Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Felicitari, urari, comemorari
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Comemorarea celor 2 ani de cand Darius ne-a parasit

Din suflet pentru suflet...la bine si la rau..
Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1

Comemorarea celor 2 ani de cand Darius ne-a parasit

Mesajde pavelescu oana pe 30 Mar 2012, ora 17:43

Acum 2 ani de zile fara o zi ,scumpul meu Darius luptai inca sa fii langa noi,langa Alesuca ta,surioara ta draga,iti strigam;lupta mama ,lupta ,,,,,ptr. surioara ta care te asteapta acasa,dar tu ,tu scumpul meu gemeai;spuneai doar atat; pa,,,,pa si am reusit sa te intorc din drum,,,,am spus povesti,,,,ai mancat un iaurtel,,,,,ti-a cazut si un dintisor,,,,de atata durere si de cat ti-ai muscat buza,,,,,mi-ai spus la un moment dat ca vrei cartea albastra si eu te-am intrebat ,,,care mama?aia de povesti? si tu ai zis ,,,nu,,,aia mica albastra,,,,era vorba de Psaltire si afla scumpul meu ca si in ziua de azi ,o port cu mine peste tot.Mi-a ramas ca un testament ,ai vrut sa ma asiguri ca tu ,te vei duce la Doamne ,Doamne.Venea si doctorita in camera sa ne spuna sa te lasam ,,,dar cu puteam ca eu urlam ca te vreau langa mine,ma legam si de un fir de ata. Acele clipe o sa ma urmareasca toata viata,nu stiu cate mamici au avut puterea sa treaca prin asa ceva si sa ramana in picioare.Clipele alaturi de tine ,,,dragul meu ,din pacate ,s-au scurs foarte repede si in dimineata zilei de 31 martie la 7 si un sfert ,,,inimioara ta ,,,,a incetat sa mai bata,sa mai bata ,,sa mai bata,,,,,m-am utat la oxigen si am vazut ca nu mai functiona,,am pus mana pe inimioara si ce a urmat ,,,,,,,

Scumpul meu drag,,,,ingerul meu ,puternicul meu,nu te vom uita niciodata.
Stiu ca ai fost cel mai puternic baiat ,cel mai curajos,cel mai cuminte,,,si ca de Acolo De Sus,ne veghezi si ne indrumi pe calea cea buna ,,,,pana intr-o zi cand ne vom strange din nou in brate.
Aseara,la intalnirea de suflet ,am tras o carte care sunt convinsa ca a fost trimisa de tine
'''''''''''''''si mesajul suna asa''''''''

''''TRAIESC ACUM IN IUBIRE, LUMINA SI BUCURIE NETARMURITE '''''
''''TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA'''''
Sunt sigura ca este asa si ca linistea de care trebuia sa te bucuri aici,ai parte Sus impreuna cu Bicu.

Ne este tare ,tare dor de tine si te vom iubi mereu....... O:-)

Mama, Alessia si tati
pavelescu oana

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Comemorarea celor 2 ani de cand Darius ne-a parasit

Mesajde cassyan pe 30 Mar 2012, ora 19:13

=(( =((

[-o< *-:) [-o< *-:) pentru tine Darius, copil deosebit, nascut pentru a fi INGER MARE

Stii Oana, noi am avut 2 baieti luptatori, curajosi, trecand peste mari dureri (nu stiu daca multi adulti ar reusi sa treaca cu demnitate peste asemenea dureri), dar inimioarele lor Mari au obosit :(( :((
De multe ori ma uit la clipul lui Darius si am aceeasi apasare, durere pe care o aveam in momentele critice ale lui Cristian. Dar Darius era atat de senin :x te umpli de lumina privindu-l, lumina cu durere. Am avut ingeri langa noi si nu am stiut. Ei doar ne-au transformat, ne-au implinit, ne-au schimbat viata, ne-au indrumat pe calea care duce spre ei.
Suntem parinti atat de binecuvantati ca i-am avut pe Ei :x

Dumnezeu sa te odihneasca Darius *-:) *-:)

