Voi, acum mai mult ca oricand, aveti nevoie de protectie, pentru ca atat de aproape de inimile voastre, bat inimi sfinte si pure de bebelusi.
Astazi rugati-va si voi impreuna cu noi, la Sfanta Maria, pentru ca Ea, Mama Buna si Iubitoare sa va ajute sa treceti cu bine si peste aceasta incercare din viata voastra.
E foarte puternica rugaciunea in grup, e puternic gandul langa ganduri, asadar azi, sa incercam sa ne gandim la aducerea pe lume a bebelusilor, impreuna, cu mic si mare, cu femei si barbati, ...toti sa trimitem ganduri de bine si frumos spre voi, mamici dragi.
Va imbratisez si va doresc sanatate maxima.
Pupici pupaciosi si multe-multe

SI
PT TINE.
doua romance care nu se cunosc, intr-o tara straina si avand destul de multe in comun...si intram in vorba si o intreb in ce luna este si imi raspunde ca in luna a8-a si ca va avea gemeni, fata si baia ( asa ii iesise la ecografie )...si intreb ca o continuare inainte de despartire cum se vor numi bebelusii....( am uitat sa precizez, eu nu ma prezentasem, ea nu stia ca ma numesc Bianca )...si imi raspunde cu atat de multa stralucire in ochi : "pe baietel il voi numi Luca si pe fetita Bianca"
eram socata de coincidenta, eu ma numesc Bianca...ea se numeste Anca, pe baietelul meu il cheama Luca si pe al, care urma sa se nasca tot Luca.....si in acea clipa am simtit ca a fost un mesaj trimis de la micutul meu, si am ridicat privirea catre Ceruri si i-am spus "multumesc"..cuvant care mi se citea pe buze....