Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ingerasul nostru

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
70 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4

Re: ingerasul nostru

Mesajde Bianca_C pe 23 Oct 2009, ora 00:00

Scumpa mea >:D<
De atat de mult timp nu am apucat sa iti mai scriu, dar te-am auzit, ti-am auzit vocea si reusit sa povestim putin cand am fost venita in tara.... ;;)
Imi pare rau ca nu ai ajuns la intalnirea de grup, dar sa nu spunem niciodata, niciodata ;)
Vreau sa stii ca ma gandesc mereu la tine, caci te am in suflet si imi pasa de tot ce ti se intampla, ca iti doresc o viata minunata si liniste sufleteasca....
Ca de fapt, exact ce imi doresc pentru mine, iti doresc si tie :x , fara doar si poate....
All my love for....keep in touch.....
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde alinasimona pe 8 Ian 2010, ora 14:02

Iata-ma iarasi aici langa tine dragul meu pui mic, si de data asta cu o alta rugaminte la tine iubirea mea mica, stii nu de mult a mai venit la voi un alt ingeras plecat mult mai repede de langa mami si tati al lui, te rog din tot sufletul sa ai grija si de el dragul meu. Eu si mamica lui suntem bune prietene, mi-asi dori ca si voi acolo sus la Doamne Doamne sa fiti la fel de buni prieteni. Stiu ca nu ti-am mai scis de mult aici nimic dar tu stii ca eu ma gandesc mereu la tine, iti tirimit un pupic in fiecare noapte si oricat de mult timp ar trece eu nu te voi putea uita niciodata, nu voi putea uita niciodata acele 9 saptamani pe care le-am petrecut impreuna cat timp ai stat tu la mine in burtica, nu voi putea uita niciodata magia acelor zile cand eram ata de fericita asa cum nu voi putea uita niciodata faptul ca ai plecat mult, mult prea repede de langa mine. Promit ca atunci cand fratiorul tau va mai creste il voi invata si pe el sa mearga la Biserca si sa iti aprinda o lumanare asa cum fac eu de cate ori am ocazia. Nu te voi uita niciodata dragul meu. Mami si tati te iubesc mult si nu te vor uita niciodata.
Multe [-o< si multe @};- pentru tine iubitul meu. Mami te >:D< cu mult drag.
alinasimona

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde alinasimona pe 9 Feb 2010, ora 16:04

dragul meu ingeras, parca mai ieri am aflat ca sunt insarcinata si tot parca mai ieri am aflat ca ai plecat de langa mine si nici macar nu mi-ai dat voie sa te simt. Au trecut aproape 4 ani dar pentru mine parca a a fost ieri, nu pot sa te uit, nu pot sa nu ma gandesc la tine, nu pot sa nu imi imaginez cum ai fi aratat. Mami te iubeste mult si niciodata nu te voi uita. Iti multumesc ca ai existat chiar daca pentru scurt timp, m-ai invatat sa iubesc alt fel, sa apreciez viata asa cum nu credeam ca o voiface vre-o data. Te iubesc puiul meu. @};- @};- @};- [-o< [-o< [-o<
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 28 Feb 2010, ora 15:44

dragul meu mic si frumos, imi este atat de dor de tine. Nu-mi vine sa cred ca au trecut aproape 4 ani, esti in mintea mea si in sufletul meu de atunci si nu te voi uita niciodata. Te iubesc dragul meu ingeras. Multe @};- si multe [-o< pentru tine si pentru toti ingerasii cu care esti tu acolo sus la DD
alinasimona

Sus

Mesajde Bianca_C pe 28 Feb 2010, ora 16:35

:x >:D< :* @};- draga mea....
Micutul tau este cu tine, char si dupa aproape 4 ani, nu te-a uitat, nu o sa o faca niciodata.....cum nici eu nu te uit, mereu esti in gandul si in sufletul meu ca o prietena draga si ca un om frumos....
Mi-e dor de tine si sper, sper din suflet ca pe 30 mai ne vom reintalni....
Cu mare drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde onutza pe 13 Mar 2010, ora 20:02

