Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

dereglarile organismului dupa o nastere(avort)

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1

dereglarile organismului dupa o nastere(avort)

Mesajde onutza pe 12 Apr 2010, ora 18:53

Am nevoie urgent de un sfat :(( ,dc mai e cineva care a trecut prin ce trec eu astept raspunsuri.Eu abia astept sa raman si eu insarcinata cat de curand,dar mosafirul nepoftit nu si-a facut inca aparitia si sunt cam ingrijorata.Am nascut bebele la 22 saptamani pe 17 feb si d-nl doctor mi-a spus ca max in 30 de zile tb sa imi vina menstra,dar ea nu a aparut,nu mi-am facut probleme mari pt nu ma simteam rau,nu ma durea nimic .Dar totusi aveam impresia ca ceva nu este in regula si am fost chiar de florii la un alt medic pt un control de rutina asa ca sa mai vad si alta parere si mi-a spus ca sunt ok,ca mestra tb sa apara...sa mai astept un pic,dar degeaba.Mi-am sunat medicul sa-l anunt ca au trecut cele 30 de zile si menstra nu a parut si mia- dat sa iau 7 zile duphaston 3 pe zi si dc cumva imi vine sa le intrerup ,dar tot nimik .Vreau sa mai mentionez ca pe 3 aprilie mi-a venit un pic ,doar o zi o scugere ca la prima zi de mestruatie,un sange mai inchis la culoare doar in ziua aceea ,atat.Dupa care acelasi lucru se intampla si azi pe 12 aprilie,sper sa ma tina mai mult,ca un ciclu normal.Mie imi venea la 28 zile si ma tinea cam 5 zile,nu am avut menstra niciodata dereglata.Maine vreau sa ma duc la inca un control sa vad ce se imtampla pt ca vreau cat de curand un bebe,sper sa nu fie nimic grav .
Dc a mai trecut vreo mamica prin acelasi lucru ca si mine va rog sa da-ti un sfat,la cat timp a venit menstra ,imi este teama ca a intarziat atat :( .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Re: dereglarile organismului dupa o nastere(avort)

Mesajde gwendolen pe 12 Apr 2010, ora 19:15

Buna Onutza, ma tot pragatesc de ceva timp sa ti scriu dar n am apucat.Vroiam sa ti multumesc pentru mesajele postate pe hi5.
In legatura problema ridicata de tine,eu stiam ,ce mi a spus dr meu, ca in 4-6 sapt revine prima menstra.Eu in februarie 2009 am avut un chiuretaj terapeutic,si la 5 sapt mi a aparut prima menstra,si era foarte diferita de cele normale, semanau cu lochiile, si a durat 3-4 zile.Urmatoarele luni la fel, au fost menstrele, si veneau la 26 de zile. in loc de 28.La 3 luni am ramas insarcinata asa cu ciclu ala ciudat.
Dar daca ti a dat termen de asteptat, 3 luni, te rog respecta le, ca eu n am ascultat si mi am prelungit singura asteptarea prin complicatiile aparute,deoarece nu mi era pregatit organismul pentru o noua sarcina.
O sa fie bine, trebuie sa ai credinta, stiu ca asteptare ne omoara...
te pup
Gwendolen, mamica ingerasului DAVID, si a doua minuni de fetite DENISA si bebe RAISA!

https://picasaweb.google.com/gwendolen8 ... vLlezB5QE#
gwendolen

Locaţie: tg mures
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 12 Apr 2010, ora 22:44

