Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

vreau un pozitiv .....cat mai curand....

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
231 mesaje • Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13

vreau un pozitiv .....cat mai curand....

Mesajde marinela almeida pe 26 Mar 2010, ora 01:44

;;) buna sunt Marinela in urma cu un an am pierdut un ingeras .....fabio .....in luna februarie am decis ca vreau sa am un bebe asa ca ne-am pus la lucru ,in martie domnul red a intarziat doua zile asa ca am facut un test si......rezultatul negativ.....ce dezamagire ,tristete.....sper ca in aprilie domnul red sa nu apara sau mai bine zis sa mearga in concediu vreo noua luni de zile .........daca mai sunt pe aici viitoare mamici sau "munncitoare" ca si mine scrieti aici experienta voastra .....daca stiti vreun truc de a ramane mai repede insarcinata puteti impartasii ............sa vedem cate teste pozitive o sa avem in aprilie ......eu sper sa am un pozitiv......va pupacesc lipicios........ >:D<
Ultima oară modificat de marinela almeida pe 4 Ian 2011, ora 23:58, modificat de 4 ori în total.
marinela pt
marinela almeida

Locaţie: portugalia
Sus

Re: vreau un pozitiv in aprilie ....mai este cineva care vrea?

Mesajde onutza pe 26 Mar 2010, ora 13:12

Buna Marinela,si eu imi doresc ca si tine un bebe dupa ce l-am pierdut pe scumpul meu Georgian in feb pe 17.Dr mi-a spus ca dupa 2 menstre ma pot pune pe treaba,ad in aprilie dupa socotelile mele.Dar din pacate la mine nici pana in ziua aceata menstra nu a aparut,am aproape 6 saptamani de cand l-am pierdut pe puiul meu,asa ca astep.poate o sa apara.De abia astept sa vine noul bebe,numai la asta stau cu gandul.Multa bafta iti doresc si un bebe sanatos cand o sa vina,o sarcina usoara fara probleme.astept vesti cand o sa se intample minunea.
Te :* .Cu drag ,Oana.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Bianca_C pe 26 Mar 2010, ora 15:23

Marinela >:D< , sper din suflet ca dorinta sa ti se implineasca....in aprilie, sa fie ;)
Mi-ar placea sa ma pot include in aceasta lista, insa din pacate, nu-mi am locul aici, nu acum, sper si imi doresc un bebe, insa pentru mine nu e atat de simplu.
Poate imi raman ani lungi de tratamente si inseminari, sau poate nu.
Atunci cand va crede Dumnezeu ca sunt pregatita sa raman insarcinata, mi-e dor de acea stare, mi-e dor sa stiu ca in mine creste un suflet, care e al meu, mi-e dor sa ma gandesc la ziua nasterii, la perioada de dupa cu pampers, laptic, patut, hainute....cu de toate ce implica...mi-e dor sa stiu ca intr-o buna zi, voi fi pentru a doua oara mamica.
Insa ma voi ruga, pentru voi, cele care puteti avea copilasi pe cale naturala.....sa fie sanatosi si sa va implineasca ca femei.
Cu drag si Doamne Ajuta!!!! [-o<
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde monicamuresan pe 26 Mar 2010, ora 15:36

>:D< Te pup Marinela si ma inscriu pe aceasta lista. Cum trece postul, imi doresc din suflet sa pot sa incep sa ma uit pe calendar si sa ma gandesc cu emotie ca poate va iesi testul pozitiv ;)
Ma [-o< la bunul Dumnezeu si la Ingerasii nostri sa ne ajute sa devenim mamici si cu copii aici pe pamant, sa-i avem langa noi, sa ne putem bucura de ei, sa fie sanatosi, voiosi, voinici :x .
Doamne ajuta!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde adina pe 27 Mar 2010, ora 08:14

Ciao draga Marinela , acum incerc si eu sa raman isarcinata la 6 luni de la pierderea puiului meu iubit Marius , sper ca saptamana viitoare sa va dau un raspuns pozitivvvv .
Draga mea in aceste momente cand vrei sa ramai insarcinata trebe sa fii cat de cat relaxata si nu tot cu gandul acolo , data viitoare cand mai scriu iti mai zic un truc. ;) , sper din suflet sa ramai catde curand.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde marwana pe 27 Mar 2010, ora 10:18

Ai dreptate Adina, eu asa hotarata eram ca nu mai vreau sa am copii ca nimeni nu mi oferea garantia ca va fi bine, si nu mi faceam griji de loc, intamplarea face ca am ramas insarcinata chiar la 2 luni de la pierderea Tashei.