Buna Alina .ma numesc Oana si ti-am citit toate mesajele pe care i le-ai trimis puiului tau,sunt foarte frumose si ma bucur ca cu ajutorul aceste organizatii minunate E.M.M.A pot vb si eu despre puiul meu iubit Georgian ,primul meu pui dorit nespus de mult ,care a plecat din burtica mea la 22 saptamana.A fost groaznic de greu ca mami sa se desparta de tine ,erai bine in burtica lui mami care de ocrotea si mami se bucura enorm cand se simtea in burtica miscand.E o senzatie minunata,unica in viata sa iti simti puiul miscand ,ca vb cu el si el iti raspunde.Lucrul cel mai rau in viata este ca puiul sa moara inaintea mame.De cand am primit ingrozitoarea veste ca bebe are o problema si ca ar murii la nastere sau mai rau va murii in burtica am simtit ca a cazut cerul pe mine ,nu mi-a venit sa cred ,zi si noapte stateam pe net ori vb cu medicul dc nu se mai poate face ceva pt el,dar sansele era minime 10 %.Trecusem cu bine peste 2 amenintari de avort cu bebe ,peste perioada de greata ,de rau si peste tratamentele cautate in afara pt a sustine sarcina ,cand la morfologia fetala i-a gasit puiului meu scump hernie diafragmatica si dextocardie ,A fost groaznic ,2 sapt nu m-am putut opri din plans ,ma trezeam noaptea simtindu-l in burtica si plangeam in hohote sa urma sa ma despart de ingerasul meu, e cumplit de rau.La spital eram singura mamica printre atatea care venise sa nasca ,si care stiau ca urmau sa isi tina puii in brate,pe cand eu urma sa nasc un pui care era condamnat.Nu am fost deacord cu avortul ci cu o provocare de nastere pt era mare si l-am rugat pe dr. sa nu cumva sa se atinga de el,sa nu ii faca nimic in burtica la mine pt ca nu as fi suportat,psihic as fi fost ternimata,Si asa s-a intamplat.Am plecat din spital fara burtica ,fara cel mai scump omulet al meu.A fost groaznic.De aceea Alina te sustin si ma bucur ca am ocazia sa vb despre puiul meu si mai ales cu puiul meu pe acest forum.Ma bucur enorm ca exista.Dorim din tot sufletul si cred cu ardoare cum a spus o mamica ca"DD o sa il repare acolo sus in cer si o sa-l trimit la mami in burtica sa se nasca iar" asa vreau sa cred,ca scumpul meu georgian se va naste iar,ca mami a lui va ramane cat mai repede insarcinata.Te iubesc mult de tot puiul meu scump si sti ca mami si-ar fi dat viata pt tine.
Si pe tine Alina te :* dulce . Ma bucur ca am ocazia sa va impartesesc povestea mea ,ca am gasit acesta organizatie E.M.M.A. singura pe net , e un mod de a-mi alina putin durerea stiind ca sunt atatea mamici curajoase alturi de mine.Altfel cred ca as fi luat-o razna.Noapte buna va doresc tuturor ,mamicilor de ingerasi,si pe INGERASI ii :* dulce si le trimit multe multe >:D< >:D< >:D< >:D< .TE IUBESC SCUMPUL MEU BEIETEL.TE VOI IUBI TOATA VIATA MEA,SI DINCOLO DE EA.Cele mai bune ganduri si cele mai multI pupici de la MAMI.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Bianca_C pe 15 Mar 2010, ora 22:55

Mi-e dor de tine, draga prietena :x
Mi-e dor sa ne auzim, sa ne povestim, sa ne vedem.....
Nu mai e mult, timpul trece repede si ne intalnim pe 30 ( sper ), da-mi un semn ca esti bine...
Ai grija de tine si de micutul tau :x
Cu mare drag si din suflet, Bia :*
Bianca_C

Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Apr 2010, ora 23:07

Scumpa mea Alina >:D<
Uite-ma aici, nici nu aveam cum sa lipsesc.....mai ales astazi, sa fiu alaturi de tine si de sufletul tau...stiu ca e greu, dar mai stiu ca esti o femeie puternica, asa cum te-am cunosc in urma cu un an, stiu ca astazi vei privi catre Ceruri si vei trimite toata dragostea ta si un mare zambet...pentru O:-) tau...
[-o< ma rog pentru sufletelul lui nevinovat si atat de fraged.....
Din suflet, Bia :*
Bianca_C

Sus

Mesajde monicamuresan pe 22 Apr 2010, ora 09:12

=(( Sunt alaturi de tine Alina =((
Ingerasului tau scumpic si dulce ii trimit multe [-o< , @};- si (*) . Sa aiba zbor lin, Lumina vesnica si sa vina in visele voastre si sa va povesteasca despre fericirea si bucuria de Acolo, de la Ei de acasa O:-) .
Te >:D< cu mare, mare drag.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 22 Apr 2010, ora 09:56

Pentru ingerasul tau scump o candela aprinsa din toata dragostea mea @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde onutza pe 22 Apr 2010, ora 10:14

Draga mea Alina sunt alaturi de tine,te >:D< si te :* .Mii de [-o< pt ingerasul vostru scump ,lumina vesnica *-:) si multe multe @};- .Multa sanatate pt tine ,pt puiul de langa tine si pt intreaga ta familie care ti-a fost si iti va fi mereu aproape.