Draga mea Oana >:D<
Mi-aduc aminte ce mi s-a intamplat mie. L-am nascut pe Patrick, am alaptat foarte putin in cele 8 zile ale lui de viata.....in Scotia, in timp ce mergeam la terapiile de grup, ajungeam la spital cu o ora mai devreme sa alaptez doi baietei ( eu decisesem sa fac acest lucru, aveam lactatie, laptele era bun )....imi facusem toate analizele sa vad daca sunt purtatoare de vreun virus, au iesit negativ, si am decis sa alaptez ( pentru ca mamicile lor nu aveam lapte )....cum toate bine stim ca in timp ce alaptam, nu aveam menstruatie.
Mi-am intrebat medicul din UK cand ar trebui sa ma pregatesc...cand se va intoarce menstra...si mi-a explicat exact ce si cum sa intampla cu organismul femeii dupa nastere. Nu stiam cum sa traduc exact in romana, insa am gasit un raspuns al unui medic roman si ti l-am atasat aici.
"Momentul reluarii functiei menstruale dupa nastere este foarte variabil, fiind corelat mai ales cu lactatia. La femeile care alapteaza, ciclitatea menstruala se poate instala dupa mai multe luni din momentul nasterii, in timp ce la cele care nu alapteaza, aceasta apare mult mai rapid.", insa dupa unele studii menstruatia se instaleaz dupa aproape 8 luni, dar nu se poate spune cu exactitate.
Dupa o luna si un pic am decis sa nu mai alaptez, simteam ca imi fac mult rau tinand la piept un copil care nu e al meu ( posibil sa fi intervenit si invidia fata de alte mamici fericite, caci mintea ne joaca feste in astfel de cazuri ), mi s-au dat pastile si ceaiuri pentru a opri lactatia si la aproape 4 luni de zile, am intrat in normal, cu menstruatie.
Insa nu iti face griji, totul e in regula, mai ales daca asculti si sfaturile medicului, cred sincer ca depinde de fiecare organism in parte, cum se reface, de ritmul de viata pe care il avem, de tot stresul si durerea ce au pus stapanire pe noi.
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde onutza pe 13 Apr 2010, ora 16:25

Va multumesc din suflet dragele mele Gwen si Bia pt raspunsurile date,m-au ajutat ff mult,sunt mai linistita,mai ales ca am fost iar la medic si mi-a spus ca sunt ok dar mai tb sa astept vreo 2 saptamani pana sa vina menstra iar apoi ma pot apuca de bebe,va multumesc inca o data >:D< :x :* .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Bianca_C pe 13 Apr 2010, ora 18:50

Doamne ajuta !!!! [-o<
Sa fie totul bine, astept vesti de la tine, insa nu te ingrijora, caci si starea asta de stres continuu nu ajuta la nimic.
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde gabi27 pe 5 Aug 2011, ora 12:20

Vreau si eu sa va spun ca dupa exact 4 saptamani de la operatia de cezariana facuta la 30 de saptamani din cauza unei dezlipiri de placenta normal inserate in urma careia a venit pe lume un baietel botezat Adrian Petru - dar care Doamne Doamne a hotarat ca trebuie dupa doar 6 zile sa il ia cu El.............mi-a venit menstruatia.

M-am speriat pentru ca inainte de cezariana aveam episoade cu hemoragii masive pentru care dr nu gaseau explicatii si va dati sama cand am vazut DIN NOU sange m-am panicat.

Dar dr care m-a operat m-a linistit ca e menstruatia, deci acum sunt putin mai linistita.

Curaj, dragi mamici, va veni soarele si pe strada noastra, sunt convinsa de asta.

Ingerasii nostri au avut suflet curat si nepatat, iar Dzeu ia doar oamenii curati!
gabi27

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 7 Aug 2011, ora 15:57

Dereglarile organismului se instaureaza dupa ce ramai gravida asa ca toate femeile ar care doresc sa devina mame ar trebui sa stie ca timp de 9 luni nu prea mai sunt stapane abolute pe corpul lor !

Miracolul care creste la ele in burtica are totusi mici sau uneori mari neplaceri dereglari hormonale !!

In organismul unei femei gravide fiind atunci in exces tot felul de hormoni si modificari fizice !!

in cazul unui avort ...insa lucrurile sunt mai putin ..in schimbare pentru ca fatul nu a avut timp prea mult sa stea in uter ...una dintre schimbariel survenite in cazul unui avort ar fi vreo complicatie din care sa reieasa sterilitatea de durata mica sau pentru toata viata !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 7 Aug 2011, ora 15:59

Nu scriu din carti , Am trecut prin trei nasteri si prin tot atatea avorturi !!

Diferenta este mare dintre ele !!

Oricum dereglarile hormonale , pentru mine sunt cam pentru totdeauna mai ales daca sarcina , cum a fost la mine , a fost la o varsta destul de avansata !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro