simona bas scrie:Doar impreuna vom schimba lumea!!!!!
Asa este, ajutand EMMA sa poata ajuta alte mamici sa nu devina mamici de ingerasi
Poate voi parea prea insistenta, poate asa cum spune si Angela nu ar mai trebui sa ridicam acest subiect pentru ca....nu am vazut un raspuns, apoi ma gandesc ca ....poate mamicile pun un banut in contul EMMA dar nu vor sa scrie si daca faceti asta dragele mele
este corect, scriind ca a ti facut asta incurajam pe altii, prindem si noi putere si SPERANTA.Si c
hiar de voi parea rea ma gandeam ca ....daca faci cumparaturi si obisnuiesti sa nu mai iei monezile care ti se dau rest...le pastrezi undeva si la 1 luna este imposibil sa nu ai macar 1 leu strans, daca fumezi....in fiecare zi fumezi cu o tigara mai putin si in 20 de zile ai suma unui pachet de tigari stransa....si sunt multe exemple.Multe dintre noi am spus, am intrebat cu ce putem ajuta EMMA, iata o solutie. Fara fonduri nu putem face prea multe, si.....sa nu va ganditi ca...ei pai 1,5, 10 lei cu ce poate ajuta, e bine ajuta mult, stiti voi.....strop cu strop, pic cu pic se facea MAREA, fiecare strop conteaza.
Acum as vrea sa mi cer scuze daca am fost prea insistenta, daca sunt stresanta , daca va sufoc cu acest subiect,
asta a fost intentia mea.Va
pe toti si toate si va doresc un sfars
it de saptamana minunat

sorry, ti poop dulce Simo.
!!!!! Acum vad ceea ce speram
! Tocmai cand renuntasem, cand credeam ca am vorbit in zadar! Cand ma gandeam ca poate m-am inselat, ca poate nu suntem asa uniti cum credeam, cum vedeam eu ''familia'' noastra! Aceasta este E.M.M.A. pe care o stiam! 
sa creasca listutaaaaaaaa!!!!!
....vedeti ce mare s-a facut?
, multumesc tuturor celor care faceti parte din aceasta ''familie'' speciala