Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Sara Maria, inca o minune in viata noastra

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
24 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Sara Maria, inca o minune in viata noastra

Mesajde cristina_w pe 7 Aug 2010, ora 00:05

Dragele mele, am promis ca va trimit vesti despre minunea noastra. Sara implineste in 11 august 6 luni. Multumim lui Dumnezeu ca e sanatoasa. E o scumpa. Sta in fundulet, ajutata de noi si de 2 saptamani papa doar de 2 ori pe zi lapte. Papa fructe, legume, cereale, etc.
Ne lumineaza viata in fiecare zi. Chiar e o minune de copil si este al nostru! Sotul meu o iubeste la nebunie. Mi-e asa drag de ei cand se joaca!
Cu actele mai avem de asteptat. Va mai dura un pic, dar sper sa se finalizeze pana in noiembrie.
Zilele astea am vorbit cu un prieten si mi-a spus ca sunt din ce in ce mai multi copii abandonati. Mi-a trecut prin minte sa mai adoptam un baielel un pic mai mare (1, 2 anisori) dar nu stiu daca se mai poate, acum ca sunt in Germania. O sa ne mai gandim la asta si, cine stie, poate ne trimite DD un semn sa facem ce trebuie. Cand ma gandesc in ce conditii cresc imi vine sa plang.
Eu va incurajez pe toate cele care doriti sa adoptati sa faceti pasul acesta. Copiii sunt niste minuni iar Sara este pentru noi fetita noastra, minunea noastra scumpa.
Peste o luna o sa incercam din nou sa facem un bebe si sper sa ne ajute DD sa vina repede. Nu mi-e teama acum, dar sunt tare curioasa cum voi fi pe parcursul sarcinii...Oricum, cred ca voi fi in culmea fericirii. Si de cate ori vorbesc despre bebe, vorbesc despre el nu despre ea. Nu stiu de ce simt ca va fi tot baietel. Imi imaginez un sufletel acolo sus care nu mai are rabdare sa vina si ma tot zoreste sa fac analize, tratamente cat mai repede. Parca ne-a ales deja :) abia astept :D

Va pupic muuult si va >:D< strans. Multi pupici de la Sara pentru voi, scumpe mamici si pentru ingerasii nostri care ne-au ajutat ataaat de mult!
@};- @};- @};-
cristina_w

Locaţie: Germania
  • YIM
Sus

Mesajde mihaela r pe 7 Aug 2010, ora 00:37

Ce vesti frumoase dragele mele,cit ma bucur pt voi >:D< :x :*
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde adina pe 18 Aug 2010, ora 13:09

Ma bucur draga noastra pentru vestile frumoase , in privinta despre el cum spui tu asa am fost si eu , si iata Dumnezeu si ingerasul nostru tot un baietel ma trimis in burtica asa ca se poate sa simti bine , ce ai avut vei avea din nou , va doresc numai bine si in curand un bebe mic in burtica. >:D<
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Daniela-Violeta pe 30 Mar 2011, ora 19:51

Draga Cristina,

Desi nu ne cunoastem vreau sa te felicit inca o data din suflet pentru gestul vostru de a o creste pe Sara in cele mai bune conditii dar cel mai important oferindu-i dragostea voastra inalta si suprema. Lukas e cu manutele lui de Inger pe umerii vostri. Si stiu ca tu si sotul tau simtiti asta.
Din nefericire, am in jurul meu multe cupluri care nu au reusit inca sa aiba un copil desi dorinta si straduinta e imensa. Voi sunteti un exemplu de viata, le vorbesc tuturor despre voi si nu in ultimul rand le arat fotografii. Nimeni nu crede aceasta poveste de viata a voastra, cu 2 laturi: una trista, l-ati pierdut pe Lukas, dar una minunata, Lukas v-a trimiso pe Sara. Fericirea desavarsita se vede pe chipurile voastre, perfectiunea se vede in orice detaliu din casa voastra. Si ...apropo Sara iti seamana izbitor: uneori am impresia ca esti tu in miniatura! Dumnezeu sa va binecuvanteze dragi suflete inaltate la suprem spiritual, sa va aarate calea si sa va indeplineasca visurile! Dumnezeu lucreaza prin voi si toate faptele voastre arata asta.

Felicitari din inima dragi parinti minunati!

cu drag,

Daniela-Violeta
Daniela-Violeta

Locaţie: Bucuresti
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
24 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro