V-am scris intr-un alt topic, cum ca revin cu vesti minunate..asa ca, iata-ma
Sunt atatea de spus incat nici nu stiu cu ce sa incep
Dar s-o iau cu inceputul si vad eu pe parcurs
Azi, luni, 24 mai, de la 16.45, la Antena 2, voi fi in emisiunea "Adevar sau Baliverne", tema de azi fiind: "Refugierea in credinta, pentru a trece peste necazuri"
Mi se pare nemaipomenit faptul ca voi face primul anunt despre "Ziua Parintilor de Ingeri", incepand de luni, in a doua zi de Rusalii, intr-o emisiune a carei tema se potriveste perfect cu.....procesul de vindecare al Parintilor de Ingeri
Faptul ca azi a iesit si soarele, imi creeaza sentimentul ca aparitia in aceasta emisiune, va fi de bun augur pentru marele eveniment , care va avea loc peste 7 zile! (apropo...ati intrat pe homepage? ...si ati dat click pe prima fereastra de sus? , cea cu baloanele?
) Joi, 27 mai, pe B1 Tv, intre 19.00 si 20.00 voi avea o scurta interventie telefonica, urmata de spotul video
(e postat si pe hompage
!), in cadrul emisiunii "6"! Vine presa" Tot , joi, 27 mai, intre 20.00 si 23.00, voi fi in studioul postului de radio Activ Efem, in cadrul emisiunii "Cer senin cu Noru"
Frecventa este 92,7 sau se poate asculta live pe http://www.activefem.ro si se poate suna in direct la: 0734 - 220.202
In Timisoara se poate asculta pe frecventa 89,7
Sa dea Dumnezeu ca duminica, 30 mai 2010
sa fie.... cer senin..fara nori
, in toata tara
!!!Vineri, 28 mai, de la 8.30, voi fi pe platoul emisunii "neatza cu Razvan&Dani", aparitie inlesnita de Cristina_w
Miercuri, inainte de sedinta de lucru
, voi inregistra pentru o alta emisiune, in care voi avea posibilitatea sa vorbesc despre ZPI
Este vorba de emisiunea "Week-end cu Monica Dascalu" si va fi data pe post, sambata, 29 mai, de la 18.30, pe ProTv International!
Cam astea sunt vestile despre aparitiile media dar...asta nu inseamna ca nu voi incerca sa aranjez si alte aparitii fie la tv, fie la radio
! Sa-mi tineti pumnii, sa-mi iasa in cale...sau la telefon
, oamenii de care am nevoie, pentru a putea promova cat se poate de mult si de bine, acest mare, mare Eveniment!
...Am deja niste idei
...dar e prea devreme sa sun la ora asta, asa ca trebuie sa mai am putintica rabdare
!De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, as putea spune cateva cuvinte si in cadrul emisiunilor in care vor aparea mamicile organizatoare din tara
Am sa le rog, sa anunte aici, unde si cand vor ava loc emisiunile la care vor participa
Sa le tineti si lor pumnii
Mai am si alte vesti bune dar nu se potrivesc in acest topic.....Una dintre ele este poate cea mai important veste
...V-am facut curioase/curiosi?
...inca putin, si va voi spune despre ce este vorba...astept niste detalii
As avea sa va mai spun ataaaaaaat de multe dar
gata, trebuie sa inchei
!Inainte insa, doresc sa le multumesc tuturor celor din mass-media, care imi vor da ocazia sa vorbesc depre "Ziua Parintilor de Ingeri" dar si celor care ne-au sprijinit, ne sprijina si ne vor sprijini in promovarea acestui eveniment...de suflet!
Voua dragi furnicutze, va multumesc din suflet pentru efortul depus pana acum si pentru cel pe care il veti ma depune, in mod special, saptamana asta! Stiu ca au fost sau poate mai sunt temeri legate de succesul evenimentului de duminica, dar asa cum v-am mai spus: cel mai important lucru este sa aiba loc, in cat mai multe orase, chiar daca in unele dintre ele, vor participa doar cateva persoane! Nu va ingrijorati din cauza numarului de participanti, ci ganditi-va la ingerasii pentru care facem asta.....
Nu am cuvinte sa va descriu, ce simt, cand intru pe Forum si vad vesti din tara, despre cum merg lucrurile
! Efervescenta asta, imi da si mai multa putere!....imi da aripi!...(tot fara sa beau Red Bull
) .. si voi munci oricat de mult, pentru ca "Ziua Parintilor de Ingeri" sa devina unul dintre cele mai mari si mai speciale evenimente din tara, si pentru ca memoria copiilor nostri sa fie onorata asa cum merita!
Doamne ajuta!

Draga noastra Bianca multumim din suflet pentru ceea ce faci pentru noi , iti tin pumni ,multa bafta draga noastra

, vneau lacrimile fara sa vreau , esti o persoana foaret deosebita , din partea mea primeste din departare o mareeee
nu am reusit sa vad emisiunea