M-am tot gandit ce fapta buna sa mai facem noi de Pasti, asa pentru sufletelele ingerasilor nostri.
Si fiindca Doamne Doamne sta acolo sus si ii vegheaza , ne-a trimis ca pe tava o poveste....bineteles ca din pacate e o poveste trista.
Intr-o seara prin intermediul Anei ( Suchardine a noastra...ce ne-am face fara ea...) Angi din Timisoara ( mama ingerasului Calin Gabriel) mi-a spus de o familie necajita, de pe langa Medias , din Pelisor .
O familie tanara cu 2 copilasi, cel mare e sanatos , are 7 ani si e la scoala, dar cel mic....o sa va atasez poze, sa ii vedeti ochisorii care...doar ei mai rad
Are aproape 4 anisori si sufera de Neuroblastom abdominal cu metastaze medulare masive (cancer)si...multe altele.
Sunt necajiti , doar tatal lucreaza fiindca mama trebuie sa stea acasa si prin spitale cu cel mic.
Vineri i-am intalnit la Spitalul de pediatrie , sectia neurologie...in fotografii Florian arata bine, dar cand l-am vazut...e mult mai slabut si cu cearcane. Aici la Sibiu ii fac doar analize si ii curata cateterul ... apoi merg la Timisoara.
Acum am vb din nou cu ea, ajunsesera acasa..., cu ochii in lacrimi mi-a spus ca marti o sa plece din nou la Timisoara.
Eu cred ca ar fi bine sa il ajutam un pic pe Florian, ....nu mult , fiecare cat poate, 10 lei, 50 lei ....pic cu pic se strange ceva.
La sectiunea Generale este un topic PUTEREA EXEMPLULUI, acolo o sa ne trecem fiecare DUPA CE FACEM O DONATIE numele nostru sau nickname-ul si numele ingerasului nostru. Sa nu credeti ca ne laudam ...asa gandeam si eu la inceput dar Bianca si Ana , rabdatoare cum ati vazut-o , a stat si mi-a explicat ca nu e lauda, sa scriem ca sa vada si alti si sa faca ca si noi.
contul lor este - FULGA RAMONA COSMINA RO07BRDE360SV81161443600 - BRDE Bank Timisoara
Si-a deschis contul la Timisoara ca sa ii fie mai usor cand e cu copilul in spital acolo, sa nu trebuiasca sa isi tot sune sotul sa ii trimita bani
Nu ma laud, dar eu am donat primii 50 de lei pentru Florian...am facut-o in amintirea fetei mele frumoase si intelepte Paula si a gemenilor jucausi Stefan si Ana
Steluta

, Cristi
, Tita
, nu am uitat sa mai depun si eu niste banuti si mult, mult, mult suflet.
cu siguranta o sa facem si noi tot ce putem sa ajutam aceasta familie greu incercata si mai ales sa incercam sa aducem zambetul pe chipul acestui pui de om...
Doamne, da-i sanatate si putere!
, Dana B ( micuta mea colega)
.

...pana la urma cu un zambet strangaresc mi-a zis ca mi-i da...