S-a nascut pe 11.06.1997,dupa 17 ore de cosmar ...un travaliu agonizant ..Era moarta de un albastru inchis,cand a scos-o medicul care m-a urmarit timp de 7 luni ,luna de luna...El plecand acasa dupa primele ore de travaliu spunandu-i asistentei sa-l cheme de acsa cand nasc...
Toate actele au fost masluite la ora aceea si nu am mai putut face nici macar o reclamatie...
In anul 1999,in iunie dupa ziua ei de nastere am operat-o punandu-i-se un dren cu valva de inalta presiune..
Au fost toate bune si frumoase pana in 2006 cand a suferi o complicatie de pe urma careia am crezut ca o voi pierde dfinitiv..
Scriu toate astea si am sa va povestesc viata unei printese razboinice cum imi place mie sa-i spun ,ca un omagiu adus fetitei mele ,care are un suflet extraordinar de mare ,luptator si iubitor!!
am sa mai revin cu amanunte!!
pentru tine scumpa mea,pentru faptul ca m-ai invatat sa lupt ,sa tin cu dintii de parerea mea cand am dreptate,sa nu-mi fie frica si mai ales ca mi l-ai readus pe Dumnezeu in viata mea...O adanca plecaciune si o mare ,imensa iubire..Mama..

Cum ,da avea toate simptomele ,dar dupa investigatii nu i s-a gasit ,decat o mare iritare intestinala.Un medic internist mi-a spus "D-na lichidul cefalorahidian care i se scurge din cap,in cavitate ,in cantitate mare asta face ,pentru ca el e un pic acid,si irita intestinele si da in peritonita!!Hai cu antibiotice ,cu tratament ,dupa trei sptamani de du-te vino la spital si acasa ...in sfarsit s-a ameliorat.In acest timp l-am intrebat pe medic nu cumva e devina valva cera nu e cea care trebuie?NUUU,mi-a raspuns,a fost presiunea mai mare la inceput ca nu a curs fiind smulsa in acele zile dar acum e bine nu?M-am oferit daca nu are spitalul valva de inalta presiune sa o cumpar eu!!NUUU d-na nu e nevoie stati linistita!! 

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
Perfuzia s-a terminat si Fetita mea a adormit!!Dar a avut o noapte agitat o intrebam daca o doare capul si numai gemea incetisor...Dimineata s-a trezit brusc in fundulet ,si mi-a spus"Mama ,mi-e rau,tare!!"Si in cateva secunde s-a schimbat si a cazut inapoi pe perna si a inceput sa faca convulsii!!!
!!Deci un NU hotarat,I-am spus ca daca nu e cale de intoarcere ,singurul lucru de care sunt vinovata este ca sunt mama,si daca asta este o vina atunci mi-o asum!!
Dar incet ,incet s-a convins,mi s-a spus ca va urma aceeasi procedura ca la BAgdasar ,deci nu are cum face altfel ,am raspuns ca oirce decizie ia eu nu pot sa i-o contest ,nu ma pricep,am fost ascultatoare,binevoitoare desii venisem dintr-un iad de spital!!
si aveam pierderi de calciu... mereu mi se intampla asa cand sunt foarte incarcata emotional, de aceea evit sa ma implic prea mult in povestile de aici, fiindca ma ating foarte, foarte tare si sufar... Nu vreau sa sune ca o scuze, e doar o explicatie pentru lipsa mea uneori din viata voastra...
si iubit de toti.