Ce-ar fi, ca intr-o buna zi, sa ne imbracam toti in tricourile E.M.M.A., sa mergem intr-un spatiu public (respectiv la Universitate sau Unirii)si sa formam o inima mare tinandu-ne de maini, manifestandu-se astfel solidaritatea cu toti parintii de inger si atragand totodata atentia asupra ignorarii suferintei acestor persoane? Apoi sa impartim materiale promotionale E.M.M.A. tuturor celor de pe strada!
Pana la urma, s-ar putea sa se implineasca gandul Biancai cum ca o sa faca cunoscute Obiectivele E.M.M.A. de pe un soclu din Piata Universitatii, cam ca la Revolutie.
As vrea sa-mi spuneti doar cum vi se pare ideea si eventual sa veniti cu completari sau sugestii!
Iar dupa ce facem INIMA E.M.M.A. intr-un spatiu public, sa mergem intr-un mars al tacerii in memoria copiilor vostri cu lumanari in maini. E doar o idee... Nu stiu cum vi se pare... Cred ca daca am avea presa alaturi de noi, am capata multa vizibilitate cu o astfel de actiune.

P.S. In viziunea mea, marsul tacerii simbolizeaza faptul ca a venit vremea ca durerea voastra sa fie recunoscuta in mod public, sa nu mai suferiti in tacere!

: am putea face niste autocolante de pus pe luneta masinii de genul:"baby-on-board", cu sigla:"EMMA"-ca si insignele. Daca am gasi o firma care sa le faca, iar la costul ei sa adaugam procentul de donatie pentru EMMA. Am putea face cadouri tuturor cunoscutilor sa le puna in masinile lor.
Si uite asa ar afla si proprietarii masinilor, si cei din trafic de ORGANIZATIA EMMA.
si este trist. Dar in grup asta nu se prea intampla.