Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, ai avut o reactie, de la emotii, de la tel de dinanintea transmisiunii in direct, de la faptul ca esti OM...... din pacate nu putem spune despre multi ca au reactii umane.....
M-am gandit la tine, la voi cele care ati fost acolo, am pus o lumanare la mormantul li ANDREI pentru INGERASII care "se fac vinovati" ca s-au nascut in Romania, intr-un sistem bolnav, care ucide si nu salveaza asa cum este menirea lui.
Cuvintele nu mai pot fi exprimate pentru ca lacrimile pun stapanire pe sufletul si mintea noastra, dar ne rugam pentru INGERASI sa aiba ZBORUL LIN, pentru PARINTI sa gaseasca PUTERE.
Tie iti multumim ca faci ata de mult, desi esti doar un OM.

), nu ca uneori poate reactiile de moment nu au fost cele mai potrivite....conteaza ca am fost impreuna sa luptam pentru lucrurile in care credem. Sa luptam pentru o lume mai buna, in care sa nu se mai intample asemenea tragedii. Eu asta am simtit ieri. Am fost atat de mandra de "familia" mea, de tot ce inseamna E.M.M.A.
!!!!!
....(mai ales cu am un simt al umorului foarte accentuat
! ....Si da, e normal....se intampla! Dar mi-e ciuda ca nu am realizat in acel moment ca zambesc!!!!!
.....
...
... IN OCHII UNORA POATE ESTI "VINOVATA" CA VREI CU ADEVARAT SA AJUTI...PERSONAL IN OCHII MEI ( SI CRED CA AI MULTORA DINTRE NOI )
NU TE FACI VINOVATA DE NIMIC ...AI FOST ACOLO...CEILALTI,NU !!!CINSTE TIE
SI MULTUMESC !!! PREZENTA TA ACOLO A REPREZENTAT
(CHIAR MAI MULT DECIT CREZI), TE IUBIM