la cer si multe 

, ar incercati voi ca aceasta stea, ce inca va apartine, sa straluceasca si mai tare pe cer ori de cate ori apare....
din suflet. Sincer nu am nici un cuvant acum care ar putea sa ti aline putin sufletul indurerat dar
o trimit din suflet alaturi de ganduri bune

....durerea care razbeste dincolo de cuvintele asternute de tine este atat de mare incat....o simt la propriu...direct in inima....si este cumplit
....si imi pare rau...nespus de rau....si as vrea sa pot spune sau face ceva, care sa iti aline un pic acea durerea sfasietoare......
.....

Eu personal te respect foarte mult si incerc sa tin cont de toate sfaturile si vorbele tale pline de intelegere, dar cum am mai spus este tot mai greu.Voi face tot ce-mi sta in putere sa am grija de familia mea.Doamne ajuta pe toti parinti de ingerasi. 
calda si din suflet,si daca pot si imi permiti ti-as da un sfat prietenesc intra cat poti de des pe acest forum si vorbeste cu ingerasa ta ,plangi daca simti nevoia,si descarca-ti sufletul pentru ca aici esti intr-o mare familie de parinti de ingerasi care te inteleg si te respecta,aici nimeni nu te judeca ,nimeni nu te critica toti vom incerca sa te ajutam si suntem langa voi.
), ai un baietel minunat si o ingerasa minunata.
si mult curaj in aceasta viata grea,..