Cu mult drag :x ,Oana maica de O:-) Georgian.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde marwana pe 22 Apr 2010, ora 12:31

De cinci anisori ingerasul tau te vegheaza, are grija si de fratiorul lui, echipa EMMA il comemoreaza spunand rugaciuni si aprinzand o lumanarica pentru O:-)
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde alinasimona pe 11 Mai 2010, ora 14:38

Va multumesc dragele mele pentru toate cuvintele frumoase pe care le-ati lasat aici pentru noi.
dragul meu ingerars iarta-ma dar nu am avut puterea ca in luna aprilie sa intru aici si sa iti scriu. Am fost numai cu gandul la tine si sunt in continuare cu gandul la tine chiar daca au trecut atatia ani eu nu te voi uita niciodata si nu voi putea niciodata sa nu ma gandesc la "cum ar fi fost" daca ai fi fost tu aici langa mine. Ma bucur de fiecare clipa pe care o petrec cu fratiorul tau si ma bucur de fiecare zambet pe care mi-a arata si ma bucur de fiecare pupic pe care il primesc de la el, imi imaginez ca imi zambiti amandoi, ca imi dati amandoi cate un puipc si sunt fericita. Vreau sa stii ca nu te voi uita niciodata si ca o parte din mine e acolo cu tine, o parte din inima mea va fi mereu alaturi de tine scumpul meu. Te iubim mult si eu si tati si mereu vei face parte macar din amintirile noastre frumoase chiar daca nu ai fost cu noi decat un timp asa de scurt, noi te-am dorit mult dragostea mea, si inca regretam faptul ca nu s-a putut face nimic sa fii cu noi. Stiu ca poate iti este mai bine acolo sus la DD, te rog din suflet sa ai grija de noi si de fratiorul tau. Te iubesc dragul meu.
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 31 Mai 2010, ora 11:32

ieri a fost o zi minunata, exact cand am ajuns la stadion, Bia mica care scria baloanele ajunsese chiar la tine ingerasul meu, nu mi-a venit sa cred ca exact in acel moment cad eu am intrat pe usa si mi-a aratat ce scria ea pe balonul acela era chiar "ingerasul alinei simona". La fel ca si anul trecut parca te-ai grabit sa pleci spre cer, defapt parca toti v-ati grabit vroiati ca baloanele sa ajunga mai repede la voi sa va puteti juca. Te iubesc dragul meu, si imi este tare dor de tine. Nu te voi uita niciodata si vei ramane vesnic ingerasul meu iubit. Mami si tati sunt mereu cu gandul la tine.
alinasimona

Sus

Mesajde alinasimona pe 1 Iun 2010, ora 14:28

la multi ani dragul meu, la multi ani eterni iti spun azi de ziua copilului. Te iubesc mult de tot si imi este dor de tine cumplit. Asi vrea sa cred ca e distractie mare acolo sus, ca v-ati strans cu totii si ca va jucati frumos si va distrati. Sper ca baloanele colorate care au ajuns la voi sa va bucure, noi le-am trimis cu tot sufletul si cu toata dragostea noastra pentru voi. Te iubesc suflet pur care nu ai apucat sa vezi lumina zilei aici pe pamant. Multe, multe @};- pentru tine dragul meu si pentru toti ingerasii cu care te joci tu.
alinasimona

Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Iun 2010, ora 21:43

Pentru ingerasul tau o [-o< din suflet...
Pentru tine mii de >:D< si tot binele din lume...
Cu drag si din suflet, Bia @};-
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 21 Dec 2010, ora 12:04

M am tot gandit ce as putea spune acum in preajma sarbatorilor, noua parintilor de ingeri ne este tare greu, visele ne au fost spulberate, inima rupta in doua, o parte a sufletului nostru se afla in cer. Multi dintre noi nu mai simtim bucuria Craciunului si poate ca nu speam la un an mai bun.
Fie ca noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca speranta si tot ce este mai bun pe acest pamant.Echipa E.M.M.A va doreste pace in suflete, putere si curaj de a lupta si a merge mai departe.

Imagine
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde alinasimona pe 19 Mar 2011, ora 20:59

de mult nu ti-am mai scris dragul meu, dar tu stii ca nu trece zi fara ca eu sa ma gandesc la tine, vine inca o luna aprile, nu imi vine sa cred, a trecut atata timp si mie inca nu imi vine sa cred. te iubesc dragul meu, te voi iubi mereu, imi este cumplit de dor de tine. te iubesc ingerasul meu [-o< [-o< [-o<
alinasimona

Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Mar 2011, ora 00:06

>:D< >:D< >:D< pentru tine, draga mea...si mie mi-e dor de tine.
[-o< pentru ingerasul din Ceruri.
Bianca_C

Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
70 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro