup.
Totul arata super bine! Ce ne-am face fara voi?
cu mare drag si va doresc multa, multa sanatate.
, recunosc ca in aceasta clipa,PLANG si iar plang uitandu-ma la aceste poze, la aceste cadouri, la voi doua emotionate.....am pielea ca de gaina, sincer, si nu din cauza frigului, pentru ca unde locuiesc eu nu e niciodata iarna
.....
), insa stiu ca micutul Danut o sa se bucure si pentru Patrick....
, va iubesc din tot sufletul meu

Pai am nevoie de o eticheta cu in memoria ingerasului nostru pt cadoul Denisei, iar apoi am nevoie pt cutiile cu donatii
Deocamdata am 6 cutii cu lucrusoare, jucarii si bijuuri. Maine seara o sa mai primesc niste cutii cu donatii de la o prietena (inca nu stiu cate sunt).

.......SPER SA-I FIE BUNE HAINUTELE ACELUI BAIETEL SI SA SE BUCURE SI ANDREIUTUL MEU DEACOLO DE SUS DIN CERURI PRIN BUCURIA ACELUI COPILAS.......
CU MARE DRAG SI VA
DULCE-DULCE DRAGELE MELE SI DEABI ASTEPT ZIUA DE SIMBATA SA TRAIESC SI EU ALATURI DE VOI SUFLETESTE EMOTIA DE-A ADUCE UN ZIMBET
PE CHIPUL UNOR COPILAS NEVOIAS......
LE MERITATI DIN PLIN DRAGELE MELE PRIETENE- FURNICUTE.....
Iata ca mai sunt si furnicute-ascunse, dar inimoase!
Multumim, draga Mihaela Balica pentru ajutor!
, ai etichetele la mine!
cu drag pe toate!
vor fi fericiti!

) avem o suuuuuuupeeeer veste: maine vor veni sa filmeze si cei de la TVR de la "Universul credintei", iar imaginile de la eveniment vor fi difuzate pe 20 decembrie dimineata, din cate am inteles de la Bianca.

: sa aduceti, care aveti pe acasa: foarfeci, lipici si scotch, in caz ca mai avem nevoie de aranjat ceva
...mai exact, cutiile de carton(in care vom pune dulciurile si fructele), pe care cred ca ar fi frumos sa le "cosmetizam" putin, cu hartie de cadou (ideal, cu model de Craciun
), ca sa nu arate ca ajutoarele pentru sinistrati
...o sa fie o zi de neuitat
!
Corina, Liliana, Mihaela, Monica
, a ta, a Rominei...a familiei voastre
, iar noi stim ca vei fi cu gandul si cu sufletul alaturi de noi
, cum a fost
?...parca simt un freamat si parca vad ceata de ingerasi zglobii, care se bucura si abia asteapta ziua de maine
!