Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Boli rare ale fatului/copilului. Tratamente. Solutii

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1

Re: Boli rare ale fatului/copilului. Tratamente. Solutii

Mesajde cristina pe 6 Aug 2008, ora 18:40

Ma rog cu toata fiinta mea ca Mara a ta sa aibe aceea intoleranta la gluten doar temporar,sa nu fie nevoie sa tineti regim toata viata! Ma bucur atat de tare ptr tine ca ai o micuta comoara care iti face viata frumoasa si care te ajuta sa uiti macar putin de necazurile vietii >:D< Multa sanatate micutei tale iar tie muulte :* :* >:D< @};-
Cristina-mamica Ingerasului Eric Stefan,si a unui printisor aici pe pamant Lukas Matei.
cristina

Locaţie: petrosani
  • YIM
Sus

Mesajde aditza_tl pe 6 Aug 2008, ora 20:38

Codruta draga,ma rog la DD ,pt Maruta ta,sa fie temporara problema ei de sanatate,sa creasca mare si frumoasa,sa va bucure cu nazdravaniile ei.Sunt sigura ca George,de acolo de sus o vegheaza si are grija ca totul sa iasa cat mai bine.Muuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate Marutei, :* >:D< :x .Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde nicoleta pe 13 Aug 2008, ora 17:59

Buna, dragii mei.
Ficatul, acest organ cu functii atat de complexe, poate crea oricand surprize.
Din pacate, el este foarte afectat si cand supararile sau oboseala cuprind organismul, si cand substantele puternice intra in corpul nostru, fie prin medicatie fie prin chimicalele din alimentatie. In ultimul timp foarte multe persoane, chiar si bebelusi, au avut probleme foarte grave la ficat, atat de grave incat boala a avansat asa de urgent incat de la primele dureri sau stari de rau au mai trait extrem de putin.
Pacat ca in medicina romaneasca lipsesc aparatele care sa descopere urgent ce trebuie, ca medicii sa poata tina in viata fiecare suflet.
Va doresc sanatate maxima si va pupacesc dulce, pe toti.
Pa-voi.
nicoleta

Sus

Mesajde radeny pe 18 Sep 2008, ora 21:58

Buna Codruta,am citit despre "boala" fetitei tale si imi pare tare rau...vreau sa iti spun ca si fetita prietenei mele ,sufera de aceeasi boala.A fost diagnosticata la 18 luni iar acum are 8 ani.
Inca tine regim dar altfel se simte perfect,arata foarte bine,mananca foarte bine,invata foarte bine, etc....Deci eu zic sa nu te ingrijorezi pe viitor,totul e sa o obijnuiesti de cand incepe sa priceapa ca nu are voie sa manance decat ce ii dai tu si nu o sa fie nici o problema
.Alexandra {pt ca asa o cheama pe fetita} a priceput cum stau lucrurile si s-a obijnuit...nu mananca nimic pana nu o intreaba pe mama ei daca are voie.
Daca vrei sa sti ceva anume mai scrie aici si eu iti mai dau detalii{suntem foarte apropiate}despre ce mananca,la ce doctor a fost,etc...
Ce a aflat mai recent este ca s-ar putea sa nu se vindece niciodata....Sper ca nu te-am intistrat Te >:D< >:D< >:D< si sper sa mai vorbim.
radeny

Locaţie: alba-iulia
Sus

Mesajde radeny pe 22 Sep 2008, ora 22:12

Buna Codruta, imi pare tare rau sa aud ca analizele nu au iesit tocmai bune....,imi amintesc de prietena mea care tot la 6 luni mergea la medic cu speranta ca o sa iasa mai bine analizele si erau la fel....atata timp cat tine regim strict analizele sunt bune.
Cat despre mancare s-a adaptat si fetita si mamica...de ex ii face paine din faina de orez, duce orez la moara ,il macina si la orice mancare unde e necesara faina foloseste faina de orez.Pana si torturi,prajituri le face cu faina de orez si sunt foarte gustoase {si la zile de nastere a prietenilor pregatim mancare cu "faina de-a lui Ale"...}
Incearca sa le obijnuiesti pe ficare dintre fetitele tale cu regimul Marei or sa creasca asa si nu o sa li se para nimic suspect cand vor mai creste si or sa manance diferit.
Ma gandesc ca nici pe cea mare nu o sa o poti opri de la anumite alimente din cauza bolii celei mici....e greu oricum...
I ti doresc multa ,multa rabdare si gandeste-te ca sunt boli mult mai grave ,cu intoleranta poti trai toata viata fara sa ai de suferit daca esti educat sa mananci dupa regim.
Te >:D< >:D< >:D< si fi optimista...
radeny

Sus

Mesajde nicoleta pe 23 Sep 2008, ora 08:18

Buna, Codruta draga!
Ohhh, scumpa mea, mi se rupe sufletul, ca ai inca probleme... ca greul poate abia acum incepe, cu hrana asta speciala, nu iti va fi usor.
Dar, sa fi puternica scumpa mea, si sa te montezi cu toate fortele si rabdarea ca sa puteti fi veseli si sa traiti frumos, ca sa le poti realiza pe toate. Stiu ca sunt multe sarcini pentru tine, si...multa atentie, inceputul e greu, dar iti vei intra in mana. Cunosc si aici o familie care are problema asta cu doi din cei trei copii, si inceputul, pana s-a obisnuit familia, a fost greu, insa cu multa atentie si concentrare au invat lectia si acum li se pare totul normal. E ca si cum unii mananca carne iar altii nu, asta e viata. Nu pentru oricine e bine ce este pentru mine, asa zice indianul. Si asa este...imi amintesc cum imi exemplifica bunica, invatandu-ma sa nu judec pe nimeni, ca bunicii mierea ii placea dar ii facea rau la fiere, iar la altii cat bine le face mirea...
Sper din suflet, sa te inveti repede cu problema aceasta si sa fiti bine cu totii.Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, ...Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde Angela pe 23 Sep 2008, ora 17:57

