Cu toate ca si cu o luna in urma luasem aceeasi decizie pentru ca apoi sa revin asupra ei si sa aman putin momentul plecarii, iata ca acum sunt in masura sa va spun ca totul s-a concretizat si pe data de 17 martie plec din tara. Sper eu, definitiv. Destinatia este Italia, orasul Napoli, loc in care sper sa pot organiza anul acesta Ziua Mamelor de Ingeri.
O sa-mi iau cu mine tricoul EMMA si CD-ul cu Imnul EMMA, sperand ca imi vor folosi. Chiar daca am sa fiu eu singura, in acea zi voi inalta un balonas spre cer pentru Emma-Nicole, pentru Raluca, pentru Andrei si pentru toti copiii ingeri, ma voi ruga pentru voi si pentru ingerasii vostri si voi da drumul pe apa florilor...Au trecut 2 ani de cand viata mea s-a scris intr-un singur cuvant: EMMA! Am plans, m-am rugat, m-am bucurat si am construit alaturi de voi.
Alaturi de voi am invatat lectii despre curaj, despre iubire, despre demnitate, despre pierderi, despre intelepciune si inaltare sufleteasca. O sa-mi fie tare dor de voi, sper sa mai putem lua legatura. Cu Luminita sigur
, sper sa ne si vedem
! Sa aveti grija de voi si sa va impliniti visele! Sa nu renuntati oricat de greu ar fi! Sa fiti tari si puternice si curajoase, asa cum m-ati invatat si pe mine sa fiu!
De aici, drumurile noastre se despart, insa voi veti ramane mereu in sufletul si-n inima mea!
Ma uit la biletul de avion si parca nu-mi vine sa cred ca eu sunt cea care pleaca. Inca nu realizez ca mi se intampla mie. Sunt fericita si emotionata! Sper sa-mi simtiti dragostea oricat de departe as fi...
Daca v-am suparat cu ceva vreodata, va cer iertare! Sigur nu am facut-o intentionat si sigur n-am vrut sa ranesc. Dar... se mai intampla...
Va las in grija mostenirea mea sufleteasca cea mai profunda din ultimii doi ani: Bianca, Emma si EMMA. Va rog sa aveti grija de ele asa cum am avut si eu! Sa le pretuiti, s-o ajutati pe Bianca, sa fiti alaturi de ea si s-o iubiti cat de mult puteti...
O sa mai trag din cand in cand cu ochiul pe aici si o sa ma mai pun la curent cu noutatile, daca o sa-mi dati voie...
Va iubesc, va imbratisez de mii de ori si voi veti fi mereu in inima mea familia mea cea mare, cea frumoasa si cea unita!
Sa nu va desparta nimeni! Sa ramaneti prietene, asa cum vor ramane prieteni si ingerasii vostri dragi in cer!
Mereu cu gandul si cu sufletul ALATURI DE VOI,
Suchardine
P.S. Adresa de mail si numerele de telefon mai sunt valabile doar pana pe data de 17 martie. Ulterior, va functiona in roaming numai numarul de vodafone. Pentru orice detalii, va rog dati sms!

cu drag.

)...
, dar uite-l aici....
Tu stii???