cu mare drag

.....ce surpriza frumoasa
!!! Va multumesc......
si totusi se potriveste atat de bine...
.... .... si sa ajute cat mai multi parinti de Ingeri, sa capete puterea de a invata sa traiasca, purtandu-si copilasul doar in suflet!
dar putem schimba felul in care se simt parintii indoliati, fiindu-le alaturi cu multa compasiune
si onorand cat mai frumos posibil, memoria copiiilor plecati prea curand de langa noi...

LA MULTI ANI, ORGANIZATIA E.M.M.A. !!!
, dar am amanat pentru ca voiam sa postez ceva special pentru o zi asa de speciala. Aveam ceva frumos (cred eu) in minte, dar nu am reusit sa fac ce mi-am propus din motive....tehnice
.
pe toti si sa spun multumesc, E.M.M.A., pentru tot ceea ce esti.
...patru litere importante in viata parintilor de Ingerasi, patru ani care au schimbat multe lucruri. 
, "casuta sufletelor noastre". Aici, in E.M.M.A., noi suntem intelesi iar Ingerasii nostri sunt pretuiti si iubiti.
. Iubesc aceasta mare si speciala familie...si cred ca nu gresesc daca spun ca o iubim cu totii pentru ca aici, in locul acesta situat parca intre pamant si cer, am adus fiecare cate o bucatica din sufletul nostru.....
Multumesc ca existi si pt tot ceea ce reprezinti si pt ca in tn am gasit mereu Adevarata Familie de Suflet unde mereu am primit ajutor,sustinere,intelegere , toate neconditionate si nu am cost judecata. Si prin tn am putut tine legatura cu Ingerasii mei nestingherita...Multumesc tuturor celor care reprezinta E.M. M. A.
la cit Mai multe realizari!!