Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Realitatea Tv transmite in direct de la matern. Giulesti

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
29 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Realitatea Tv transmite in direct de la matern. Giulesti

Mesajde marwana pe 19 Aug 2010, ora 10:24

Nici eu nu reusesc sa vad inregistrarea da va pot spune atat: Angela are dreptate, noi nu am stiut rugaciunea pana la capat. Despre mine pot spune doar atat : RUSINE, dar eu asa am invatat o nici nu stiu de unde sau de la cine, ultimile 2 versuri le am auzit doar la Bianca.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 19 Aug 2010, ora 10:41

Buna Bianca,
Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, ai avut o reactie, de la emotii, de la tel de dinanintea transmisiunii in direct, de la faptul ca esti OM...... din pacate nu putem spune despre multi ca au reactii umane.....
M-am gandit la tine, la voi cele care ati fost acolo, am pus o lumanare la mormantul li ANDREI pentru INGERASII care "se fac vinovati" ca s-au nascut in Romania, intr-un sistem bolnav, care ucide si nu salveaza asa cum este menirea lui.
Cuvintele nu mai pot fi exprimate pentru ca lacrimile pun stapanire pe sufletul si mintea noastra, dar ne rugam pentru INGERASI sa aiba ZBORUL LIN, pentru PARINTI sa gaseasca PUTERE.
Tie iti multumim ca faci ata de mult, desi esti doar un OM.
>:D< :x :(( =(( :* %%- @};- [-o< (*)
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 19 Aug 2010, ora 10:42

OOOO, Bianca... cum poti fi ata de dura cu tine? Au dreptate fetele, acel zambet nu a fost un zambet de fericire, acel zambet cred ca ti-a aparut doar ca sa nu plangi! Mi s-a intamplat de multe ori in ultima perioada!

Noi stim cine este Bianca, stim ce face Bianca, stim ce simte Bianca! I Simti ca noi, dar faci muuuult, mult mai mult decat noi! ^:)^

Ce vor crede altii?!! Ce conteaza? Cei care vor judeca zambetul tau, stim noi ce fel de oameni sunt! [-(

Te iubim, draga noastra Bi !
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 19 Aug 2010, ora 10:44

Draga Bia ai fost minunata >:D< , orce se intampla cu noi trebe sa te gandesti ca asa au vrut ingerasi nostri , trebe sa fii tare si la ce spune lumea sa nu te gandesti , esti mama mamelor de ingeras si pentru noi esti o femeie deosebita si o mama exemplara , iti doresc multa sanatate si numai bine . >:D<
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde alinam pe 19 Aug 2010, ora 10:49

>:D< >:D< >:D<
Zambetul unei mame de inger numai zambetul unui om fericit nu este....
Am fost si eu la Adi la cimitir, pentru ca a fost o zi de 18- 8 luni-, si am aprins pentru sufletelele acelea mici si chinuite lumanari ( cred ca am fost acolo chiar pe la ora 6, 6 si ceva, pentru ca ma duc dupa serviciu).
=((
Alina- mamica Ingerasului Adita
alinam

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 19 Aug 2010, ora 11:30

Da, cred ca zambetul Biancai a fost unul nevinovat in acel moment deoarece eu si alte mamici prezente terminasem rugaciune inainte de ultimele 2 versuri(eu asa am invatat-o de la bunica mea) si a fost reactia de moment a Biancai cand s-a uitat la mine si eu am dat din umeri cand ea ramase singura care a spus ultimele 2 versuri.
Intradevar poate lumea care a vazut nu a inteles la prima vedere acel zambet dar trebuie sa trecem peste acest mic incident pentru ca fiacare dintre noi putem gresi.
Important este ca am fost acolo impreuna .
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 19 Aug 2010, ora 12:30

Si eu cred la fel, Daniela, important este ca am fost acolo, cu sufletele alaturi de parintii de ingeri. Cred ca asta conteaza de fapt, nu ca nu am stiut rugaciunea pana la sfarsit (desi, evident, nu sunt mandra de acest lucru :') ), nu ca uneori poate reactiile de moment nu au fost cele mai potrivite....conteaza ca am fost impreuna sa luptam pentru lucrurile in care credem. Sa luptam pentru o lume mai buna, in care sa nu se mai intample asemenea tragedii. Eu asta am simtit ieri. Am fost atat de mandra de "familia" mea, de tot ce inseamna E.M.M.A. :x ! Si am simtit, ca de atatea alte ori, ca ingerasii nostri nu au plecat degeaba la cer! @};-
Angela-Ema

Sus

Mesajde Bianca pe 23 Aug 2010, ora 16:11

>:D< Va multumesc, dragelor, pentru mesaje >:D< ...Desi continui sa cred ca, indiferent de circumstante, nu aveam voie sa fac o asemenea greseala trebuie sa recunosc faptul ca mesajele voastre m-au ajutat sa depasesc acele momente, in care, efectiv, imi venea sa ma dau cu capul de pereti ~X( !!!!!