Fetelor, nu stati cu ochii pe calendar si cu testul in mana, relaxati va cat mai mult.

Onuta draguta de tine, mai asteapta un pic, musafirul nepoftit va ajunge si la tine, cred ca in cateva zile dc deja ai 6 saptamani. Nu ti pierde speranta. Totul va fi bine.

Eu va doresc succes, cat mai multe burtici printre noi. Asta e semnul SPERANTEI si ma bucur ca el exista.
Va >:D< pe toate
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde simona bas pe 27 Mar 2010, ora 21:11

...............da sie u mi-as dori cat mai repede...dar tot asteptr de 2 ani...sincer nu mai am speranta..si nu inteleg de ce Dumnezeu m-a pedepsit atat de tare....rau nu am facut la nimeni...!Dar cu voia SA nu te poti pune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iarta-ma Domane dar ...nu inteleg de ce m-ai pedepsit si mi l-ai luat pe Stelian!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 27 Mar 2010, ora 22:55

Dragele mele >:D< imi doresc din tot sufletul ca in luna urmatoare sa apara cat mai multe gravidute.
Nu va pierdeti Speranta si Cedinta! Fiti cat mai relaxate!
Eu am ramas insarcinata la 6 luni de la pierderea iubitei mele, ROMINA IOANA.Si eu la fel ca multe dintre voi am fost nerabdatoare sa raman insarcinata si eram tare incordata.......mi-am zis ca este inutil sa-mi fac probleme, oricum Dumnezeu este cel care hotaraste cand si.......minunea a aparut!

Simona Bas, nu dispera......cu sigranta minunea ta va veni cand va fi timpul.Eu am asteptat 4 ani sa raman insarcinata cu Riccardo. Dumnezeu nu ne pedepseste, El ne iubeste!

La cat mai multe gravidute! :* :* :* [-o< [-o< [-o<
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

draga oana....

Mesajde marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 01:31

draga oana ,imi pare tare rau de pierderea puiutului tau Georgian,e foarte dureros si revoltant ..........dar asta e viata ii tare nedreapta.cat despre faptul ca inca nu ti-a venit ciclul cred ca ii normal corpul trebuie sa-si revina la normal ..............o sa vezi ca in curand Doamne Doamne o sa-ti dea un bebe .....iti doresc tot binele din lume si sa ramai insarcinata cat mai repede......cand o sa ramai nu uita sa vi sa ne spui si noua ...pupici cu lipici
Ultima oară modificat de marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 01:39, modificat 1 dată în total.
marinela pt
marinela almeida

Sus

draga bianca

Mesajde marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 01:38

draga bianca...........imi pare rau ca pentru tine ii mai greu dar nu imposibil ii foarte complicat cand ne dorim ceva si nu putem dar cred eu ca daca ne dorim din tot sufletul mai devreme sau mai tarziu vom avea .....nu renunta draga mea vei vedea ca intr-o buna zi vei avea un bebe vei simti in burtica ta acele miscari care sunt atat de interesante....eu imi aduc aminte cat de mult misca fabio cand vb cu el sau mangaiam burtica ii placea sa asculte muzica Doamne ce dor imi e dar trebuie sa avem speranta.....ea ii ultima care moare....Te imbratisez din adancul sufletului si iti doresc tot binele din lume .....nu renunta tu vei reusi.....pupici cu lipici
marinela pt
marinela almeida

Sus

draga monica...

Mesajde marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 01:46

iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede dar nu te gandi mult ,nu te stresa, lasa calendarul deoparte.....da, suntem in postul mare dar asta are vreo legatura .?eu cred ca nu ii pacat ......ingerasi nostrii ne vor ajuta vei vedea ....te imbratisez si iti doresc tot binele din lume......pupici cu lipici....
marinela pt
marinela almeida

Sus

draga adina.....

Mesajde marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 01:52

imi pare rau de pierderea puiutului tau ....dar asa e viata ,complicata ,nedreapta ...iti doresc sa ai pozitivul tau saptamana viitoare ...sa vi sa ne spui ...eu incerc sa nu ma gandesc mult la faptul ca vreau sa raman insarcinata incerc sa las totul sa decurga normal dar e foarte complicat ......fara sa vreau ma gandesc si ma stresez ......astept trucul tau......iti doresc tot binele din lume.....pupici cu lipici....
marinela pt
marinela almeida

Sus

draga simona......

Mesajde marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 01:57

draga mea nu-ti pierde speranta vei vedea ca intr-o buna zi vei fi mamica nu dispera .....probabil D-zeu ne pune la incercare... ai cum El e nedrept dar El are intotdeauna dreptate......sper sa ramai insarcinata cat mai curand si sa vi sa ne spui si noua ......iti doresc tot binele din lume ....pupici cu lipici
marinela pt
marinela almeida

Sus

dragele mele....

Mesajde marinela almeida pe 28 Mar 2010, ora 02:03

nu ma asteptam sa fim atatea care ne dorim sa fim mamici ma bucur ca am cu cine sa-mi impartasesc momentele astea care fara sa vreau sunt atat de stresante.asi vrea atat de mult sa am pozitivul meu in aprilie si bineanteles nu doar eu ci NOOOOIIIII toate pt ca NOI meritam o sa ma rog la Doamne Doamne pt noi ......sper din inima sa avem multe rezultate pozitive muuuulte gravidute......pupici cu lipici pt toate
marinela pt
marinela almeida

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 30 Mar 2010, ora 19:50

buna Marinela
Si eu imi doresc un copil dar mai am ceva de facut la dentist si dupa ceea sper sa vin si eu cu vesti bune.
Doamne ajuta sa devenim cat mai repede mamici.
Mihaela
mihaela2000

Locaţie: romania, sibiu
Sus

Mesajde Bianca_C pe 1 Apr 2010, ora 18:29

Hi hi.... :') si am intrat in APRILIE....
Succes fetelor....astept vesti frumoase din partea voastra.... ;)
Ma rog, acum, in Saptamana Mare, ca Dumnezeu sa va asculte rugamintile si sa va implineasca dorintele...
Cu drag, mare drag, Bia :* @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde corina_odolean pe 1 Apr 2010, ora 22:07

Ce de mamici care vor sa aiba bebe mic.
Sincer, de 3 ani de cand Iusti nu mai este langa mine, imi doresc un bebe dar nu am avut curaj , mi-a fost frica.
Tin minte ca imediat dupa inmormantare i-am spus sotului, k eu mai vreau un bebe imediat, k daca nu o sa raman imediat insarcinata o sa innebunesc.
Dar lui nu i s-a parut o idee buna , spunandu-mi k la cat eram de distrusa si de suparata este posibil k sa nu pot duce o sarcina. Ei m-am luat dupa el, apoi dupa un anisor a venit el cu ideea, iar mie mi-a fost frica. Va dati seama ? cand vrea unul- nu vrea celalt. :(( Dar acum am ajuns amandoi la aceeiasi dorinta, mi-a mai trecut din frica...si Doamne-ajuta.. [-o< . speram sa-i mai facem un fratior sau o surioara lui Bogdan cat mai repede.
Sa ne ajute DD la toate sa fim iarasi , proaspete mamici.
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 1 Apr 2010, ora 22:34

SA va ajute Dumnezeu ,scumpelor..eu nu mai pot face ...nu mai sunt atat de tanara si..am facut ligaturare de trompe ...Doar nascusem un copil sanatos :( :( :-<

Doamne ajuta-le sa-si tina fiecare in scurt timp minunea lor divina ,rupta din TINE!! >:D< :x [-o< :* :* @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

dragele mele....

Mesajde marinela almeida pe 7 Apr 2010, ora 23:39

suntem deja in luna aprilie de abia astept sa vad daca o sa am o bucurie luna aceasta......sunt putin stresata si nerabdatoare .......imi doresc foarte mult un bebe....sa ne ajute Dumnezeu pe toate .......in data de 15 probabil o sa stiu daca am ramas gravida sau nu ...pupici cu lipici
marinela pt
marinela almeida

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
231 mesaje • Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro