,dc mai e cineva care a trecut prin ce trec eu astept raspunsuri.Eu abia astept sa raman si eu insarcinata cat de curand,dar mosafirul nepoftit nu si-a facut inca aparitia si sunt cam ingrijorata.Am nascut bebele la 22 saptamani pe 17 feb si d-nl doctor mi-a spus ca max in 30 de zile tb sa imi vina menstra,dar ea nu a aparut,nu mi-am facut probleme mari pt nu ma simteam rau,nu ma durea nimic .Dar totusi aveam impresia ca ceva nu este in regula si am fost chiar de florii la un alt medic pt un control de rutina asa ca sa mai vad si alta parere si mi-a spus ca sunt ok,ca mestra tb sa apara...sa mai astept un pic,dar degeaba.Mi-am sunat medicul sa-l anunt ca au trecut cele 30 de zile si menstra nu a parut si mia- dat sa iau 7 zile duphaston 3 pe zi si dc cumva imi vine sa le intrerup ,dar tot nimik .Vreau sa mai mentionez ca pe 3 aprilie mi-a venit un pic ,doar o zi o scugere ca la prima zi de mestruatie,un sange mai inchis la culoare doar in ziua aceea ,atat.Dupa care acelasi lucru se intampla si azi pe 12 aprilie,sper sa ma tina mai mult,ca un ciclu normal.Mie imi venea la 28 zile si ma tinea cam 5 zile,nu am avut menstra niciodata dereglata.Maine vreau sa ma duc la inca un control sa vad ce se imtampla pt ca vreau cat de curand un bebe,sper sa nu fie nimic grav .Dc a mai trecut vreo mamica prin acelasi lucru ca si mine va rog sa da-ti un sfat,la cat timp a venit menstra ,imi este teama ca a intarziat atat
.