Draga Codruta,
iti doresc muuuuuuuuuulta sanatate si clipe frumoase alturi de cei dragi. Stiu ca iti e greu. O mama doreste tot ce e mai bine pentru copilasii ei...si e normal sa te doara ca nu poti sa iei asupra ta greul ei. Dar ...uite cate necazuri sunt in jurul nostru,,,pentru fiecare viata aduce si bune si rele...e un echilibru ciudat...dar...o sa fie bine! Fetita ta este ca si mami ei o luptatoare. Si va fi bine! Sunt sigura de asta!
Primeste inca o data toate gandurile mele bune! >:D<
Imi pare rau ca nu voi putea veni la intalnirea de la Bucuresti...nu-mi pot lasa cei 30 de pitici de clasa I...dar voi fi sufleteste cu voi.
Pupici de la Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 23 Sep 2008, ora 18:39

Buna Codruta.
Ma induiosez cand aud ca ai probleme cu Mara.Eu sper din toata inima ca aceasta perioada sa treaca cat mai repede pentru voi si sunt sigura ca veti trece cu bine dac respectati regimul.Intradevar tie iti este foarte greu dar mergi cu speranta ca totul va fi bine.O prietena a avut aceeasi problema cu fetita ei si a tinut regim strict , s-a chinuit mult si acum are o fata mare de 10 ani care arata ca o domnisoara de 16(foarte bine dezvoltata, rumena in orajori )si mananca orice acum.
Eu iti doresc multa rabdare, putere si multa fericire alaturi de familia ta.
Cu drag te imbratiseaza
Daniela G. >:D<
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 24 Sep 2008, ora 10:10

Bună Codruţa,
Sunt convinsă că veţi răzbate, deşi este greu, dar tu eşti o luptătoare şi sunt convinsă că şi Mara este la fel.
Te sărut şi te îmbrăţişez.
Mihaela, mămica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde radeny pe 24 Sep 2008, ora 21:36

Buna Codruta te rog cand ai timp scrie mai multe aici despre aparatul de facut paine fara gluten.De unde il cumperi?Ce faina folosesti?Si cam ce pret are?
Prietena mea o sa-ti fie recunoscatoare, ea face paine in tavite de chec cu faina de orez .
Iti multumesc anticipat, te >:D< >:D< >:D< si va doresc sanatate multa.
radeny

Sus

Mesajde radeny pe 25 Sep 2008, ora 22:37

Iti multumesc din suflet, am citit ce scrie pe acele adrese dar nu prea inteleg ce fel de faina se foloseste, am intrat si pe forumul celiacilor si am inteles ca doar daca cumperi faina anume poti face painea? sau am inteles gresit?
Am vazut ca tu esti mai informata decat noi, la Alba -Iulia nu se gaseste faina fara gluten si aproape nici un produs anume
Sunt incepatoare in ale internetului si nu am atatea informatii, te mai rog daca nu cer prea mult sa imi scri cum pot sa ii trimit linkurile care mi le-ai trimis si prietenei mele{nu prea ma pricep} sper ca nu sunt prea indrazneata.
Iti multumesc inca o data si te >:D< >:D< >:D< sanatate multa iti doresc tie si fam tale
radeny

Sus

Mesajde radeny pe 20 Oct 2008, ora 22:58

Mersi mult Codruta am citit mes si i l-am trimis si prietenei mele sigur o sa fie incintata doar ca la noi nu se prea gasesc o sa le procure cumva de la Bucuresti
Mersi inca o data si va doresc multa sanatate.
radeny

Sus

Mesajde marialivia1 pe 23 Oct 2008, ora 19:48

Codruta,draga mea,imi pare rau ca micuta Mara are aceasta problema, dar tu esti o luptatoare, sotul tau ,la fel, desigur si printesa voastra seamana cu voi,deci..ea va lupta desigur cu viata, va ramane sanatoasa ,va fi si mai sanatoasa si voi, impreuna cu ea si cu Alexandra veti fi foarte fericiti.
Sper din toata inima ca intreaga ta familie va avea parte de linistea binemeritata si ca supararile va vor ocoli . Esti o femeie minunata si iti multumesc ca esti aici, pentru NOI.
Te sarut si imbratisez cu drag si sper sa te revad intr-o zi, cu zambet si lumina pe chipul tau dulce si frumos.

MARIA
marialivia1

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ELLA pe 28 Oct 2008, ora 15:41

Vreau in primul rand sa fie bebe diagnosticat corect apoi si eu,pt ca oricat de greu este intr un asemenea regim alimentar voi face tot posibilul sa l tinem cat mai bine,decat sa ajunga sa sufere si el de atatea diagnostice cronice ca mine sa tina tratamente toata viata si totusi sa nu se simta bine.Multumesc pt ca ai vb cu mine si de sfaturile date...va >:D< si :* pe toate...mama Ella,bebe Raul si ingerasul Paul O:-)
Coincidentele sunt semne de la Dzeu si de la ingerasii nostrii!
ELLA

Locaţie: Timisoara
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro