Multumesc, Emma! Pentru ziua aceasta si nu numai. Stii tu pentru mai ce. Vezi in inima mea. Multumesc. Noapte buna, ingeras!
Multumesc, Emma! Pentru ziua aceasta si nu numai. Stii tu pentru mai ce. Vezi in inima mea. Multumesc. Noapte buna, ingeras!
pentru tine inger drag

La multi ani, copil al cerului! E 1 iunie, Emma. Stiu ca iti este bine acolo sus si ca DD si Maica Domnului au grija de tine....stiu ca a avut un scop plecarea ta si chiar ai facut minuni de acolo...dar as fi vrut sa existe alta cale si sa nu mai fie lacrimi in ochii mamei tale. Mai stiu insa ca esti mereu in preajma ei, o ocrotesti si ii dai putere. Iti multumesc Emma pentru ca ai salvat suflete, desi stiai ca pretul este suferinta si lacrimi si dor. Ai ales cea mai grozava mamica si ai facut E.M.M.A., de care era atata nevoie! Ne-ati invatat cum sa traim mai departe. Si pentru asta, Emma, nu exista suficiente cuvinte de multumire. La multi ani, ingeras frumos!

Emma Nicole.Mii de
pt tine scump
al Domnului.
micuta printesa

catre tine, Emma. Voiam sa-ti spun ca astazi am vazut o randunica...intr-un loc special, in momentul in care ma gandeam la tine, la Cristina si la toti ingerasii. Era un semn? Un semn ca ma vezi, ca ma auzi? Multumesc. Pupici multi pentru tine, frumoasa fetita a cerului!
Multumesc, ingerasa draga! Pentru tot ce mi-ati daruit, pentru tot ce m-ati invatat, tu si mamica ta. Tu ai plecat pt ca stiai ca voi doua aveti puterea de a schimba lumea. Multumesc pt tot. Cristina, sunt sigura, iti multumeste si ea. Stii ce vreau sa fac pe 23, nu-i asa? Si stii si de ce 23....dar ramane secretul nostru. M-ai ajutat sa merg inainte si continui sa ma ajuti...si nu voi uita niciodata asta. Vei ramane mereu in inima mea, alaturi de fetita mea draga. Noapte buna, ingeras!
, erai atat de blanda si de sensibila.....te-am vazut, te-am simtit, te-am atins...stiu sigur ca erai tu...
ma voi ruga pentru sufletelul tau, si te voi ruga ceva pe tine....coboara in vis si la mamica ta, te rog mult de tot

multumesc, Emma! A fost atat de frumos in seara aceasta! Dupa ce am aprins o lumanare pentru tine acolo, am ridicat privirea catre cer. Era liniste si mirosea a tei si a salcam si deasupra mea erau atatea randunele!!!! Am stiut ca esti si tu cu mine....si m-am simtit minunat. Multumesc. 
pentru tine, cu mii de
si multumiri pentru tot ce ai facut si faci, i ti trimit milioane de
inger scump. Oriunde merg alaturi de mine este si o randunica si gandul i mi este doar la tine, ma uit in sus si spun din suflet MULTUMESC. Ma gandesc ac esti tu cu Tasha si atre i mi place sa cred ca esti ca o sora mai mare si ai grija de ea.