Sunt cu sufletul alaturi de tine Oana, azi, maine si mereu
Aici ne-au unit tot Ei, Minunile noastre
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde marwana pe 31 Mar 2012, ora 08:30

Oana sunt alaturi de tine, te imbratisez cu caldura asa cum doar noi mamele de ingeri pot sa o faca.
Stiu ca azi este o zi tare grea pentru tine, se implinesc 2 ani de cand Darius Claudiu a plecat in imparatia cerurilor.
Nu esti singura, azi echipa E.M.M.A. este alaturi de tine, te tinem in brate si iti stergem lacrimile de pe obraji, te tinem de mana sa iti dam putin din puterea noastra.

Darius ti-a trimis un mesaj si a facut asta pentru ca stia cat de tare iti este dor de el si ce mare nevoie aveai de acel mesaj. Este langa tine, chiar acum si te mangaie, iti sopteste ca esti cea mai buna si iubitoare mamica.

Zbor lin O:-) Darius Claudiu, zbor lin alaturi de ingerasi @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 31 Mar 2012, ora 16:58

Draga Oana, te imbratisez si iti trimit un strop de putere >:D<

Darius ingeras scumpic [-o< (*) *-:) (*)
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 31 Mar 2012, ora 17:48

=(( ....cu gandul si cu sufletul alaturi de tine >:D< .
Zbor lin, O:-) Darius, zbor lin printre Ingeri si stele!
Angela-Ema

Sus

Mesajde monicamuresan pe 31 Mar 2012, ora 22:07

=(( :(( =(( Oana, sunt cu tot sufletul alaturi de tine =((
Acele momente nu le vom uita niciodata, niciodata. Inchid ochii si simt cum inima imi sta in loc, exact ca in clipa cand inima lui Serbanel s-a oprit. Si ma intreb uneori, de ce a mea a continuat sa mai bata, daca a lui s-a oprit? :((
Ingerasul Darius va vegheaza si va protejeaza de pe un norisor. El este Ingerasul vostru pazitor care va trimite Iubirea lui angelica si va imbratiseaza cu aripioarele lui, pentru a va linisti sufletele.
O:-) Darius ii trimit mii de (*) si @};- , Zbor lin si Lumina vesnica.
Te >:D< cu mare drag :x
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde pavelescu oana pe 1 Apr 2012, ora 17:49

Va multumesc din suflet ptr. cuvintele care ma incurajeaza sa merg mai departe si mai departe >:D< .
Mi-a fost f. greu sa 'asez pe hartie' amintirile din acea zi de 31 martie,dar asa am simtit ,,ca as dori sa le impartasesc si cu altcineva.
Durerea nu o sa treaca niciodata din sufletele noastre ,important este ca locul cald si primitor ,unde ne putem plange sufletul sfarmat se numeste'''''''''E.M.M.A'''''' @};- @};- @};-

Sa aveti parte numai de bucurii si de multa culoare in suflete. :) @};-

Oana,mama ingerasului Darius O:-)
pavelescu oana

Sus

Mesajde Elly pe 31 Mar 2013, ora 12:35

Draga mamica de ingeras,
Astazi o sa crezi ca e o zi trista pentru tine dar nu e chiar asa este un moment in care ti amintesti clipele minunate pe care le-ai trait cu Darius al tau. Eu desi sunt noua aici voi ruga toti parintii de Ingeri sa se gandesca o secunda la copii lor deveniti copiii Domnului prea devreme. Asa Sfantul tau va simti candelele si imbratisarile pe care tu si noi le inaltam pentru el. Te rog sa plangi mai cu atentie sigur te va vedea asa ca nu-l intrista draga mamica doar e ziua in care DD l-a luat ca sa fie de staja pentru tine. Apreciez mult discretia si nobletea cu care ai asternut aici cuvintele despre Darius. Pomeneste-l si va trai vesnic!
Elly mamica Ingerasei Cleopatra Maria nume scris in Cartea Vietii eterne.
Elly

Sus

Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro