Vineri, 18.12.2009, incepand cu ora 20,00, pe postul local SOMES TV, care se poate urmari on-line, la adresa somestv.ro , in cadrul emisiunii "Atitudini".
O sa revin cu amanunte, acum va pot spune ca emisiunea isi propune sa atinga subiectul "posibilitatea de a oferi" si aduce in discutie campania organizata de SomesTV, cu 5 cazuri sociale. In aceasta campanie m-am implicat si eu din partea Organizatiei EMMA
, pentru a oferi cadouri copiilor "In memoria Ingerasilor nostrii".Astfel, vom avea posibilitatea de a face cunoscuta Organizatia EMMA si obiectivele ei.
Sper sa reusim (tehnic vorbind), sa facem si o inregistrare cu Bianca, iar eu fiind invitata in emisiune
, astept sugestii si din partea voastra.O sa revin cu amanunte, imediat ce le primesc.
Doamne ajuta!

eu nu am sa te pot vedea, data fiind conexiunea mea la net care e foarte slaba in locul in care eu ma voi afla vineri, insa stiu ca vei fi la inaltime!
si-ti tin pumnii, iubita mea draga!
virtual, printr-o inregistrare telefonica si vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru amabilitatea ei si pentru devotamentul ei fata de Organizatia EMMA si fata de mamele de Ingeri.
si eu voi aparea la televizor... ce sa pun sa scap de herpes in 2 zile?
Asa o sa fac, voi trimite un mesaj inainte sa plec la studio.
nici nu-ti vei da seama cand vor trece ... la final nu vei dori sa mai pleci, vei vedea, sunt convinsa ca o sa iasa supeeerr
) Multi