Asa cum am spus, dat fiind momentul atat de plin de emotie si de durere, oricat de agitata, oricat de obosita, oricat de tracasata, oricat de suparata eram, trebuia sa detin controlul!.... Am gresit si sper sa nu mi se mai intample vreodata...indiferent de forma..... Sunt mai multe lectii pe care le-am invatat la sfarsitul acelei zile......imi pare insa rau, ca am primit-o asa... :(

Draga Angela :* , ai intuit bine ce a declansat acel zambet involuntar si am apreciat faptul ca ati scris ce s-a intamplat de fapt @};- (eu nu am vrut sa scriu de ce, pentru ca nu conteaza care a fost motivul! Pur si simplu, nu trebuia sa zambesc!!!! Iar de contrariu, nu ma poate convinge nimeni!)
Toate trei, ati avut intr-adevar niste mutrite foarte simpatice, cu o expresie... ...inimitabila, care reda la un loc surprinderea, sentimentul de "ofsaid" dar si un "Aoleu!!!"....greu de trecut cu vederea :p ....(mai ales cu am un simt al umorului foarte accentuat :') ...mostenit din familie.... ) Sincer?...si acum imi vine sa rad, cand imi amintesc ;)) ! ....Si da, e normal....se intampla! Dar mi-e ciuda ca nu am realizat in acel moment ca zambesc!!!!!

Draga Marwana :* , nu spune asa...chiar nu este nicio rusine ca nu ai stiut acel final!....De atatea ori aud rugaciunile spuse diferit! Nu asta conteaza, ci ca e spus din suflet!
Culmea e ca, in tot haosul din mintea mea, m-am gandit ca poate ar fi fost bine, sa facem o mica repetitie....sau mai bine zis, sa recapitulam textul, tocmai pentr a evita vreo incurcatura.....deh, asa imi trebuie daca nu-mi ascult instinctul #-o .....

In fine....nu pot da timpul inapoi.... din pacate....nu-i asa ? :( :-< ...

Va multumesc inca o data pentru mesaje....M-am certat atat de tare si voi ati fost toate, atat de intelegatoare si de bune cu mine.......... >:D<

Va imbratisez pe toate cu recunostinta si cu muuuuuuult drag!
@};- :x >:D<
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde Cornelia pe 23 Aug 2010, ora 18:24

Bianca am remarcat zambetul, dar stiu si contextul in care a fost acel zambet ca am urmarit transmisiunea in direct. Majoritatea nu termina rugaciunea cu ultimele 2 fraze pe care tu ai ramas sa le spui singura. A fost un zambet de stinghereala, parca ai zambit ca iti ceri scuze ca ai spus singura acele fraze. Dar te judeci mult prea aspru. Nu a fost un zambet ironic (ca al ministrului cand i s-a cerut demisia), nu a fost un zambet voios ci a fost un zambet trist izvorat din prea multe emotii.
Cornelia

Sus

Mesajde EDU 1 pe 25 Aug 2010, ora 10:45

TU AI FOST ACOLO,CEI VINOVATI,NU...TU AI INCERCAT SA ALINI SUFERINTA PARINTILOR CARE AU PIERDUT IAR VINOVATII >:P S-AU FELICITAT INTRE EI :o) ... IN OCHII UNORA POATE ESTI "VINOVATA" CA VREI CU ADEVARAT SA AJUTI...PERSONAL IN OCHII MEI ( SI CRED CA AI MULTORA DINTRE NOI ) [-x NU TE FACI VINOVATA DE NIMIC ...AI FOST ACOLO...CEILALTI,NU !!!CINSTE TIE =D> SI MULTUMESC !!! PREZENTA TA ACOLO A REPREZENTAT E M M A, CAMINUL PARINTILOR DE INGERI... SI SA-TI MAI SPUN CEVA : UNDE ESTE DURERE =(( EXISTA SI SPERANTA [-o< ; DUPA MULTE LACRIMI AMARE TREBUIE SA EXISTE SI ZIMBETE...LACRIMA-DURERE, ZIMBET-SPERANTA !!! NU TE INVINOVATI, PENTRU CA TU AI ACTIONAT CORECT,ATITUDINEA TA A FOST NATURALA SI SINCERA, NU FALSA CA A CELOR VINOVATI...TE CUNOASTEM :) (CHIAR MAI MULT DECIT CREZI), TE IUBIM >:D< PENTRU CEEA CE FACI,RESTUL...NU CONTEAZA.SINTEM O "FAMILIE" DEOSEBITA IAR TU ESTI "MAMA" NOASTRA !!! CAPUL SUS !!! =D>
TATIA LUI EDU 1.LUMINA OCHILOR MEI !
EDU 1

Locaţie: cornetu,ilfov
  • YIM
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
29 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro